Kom op kabinet, kom op voor ons!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 22 oktober 2019 • 37 Comments

image

Bron: bbc.com

Vandaag werd mij een video toegespeeld waarin Ole Dammegard valse vlag (Engels: false flag) terreuraanslagen in Londen, Manchester, Parijs, Barcelona en Rotterdam voorspelt voor 23 en 24 oktober (UPDATE onderaan artikel). Ik heb Ole Dammegard, een Deense alternatieve media frontman, in eerdere artikelen beschreven als een gecontroleerd oppositie pion. Dat wil zeggen dat hij dus vermoedelijk waarheid mag onthullen om credits te winnen en als vangnet te dienen voor de heersende macht. Gecontroleerde pionnen mogen dus soms zaken onthullen. Ik kan er natuurlijk naast zitten, maar mijn vermoeden is dat Dammegard zo’n gecontroleerde pion is.

Hij verdedigde in het verleden een voormalig frontman uit de alternatieve media genaamd Zen Gardner. Deze Zen Gardner bleek (na velen jaren bekendheid te hebben opgebouwd in de alternatieve media) aan de sekte Children of God gelieerd te kunnen worden. In dit artikel en dit artikel lichte ik toe hoe alternatieve media frontmannen steeds aanhang weten te winnen, om vervolgens het schip tot zinken te brengen. De één blijkt ineens lid te zijn van een sekte die pedofilie verheerlijkt en de ander pleegt live in een radio uitzending zelfmoord (om niet veel later weer springlevend te zijn). Bestudeert u die artikelen eens om te ontdekken hoe dat spel van gecontroleerde oppositie gespeeld wordt.

Dammegard baseert zijn informatie over op handen zijnde terreuraanslagen (naar eigen zeggen) op het jarenlang volgen van bepaalde informatiestromen. Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat hij de informatie echter toegespeeld krijgt. Dat betekent wat mij betreft dat we hier alvast een vangnet frontman gelanceerd zien worden, die na eventuele aanslagen de waarheidszoekers allemaal in één keer af kan vangen. Dan is hij immers de held die het allemaal al voorspelde.

Wat mij betreft moeten we dus niet raar opkijken dat die (valse vlag) aanslagen er daadwerkelijk gaan komen. Vervolgens krijgen we dan waarschijnlijk een nieuwe ‘truth community’ online en die waarheidsgemeenschap zal dan weer volledig in de zak van de diensten zitten, omdat zij vroegtijdig hun geloofwaardige frontman (Ole Dammegard) gelanceerd hebben. Zo wordt het spel van gecontroleerde oppositie al decennia gespeeld en zo zal het ook deze keer gaan.

Ole zou zijn informatie baseren op gegevens van een bedrijf genaamd Crisis Solutions (crisis-solutions.com). Mijn onderbuik zegt dat hij zijn informatie juist van diezelfde diensten krijgt als die de valse vlag operaties aansturen.

Dammegard voorspelt voor morgen en overmorgen 39 aanslagen in de genoemde vijf steden. De false flag operatie (die aangekondigd is als een terreuroefening) zou zelfs een naam hebben gekregen. Het zou gaan om operatie ‘Sea Eagle’.

Daarnaast zou er een oefening zijn met betrekking tot een ramp in een kerncentrale in het noorden van Zweden, waarvan Dammegard ook vermoedt dat het om een valse vlag terreuraanslag zal gaan. Kijkt u zelf maar even hoe Dammegard het in onderstaand interview prachtig verwoordt als de goeroe van de alternatieve media. Ik vertrouw de man niet, maar dat heb ik toegelicht onder de twee vermeldde weblinks en hetgeen hierboven vermeld.

Als het inderdaad niet alleen terreuroefeningen zijn, maar er daadwerkelijke (valse vlag) aanslagen zullen volgen, dan zou je ook nog het omgekeerde effect kunnen krijgen, namelijk dat de diensten zullen zeggen dat kanalen als die van Ole Dammegard en alternatieve media er schuldig aan zijn dat terreurorganisaties op de hoogte zijn van oefeningen en dus van die oefeningssituatie gebruik maken om dan op die dagen daadwerkelijke aanslagen uit te voeren. Kortom: dan krijgt juist die (gecontroleerde) alternatieve media de zwartepiet toe geschoven en is dat een mooie reden om alles wat geen mainstream media is definitief van het internet te halen. De alternatieve media zijn dan immers degenen die zo nodig allerlei in het ‘zo geheim mogelijk’ geplande oefeningen, naar buiten moesten brengen. Dan kan worden gezegd dat de alternatieve media “terreurgroepen” geholpen hebben met informatie, zodat zij juist aanslagen konden plegen terwijl iedereen dacht dat het om een oefening ging.

