Chinese wetenschappers: laboratoriumoorsprong van SARS-COV-2 – Waarheid van samenzweringstheorie?

Britse kranten melden vandaag vermoedens dat het nieuwe SARS-COV-2 coronavirus, zoals het nu wordt genoemd, COVID-19 de toestand beschrijft die het veroorzaakt, beginnend in een Chinees laboratorium. Het Wuhan Center for Disease Control & Prevention ligt op slechts ongeveer 280 meter van de Huanan Seafood Market, die voorheen de nulgrond was van de Wuhan-uitbraak.

china

 

De Daily Mail, waaruit we de bovenstaande figuur hebben genomen, schrijft :

“Chinese wetenschappers geloven dat het dodelijke coronavirus zijn leven is begonnen in een onderzoeksfaciliteit op slechts 300 meter van de vismarkt van Wuhan.

Een nieuw bomdocument van de door Beijing gesponsorde South China University of Technology zegt dat het Wuhan Center for Disease Control (WHCDC) de besmetting in de provincie Hubei had kunnen voortbrengen.

‘De mogelijke oorsprong van 2019-nCoV-coronavirus’, geschreven door wetenschappers Botao Xiao en Lei Xiao beweert dat de WHCDC door ziekte geteisterde dieren in laboratoria heeft gehouden, waaronder 605 vleermuizen.

Baotao Xiao en Lei Xiao publiceerden de paper waarover we het hebben op ResearchGate. Daar had het echter maar een korte levensduur, want na slechts twee dagen was het verdwenen. Waar ooit een download beschikbaar was, verschijnt nu een foutmelding. Het abstract dat nog steeds te vinden is, is echter ook zinvol:

china

china

We vertalen de laatste drie zinnen:

“We noemen twee laboratoria die vleermuizen gebruiken om een ​​coronavirus te onderzoeken, waarvan er één op slechts 280 meter van de (Huanan) vismarkt ligt. We zullen de geschiedenis van beide laboratoria kort onderzoeken en een van de laboratoria voorstellen om de oorsprong van het nieuwe coronavirus te verklaren. Ons voorstel biedt een alternatieve verklaring van de oorsprong van het virus, naast mutaties en tussenliggende hosts. ”

Baotao Xiao is geen wetenschappelijk lichtgewicht, zoals de volgende screenshot van de School of Biology and Biological Engineering aan de South China University of Technology, waar Xiao sinds 2017 professor is. De South China University of Technology bevindt zich in Guangzhou. Voordat Xiao daar zijn hoogleraarschap begon, was hij professor aan de Huazhong University of Science and Technology (华中 科技 大学), gevestigd in Wuhan.

Lees ook:  De diepere betekenis in een verloren oorlog

china

china

Er is nu een wetenschappelijk artikel waarvan de Indiase auteurs geloven dat SARS-COV-2, het nieuwe coronavirus dat in China woedt en volgens de laatste cijfers heeft geresulteerd in 71.811 infecties en 1.775 doden, een designervirus is. De krant heeft gewelddadige kritiek gekregen en is sindsdien ingetrokken door de auteurs. De auteurs zijn geen beginners, maar gerenommeerde wetenschappers, zoals je hier kunt lezen .

Er is een nieuw wetenschappelijk artikel waarvan de Chinese auteurs nu geloven dat SARS-COV-2 is ontstaan ​​in een Chinees laboratorium in de buurt van de Huanan-vismarkt. Het papier is sindsdien verdwenen uit Researchgate.

Men moet de indruk krijgen dat noch de WHO noch de Chinese autoriteiten de waarheid vertellen. De laatsten geven openlijk toe dat ze niet weten hoeveel mensen inmiddels zijn geïnfecteerd en vermoord. De WHO negeert standvastig het feit dat er geen veilige gegevens zijn. De aantallen in omloop met betrekking tot het besmettingspercentage R0 (Rnaught) variëren tussen 1% en 10% en zijn wederom niet betrouwbaar.

Het immense besmettingspercentage dat momenteel kan worden waargenomen op de Diamond Princess, het cruiseschip dat voor Yokohama ligt en in quarantaine is, wijst in een aanzienlijk andere richting dan de officiële verklaringen over hoe besmettelijk het virus is. Met momenteel 454 geïnfecteerden onder ongeveer 3600 passagiers en bemanning, kan bijna iedereen (behalve misschien Genderista) het besmettingspercentage zelf berekenen. Het feit dat het virus aerosol is, wat betekent dat het zich aan de kleinste druppeltjes kan vastklampen en dus lange afstanden kan afleggen, suggereert ook dat de informatie die aan het publiek wordt vrijgegeven slechts een subset van de werkelijkheid is, een vertekend beeld ervan.

Het berekenen van het sterftecijfer is een nutteloze taak als u niet echt weet hoeveel mensen besmet zijn met SARS-COV-2 en hoeveel er ondertussen zijn overleden.
De vraag welke langetermijngevolgen van ziekte en het herstel van COVID-19 met zich meebrengen, blijft onbeantwoord.

De pessimistische stemmen die bang zijn voor een pandemie stapelen zich op.
Men vraagt ​​zich onwillekeurig af wat hier wordt stilgehouden. 

donatie donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.

Lees ook:  Globalistische hersenspoeling: binnen het nieuwe educatieve netwerk van George Soros

Comments

comments

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 26 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner