Chinese verslaggevers: Overheid verbrandt doden zodat ze niet als slachtoffers virus worden geteld

Meer bewijs dat officiële sterftepercentage 2% veel te laag is; realiteit is 11% of hoger – ‘Mogelijk eerste geval in Afrika’ – Research paper Cold Spring Harbor Laboratory: Blanke ras mogelijk veel minder kwetsbaar voor corona virus

(01.15 uur:) –  Met 7186 bevestigde besmettingen en 169 doden heeft het aantal slachtoffers van het Wuhan coronavirus weer een sprong gemaakt, al hoeven we eigenlijk niet meer uit te leggen dat deze cijfers veel en veel te laag te zijn. Dat wordt nu bevestigd door verslaggevers van serieuze Chinese media, die zeggen dat de overheid grote aantallen doden uit de ziekenhuizen haalt, en deze meteen naar crematoria brengt om ze te verbranden. Zo wordt voorkomen dat deze doden als slachtoffers van het virus worden meegeteld.

Volgens een aantal epidemiologen zijn de afgelopen maand al een flink aantal virusdoden buiten de statistieken belandt, hetzij omdat deze slachtoffers een verkeerde diagnose kregen, hetzij omdat ze opzettelijk een andere doodsoorzaak kregen opgeplakt. DW Oost Azië correspondent William Yang bevestigt dit in enkele tweets, waarin hij wijst op serieuze berichten over overheidsofficials die in het geheim menselijke lijken uit ziekenhuizen halen en naar crematoria brengen.

‘Nog iets: China verbergt het aantal doden door het virus. Het geloofwaardige Chinese media orgaan Initium News heeft mensen die bij een crematorium werken geïnterviewd. Die bevestigen dat veel dode lichamen direct van de ziekenhuizen naar de crematoria worden gestuurd, zonder dat deze patiënten op de correcte wijze worden geïdentificeerd. Dit betekent dat patiënten zijn gestorven aan het virus, maar niet in officiële statistiek komen. Dat laat zien dat het huidige dodental van 133 (inmiddels dus 169) veel te laag is.’

‘Er zijn dus redenen om sceptisch te blijven over wat de Chinezen met de wereld delen. Terwijl ze over sommige zaken rond het virus transparanter zijn, blijven ze met andere aspecten slordig en onbetrouwbaar.’

The Lancet: sterftecijfer eerder 11%

Het medische medium The Lancet heeft een onderzoek gepubliceerd waarin wordt geconcludeerd dat het werkelijke sterftecijfer dichter bij 11% ligt, in plaats van de officiële 2% tot 3%. Het klinische rapport handelde over 99 patiënten in het Wuhan Hinyintan ziekenhuis. ‘Belangrijk: een sleutelgroep patiënten (17%) krijgt heel snel ARDS (een ernstige longaandoening), een septische schok, en meervoudige orgaanuitval. 23% komt op de IC te liggen, en 11% sterft.’

Als wordt gelogen over het aantal slachtoffers, dan is het ook zeer waarschijnlijk dat er gelogen wordt over het aantal mensen dat besmet is. (1)

Eerste geval in Afrika?

Ook Rusland heeft ondertussen besloten om het reizigersverkeer met China te beperken. Enkele spoorverbindingen worden vanaf 31 januari gesloten. Buiten China stijgt het aantal besmettingen een stuk langzamer; in Australië zijn het er op dit moment 7, en in Europa 10, te weten 5 in Frankrijk, 4 in Duitsland en 1 in Finland. Het virus lijkt ook in Afrika te zijn gearriveerd; de Zuid Afrikaanse minister van Gezondheid Zweli Mkhize verklaarde tijdens een persconferentie dat het eerste geval in Zambia is geconstateerd. (2)

Hier kunt u een actuele kaart met gegevens bekijken over het officiële aantal besmettingen (Johns Hopkins CSSE).