Politie en leger zouden zelfs (bij een eventuele nep-aanslag, waarvan gedaan wordt alsof die echt is; false flag dus) kunnen zeggen dat de waarheidszoekers met hun cameraatjes en het delen van informatie (zie de oproep van Dammegard om alles te filmen), de terreurgroepen nog meer geholpen hebben, waardoor hen het werk belemmerd werd.

Was zo’n grote terreuroefening ook niet het scenario van 911? Ook toen waren er grote oefeningen gaande van de luchtruim beveiligingsorganisatie NORAD; die de coördinatie doen voor het luchtruim bij terreuraanslagen. Het is dus een aannemelijke dubbele bodem dat de alternatieve media als mede verantwoordelijk aangewezen kan worden bij een eventuele terreurgolf morgen en overmorgen. Dan wordt de alternatieve media met haar vroegtijdige onthullingen over terreuroefeningen in feite medeverantwoordelijk gemaakt.

Welk scenario het wordt; (1) Ole Dammegard wordt de nieuw te volgen leider in de Truth movement als vangnet pion van de macht of (2) hij wordt mede verantwoordelijk gesteld voor de feitelijke uitvoering van terreurdaden op de data die hij zo nodig aan het daglicht moest brengen, is koffiedik kijken. Sowieso is het nog de vraag of de oefeningen of eventuele (valse vlag) aanslagen er gaan komen. Het zou echter wel in de lijn der verwachting liggen van de hier op de site al veelvuldig uit gesproken aanstaande valse vlag terreurgolf. Europa kan wel een kickstart voor de geplande grote chaos gebruiken. Zeker op het moment dat de Brexit nu eindelijk echt op een debacle uit lijkt te lopen. Men wil niets liever dan chaos; want ‘Ordo ab Chao’.

Dammegard zou hier dus mogelijk de grondslag leggen voor een definitief verbod op alternatieve website en op het filmen van politie, leger en ‘hulpverleners’.

UPDATE 24-10-2019

Voorlopig is er geen spoor van een aanslag noch terreuroefeningen te bekennen. Dammegard’s rol was dus nog iets kleiner dan ik hem toedichtte en men heeft terug gegrepen op dezelfde oude tactiek. Hij werd niet de grote held noch werd hij en zijn aanhang medeplichtig voor het helpen van terroristen middels het filmen van politie en leger. Nee, hij werd de man die de geloofwaardigheid van de alternatieve media opnieuw mocht ondermijnen. Ik zeg opnieuw, omdat dit al eerder gebeurd is met de ontmaskering van zijn grote vriend ‘Zen Gardner’ als zijnde jarenlang lid en leider binnen de sekte Children of God; een sekte die seks met kinderen stimuleert. Ole Dammegard was dus al bewezen een shill en bewijst dat nu nog maar eens opnieuw. Dit is één van de vangnetstrategieën van de diensten. Ze lanceren hun pionnen die overal volop gepromoot worden door de alternatieve websites (die ook zelf gecontroleerd zijn). Vervolgens blazen ze de boel op met een groot schandaal. Ik heb dit proces in vele voorgaande artikelen beschreven. I rest my case.

Let wel, mensen als Ole Dammegard blijven gewoon doorgaan met het verkondigen van halve waarheden als complottheorieën. Zij moeten het kritisch denken ten schande maken door eerst veel aanhang te vergaren en dan de boel ten schande te zetten. Ook Zen Gardner wordt gewoon de hand boven het hoofd gehouden. Daar doen mensen als Willem Felderhof (Open Mind Conference) en Ole Dammegard graag aan mee, maar ook sites als Ella Ster. Uit de buurt van die shills blijven, is mijn advies.

Publicatie datum originele artikel: 22 oktober 2019 16:47

Lees ook:

© www.bof.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 26 september 2020

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Nieuwsbox

Jouw account

Nieuwste leden

Protest agenda

Willekeurige partner