CNN gast zegt dat Biden mensen moet opsluiten omdat ze anders geen reden hebben zich te laten vaccineren

Leanna Wen zegt dat Biden de burgerlijke vrijheden voor de ongevaccineerden moet beperken, waarschuwend dat anders “mensen toch naar buiten gaan en van hun vrijheden gaan genieten”.

De in China geboren arts en medisch analist Leanna Wen van CNN heeft de stoutmoedige uitspraak gedaan dat staten niet moeten heropenen of de Covid-maatregelen opheffen tenzij ze worden gebruikt als een “wortel” om mensen te dwingen zich te laten vaccineren, waarmee ze de vrees bevestigt van lockdown-critici die eerder door de mainstream media “samenzweringstheoretici” werden genoemd.

Wen sprak over het belang om het grote publiek ervan te overtuigen dat “het vaccin het ticket terug is naar het leven van voor de pandemie” en zei dat het venster om het vaccin te gebruiken als hefboom om massavaccinatie te implementeren “echt aan het krimpen is”, aldus National File.

“Je had het erover, Chris, dat al deze staten heropenen, ze heropenen voor honderd procent, en we hebben een heel smal venster om het heropeningsbeleid te koppelen aan de vaccinatiestatus,” zei Wen tegen Chris Cuomo van CNN. “Want anders, als alles is heropend, wat is dan de wortel? Hoe gaan we mensen aanmoedigen om het vaccin te halen?”

“Dus daarom denk ik dat het CDC en de regering Biden veel moediger naar buiten moeten treden en zeggen: als je gevaccineerd bent, kun je al deze dingen doen, hier zijn al deze vrijheden die je hebt, want anders gaan mensen toch naar buiten en genieten van deze vrijheden,” concludeerde Wen.

Zoals Dissident recent meldde, werkt de regering-Biden momenteel samen met particuliere bedrijven aan de ontwikkeling van “vaccinpaspoorten”, die de toegang tot het winkels voor niet-gevaccineerden zullen beperken:

De regering-Biden werkt samen met particuliere bedrijven aan de ontwikkeling van een vaccin-paspoortsysteem en beweert dat dit de enige weg is naar normalisatie, maar critici waarschuwen dat paspoorten de vrijheid en gegevens van mensen zullen stelen. De regering Biden en particuliere bedrijven werken aan de ontwikkeling van vaccinpaspoorten waarmee Amerikanen kunnen bewijzen dat ze zijn ingeënt tegen COVID als het land opengaat, meldde The Washington Post zondag. Het initiatief, dat grotendeels wordt aangestuurd door het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services, heeft aan momentum gewonnen nu een groeiend aantal bedrijven en locaties – van bioscopen, restaurants en muzieklocaties tot cruisemaatschappijen en sportteams – hebben gezegd dat ze een bewijs van vaccinatie zullen eisen voordat ze hun deuren openen.

De Britse minister van Buitenlandse Zaken Dominic Raab heeft laten doorschemeren dat in de nabije toekomst zelfs vaccinatiepaspoorten nodig zullen zijn voor de toegang tot supermarkten.

Oftewel: Als je je niet laat vaccineren hongeren ze je dood.

Hier gaat het om:

Lees hier meer over vaccinatieplicht.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Klaus Schwab: We gaan jullie allemaal vaccineren

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

What's wrong with the world

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers