Corona-crisis: “Duitse grenzen staan ​​nog steeds volledig open voor asielzoekers”

… aangezien de GroKo geen speciale EU-regel hanteert om de openbare orde te beschermen. Het coronavirus speelt opeens geen rol meer bij asielzoekers. Onze veiligheid en openbare orde staan ​​op het spel en Merkel en Seehofer blijven weigeren de grenzen voor asielzoekers te sluiten, althans voor de tijd van de Corona-crisis.

Vandaag de dag ‘s morgens gemeld PP : Sinds 16 maart gaf de Duitse grens zijn aangedraaid. Wat eerder door Merkel en haar rechtbank aan ons werd verkocht als onmogelijk, is nu ineens mogelijk. De grenzen moeten echter open blijven voor “mensen die om internationale bescherming vragen”.

En dat ondanks het feit dat het contract voor het functioneren van de EU een clausule bevat, volgens welke EU-lidstaten asielaanvragen strikter kunnen behandelen als de openbare orde wordt bedreigd, zoals de Europese advocaat van Constance, Daniel Thym, in de WELT uitlegde. Het federale ministerie van Binnenlandse Zaken heeft niet eerder aangekondigd deze clausule te willen toepassen.

Beatrix von Storch, plaatsvervangend federale woordvoerder van het alternatief voor Duitsland, heeft hier nu commentaar op gegeven:

“Het openbare leven komt grotendeels tot stilstand, de economie zit op de knieën, maar asielzoekers kunnen zonder beperkingen doorgaan. Het coronavirus speelt opeens geen rol meer bij asielzoekers. Onze veiligheid en openbare orde staan ​​op het spel en Merkel en Seehofer blijven weigeren de grenzen voor asielzoekers te sluiten, althans voor de tijd van de Corona-crisis.

Lees ook:  Komt ware aard van rechts-populistische AfD nu naar boven?

Om de mensen in Duitsland te beschermen, is het absoluut noodzakelijk dat de federale regering gebruik maakt van de speciale EU-verordening waarmee asielzoekers kunnen worden afgewezen. De natiestaat kan haar burgers beschermen als zij dat wil en daadkrachtig optreedt. Hij moet gewoon willen. En Merkel mist de wil om burgers te beschermen. ‘

Reacties

Reacties

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 31 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Laatste reacties....

De aap in Ankara op de voorpagina van Charlie Hebdo na de aanval op Macron
29 oktober 2020
Erdogan heeft gelijk.en aanslagen.ja daar krijgen de Islam de schuld v...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
27 oktober 2020
Echt er gebeuren enge dingen op de wereld en wij moeten onze bek maar ...
Sirenes in Compiègne wanneer de avondklok ingaat
26 oktober 2020
Als de avondklok in gaat ! Je verwacht elk moment dat de eerste bommen...
Willekeurige partner