Research paper: Blanke ras mogelijk veel minder kwetsbaar voor Wuhan virus

In een op 26 januari door het Cold Spring Harbor Laboratory gepubliceerde research paper stellen zes Chinese wetenschappers dat er aanwijzingen zijn dat het blanke ras veel minder kwetsbaar is voor het Wuhan corona virus. Chinese mannen zouden zelfs 5 x vatbaarder zijn voor 2019-nCov. Hoe verder weg volken en rassen van China zijn gelegen, des te minder schadelijke gevolgen zouden ze van het virus gaan ondervinden. (3)

Deze voorlopige constatering zou voor de rest van de wereld hoopgevend kunnen zijn, maar neemt de grote ellende in China natuurlijk niet weg. Mocht het inderdaad kloppen, dan is het wachten op de eerste complottheorieën over een mogelijk speciaal tegen China ontwikkeld biowapen. Stel dat hier meer serieuze aanwijzingen voor zouden komen, dan zou dat een bijzonder gevaarlijke ontwikkeling zijn die in Beijing ongetwijfeld als een oorlogsdaad zal worden opgevat.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Hal Turner
(3) BioRxiv

Zie ook o.a.:

29-01: ‘Op basis van cijfers Chinese Nationale Gezondheid Commissie op 20 februari mogelijk 138 miljoen besmettingen’
29-01: Massale rellen in Chinese steden: Mensen vechten om laatste resten voedsel
29-01: British Airways stopt alle vluchten van en naar China; ‘Wereldwijde pandemie over een week niet meer te stoppen’
28-01: Nieuwe schatting: Al 300.000 mensen besmet met Wuhan corona virus
27-01: Universiteit Hong Kong bevestigt tienduizenden geïnfecteerden en eist draconische maatregelen
26-01: ‘Artsen in Wuhan spreken op social media over 90.000 slachtoffers’
26-01: Harvard epidemioloog noemt coronavirus ‘thermonucleaire pandemie’, gevaarlijker dan de Spaanse griep
25-01: Britse expert voorspelt dat over 10 dagen 250.000 Chinezen besmet zijn met corona virus
24-01: Universitair hospitaal Wuhan zegt dat corona virus zich ook zonder symptomen verspreidt
24-01: Corona virus; Ultra biohazard lab in Wuhan onderzocht gevaarlijkste ziekteverwekkers
23-01: Imperial College professor: Tienduizenden mensen besmet; Al 7 steden met 23 mensen in quarantaine
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?

Voor een aantal belangrijke achtergrond feiten en ontwikkelingen over het Wuhan corona virus verwijzen we u nogmaals naar enkele artikelen van onderzoeksjournalist Martin Vrijland. Lees in ieder geval het artikel over het plan om in Nederland vaccinaties verplicht aan de bevolking op te leggen:

* Bill Gates 2017: ‘De volgende epidemie kan heel goed op een computerscherm zijn ontstaan’
* Plan verplichte vaccinatie Nederland december 2019 gepresenteerd
* Event 201 corona-virus oefening 6 weken voor de Wuhan uitbraak, simuleert identieke situatie
* Canada: Chinese dr. Xiangguo Qiu en biologische oorlogsvoering Wuhan-virus om wereld afhankelijk van China voor oplossing te maken
* Op het corona-virus (‘Wuhan-virus’) rust een Engels patent: nummer EP3172319B1 (dit bericht werd door het extreemlinkse mainstream propaganda kanaal NU.nl gisteren tot ‘nepnieuws’ verklaard)
* Het coronavirus uit China levert het perfecte alibi voor wereldwijde vaccinatieverplichting.

 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 19 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Eindelijk het verband tussen 5G en het coronavirus
11 september 2020
100% mee eens! De elite probeert ons de mond te snoeren, maar moet ges...
Voorspellingen 2020
07 september 2020
lol hoe 10 minuten verspillen in uw leven, wat een paranoid gedoe, en ...
Onthulling: “Wat Covid-19 wordt genoemd is geen virus, maar chromosoom 8, een essentieel onderdeel van het menselijke DNA”
24 augustus 2020
Vandaar dat ze dna veranderende vaccin nodig hebben om het te bestrijd...
Willekeurige partner