Corona: de 10 gekste komplottheorieën

Corona: wat is het, wat drijft het?  Naast alle nuttige informatie circuleert er ook de meest onwaarschijnlijke onzin over het corona-virus.  Hier de 10 meest gekke komplottheorieën die we al tegenkwamen.

 Het zijn de Chinezen

Het coronavirus zou geen ‘gewoon virus’ zijn, maar een biologisch wapen.  Versie 1:  het is met opzet door de Chinezen losgelaten om een politiestaat te kunnen vestigen.  Klein detail: China is al een politiestaat.  Versie 2:  het is per ongeluk ontsnapt uit een militair labo.  Klein detail:  in een dictatuur worden geen fouten geduld, en hoor je doorgaans meteen daarna dat de betrokkene geëxecuteerd is.

2.  Het zijn de Amerikanen

Het zijn de Amerikanen geweest die het virus hebben binnengebracht in China, met name via iets dat ‘legerspelen’ heet.  Versie 1: de eerste patiënt was dus een Amerikaan en heeft per ongeluk de Chinezen besmet.  Klein detail: waarom dan enkel Chinezen, en geen Amerikanen?  Versie 2: de Amerikanen hebben een biologisch wapen losgelaten.  Klein detail:  blijkbaar zonder over een tegengif te beschikken, want nu wordt ook Amerika zelf getroffen?

3.  Het zijn de Joden.

Uiteraard, het zijn altijd de Joden.  Klein detail:  welke baat hebben zij daarbij? Antwoord van de komplotdenkers: de Joden hebben altijd baat bij chaos en meer overheidsingrijpen.  Yeah, right.

4.  Het is George Soros

Die schurk zit overal tussen, dat spreekt voor zich.  Er circuleert een beeld van een screenshot van een firma in Wuhan die ergens op een of andere manier zou verbonden zijn met een stichting van Soros.  Geeuw.

5.  Het is Bill Gates

Echt waar, zopas gepost in onze reactiemodule.  En hij heeft zelfs een patent genomen op het virus.  Met Microsoft wellicht.  Want virussen zitten ook in computers.  En dan kunnen ze weer antivirussoftware verkopen.  Zoals die schurken van Malwarebytes.  Enfin, u ziet waar het heen gaat: nergens.

6.  Het is Big Pharma

Aha, die miljarden verdienende gore bedrijven die allerlei pillen produceren voor ziektes die niet bestaan of die ze zelf uitvinden!  Die zullen er wel ergens iets mee te maken hebben.  Klein detail: er bestaat geen medicijn tegen virussen.  Er valt dus ook niks aan te verdienen.

7.  Het is de vaccinatie-maffia

Wetenschappers hebben over de loop van honderden jaren ontdekt dat je mensen weerbaar kan maken tegen gevaarlijke ziektes door hen op jonge leeftijd een erg kleine dosis van de ziekte toe te dienen; zo hebben we gevaarlijke doders als mazelen kunnen uitroeien.  Maar nee, volgens het grote komplot liggen gifmengers op de loer om onze kinderen allerlei ‘gif’ in te spuiten dat hen dom, blind, doof, homo en scheel maakt…  Die vaccinatie-fans zullen ook wel iets met corona te maken hebben!  Klein detail:  er bestaat geen vaccin tegen corona.

8.  Het zijn de illuminati

Geen idee wie dat zijn, maar het klinkt wel goed: ‘illuminati’.  En net het feit dat we niet weten wie ze zijn maakt ze zo gevaarlijk.

9.  Het zijn de mannen van 9/11 en MH17

De aanslagen van 9/11 in New York werden gepleegd door een verbond van de CIA, de FBI, de maffia, de Mossad en andere schurken; en net diezelfden hebben trouwens de raket afgeschoten op vliegtuig MH17 boven Oekraïne, want de Russen kunnen dat zéker niet geweest zijn.  Wel, diezelfden – jaja, diezelfden! – hebben nu het coronavirus losgelaten.  Want trouwens, wie wordt er het ergst getroffen?  De luchtvaart!  Net als na 9/11!  En daarmee is alles bewezen.  Namelijk: niets.

10.  Uw eigen komplot

U bent geen volwaardig burger van het jaar 2020 als u niet uw hoogst persoonlijke komplottheorie ontwikkelt.  Uw schoonmoeder?  Uw ex-werkgever?  Marc Van Ranst zelf?   Komaan, laat u gaan.  Onze reactiemodule dient ergens voor.

Hans De Groot

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 01 oktober 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Laatste reacties....

Dit is waarom bijna iedereen positief test op corona
30 september 2020
Waarom id an niet 100% van de afgenomen tests positief?
Erdogan dreigt Griekenland openlijk met oorlog
30 september 2020
Tussen beide landen is de oorlog nooit gestopt. er is enkel een "staak...
Migranten niet welkom in Bosnië! Dieren en burgers zijn niet langer veilig
26 september 2020
Groeten van de Grote Orde van Verlichting voor de Verenigde Staten en ...
Willekeurige partner