By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

 

CORONA? VALS ALARM!

Bij uitgeverij De Blauwe Tijger is onlangs een boek verschenen: Corona, vals alarm? Nadat ik dat boek had gelezen, kon ik het vraagteken verplaatsen en een uitroepteken achter de titel zetten, want corona IS vals alarm! Het boek is geschreven in het Duits en daarom geënt op de Duitse situatie, maar deze verschilt niet wezenlijk van die in Nederland. Het boek werd daarna vertaald in het Engels en de Nederlandse vertaling door de Groene Rekenkamer is gebaseerd op beide versies. In een bijlage geeft ook de Nederlandse professor Pierre Capel zijn visie.

Reeds in april 2020 was duidelijk dat het virus zich van nature terugtrok. Het aantal zieke mensen daalde snel, zo ook het dodental, en het verloop in het aantal slachtoffers leek op een gemiddelde griep. Er was dus geen reden tot paniek, maar we verkeerden sinds maart in lock-down. Anderhalve meter afstand, geen sociaal contact! Op de langere duur is gebrek aan sociaal contact zowel geestelijk als lichamelijk ongezond, maar per 1 juni werden deze maatregelen in iets verzwakte vorm voortgezet en inmiddels zijn ze weer versterkt. De nevenschade (hoofdstuk 5) blijkt enorm! Het gaat niet alleen om economische schade, maar ook om verstoring van de medische zorg, waardoor bij hartaanvallen en beroertes niet op tijd werd ingegrepen, met extra doden tot gevolg. In de 3e wereld leiden de maatregelen tot bittere armoede en hongersnood!

De schrijvers, professor dr. Karina Reisz en Sucharit Bhakdi, zijn gedegen wetenschappers, resp. in de celbiologie, biochemie en medicijnen en in de immunologie, bacteriologie, virologie en hartziekten. Het zijn deze en andere wetenschappers waar de politiek niet naar luistert en die op YouTube, LinkedIn en Twitter worden geweerd. Aan het woord komen nog slechts de partijen die belang hebben bij de farmaceutische industrie en drie ministers die de macht naar zich toe wisten te trekken: onze minister president Mark Rutte, Hugo de Jonge van Ongezondheid en die Grap van Justitie! De regels die zij ons opleggen, zijn asociaal, waardoor we allemaal veranderen in aso’s. Als we allemaal braaf doen wat dit driemanschap beweert dat goed voor ons is, dan mogen we volgend jaar misschien weer… Maar dan eerst wel allemaal een vaccin!

Dit heldere boekje geeft een overzicht van wat er mis gaat, allemaal op het zelfde moment en vrijwel wereldwijd. Corona is een vals alarm dat politiek wordt misbruikt om onze rechten en vrijheden in te perken. Het gaat gepaard met valse journalistiek, met gesjoemel met cijfers en andere methoden om ons corona-angst en smetvrees aan te praten. De cafés zitten dicht en met die mondkapjesplicht zal het met Kerstmis wel nergens echt gezellig worden. Wie begrijpt wat er gaande is, kan niet anders dan zeggen: “Dit is een grof schandaal!”

Corona, vals alarm is wellicht een goede tip als u nog zoekt naar een kerstgeschenk!

Op de zolder van Uitgeverij de Blauwe Tijger werd dit boek vorige week reeds besproken. Aanwezig waren de huisarts Rob Elens, die deze lente moest meemaken dat zijn goede geneeswijze door de minister van Ongezondheid werd uitgemaakt voor kwakzalverij, waarna de NGH het aan alle artsen verbood om dit middel toe te dienen, verder de moedige en mondige huisarts Berber Pieksma, vertaler Martien de Wit en initiatiefnemer Cyril Wentzel van de Groene Rekenkamer. Tom Zwitser is de gastheer en fungeert als voorzitter in dit boeiende groepsgesprek.

Men praat niet alleen over de inhoud van het boek, maar ook over de parallellen met Nederland. Na ongeveer het eerste uur gaat het gesprek over goede geneesmiddelen en vaccins. Rob Elens zegt dan heel terecht: “Hoezo vaccineren? Niet nodig!” Uit de rest van het gesprek blijkt dat vaccins vooral een goed verdienmodel zijn voor de farmaceutische industrie. Het gaat dan om miljarden euro’s! Tel uit je winst… Luister en huiver, vooral naar dat gedeelte van het gesprek, en laat je niet prikken! Ook gaat het over mondkapjes die meer kwaad doen dan goed, en over andere zinnige en onzinnige maatregelen. Maar luister vooral als het gaat over vaccins, want deze zijn minder effectief dan men ons wil wijsmaken! En dat splinternieuwe, haastig ontwikkelde en niet op dieren gesteste RNA-vaccin zou wel eens levensgevaarlijk kunnen zijn. Maar dat weten we helaas pas na jaren.

Rob Elens, Berber Pieksma, de Groene Rekenkamer en DBT lanceren bestseller: ‘Corona, vals alarm?’ duurt een uur en 52 minuten.

Feest met champagne! De officiële boekpresentatie van ‘Corona, vals alarm?’ in Blue Tiger Studio, onder leiding van de u inmiddels bekende presentator Tom Zwitser!
Vertaler Martien de Wit en initiatiefnemer Cyril Wentzel van de Groene Rekenkamer vertellen hoe dit makkelijk leesbare boek hen geholpen heeft om tal van debatten rond corona goed te begrijpen en hun standpunten daarin te bepalen. U kunt denken aan mondkapjes, lockdowns en vaccins maar vooral het nu heel actuele debat rond de allesbepalende PCR-test.
Wat die PCR test betreft brengen de huisartsen Rob Elens en Barber Pieksma u op de hoogte van de laatste stormachtige ontwikkelingen daar omheen: de ophef rond de internationale retraction paper van Peter Borger, maar ook de onthullingen van Marion Koopmans bij Thijs van den Brink (EO) dat de PCR test veel minder werkt dan altijd is beweerd door haar en haar belanghebbenden.

Share and Enjoy:

mr.drs.Bou

© www.boublog.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 15 mei 2021

Vaccin updates

Jouw account

Conflicten livemap

Defcon Level world conflict map
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Telegraaf zit er telkens tussen.. Zullen die verantwoorde...
Video: UltraFanatics (rellen)
15 mei 2021
Ik snap het niet helemaal? Dit is volgens mij ook gewoon ...
Willekeurige partner