5 vragen om aan je vrienden te stellen die van plan zijn het Covid-vaccin te nemen

Velen van ons hebben vrienden of familie die van plan zijn het vaccin te nemen. Misschien geloven ze echt dat ze in gevaar zijn. Misschien denken ze dat het beter is om het zekere voor het onzekere te nemen. Misschien willen ze gewoon weer naar de kroeg kunnen gaan.

Als u iemand kent die van plan is zich te laten vaccineren tegen Covid19, stel hem dan deze vijf vragen. Zorg ervoor dat ze precies begrijpen waar ze om vragen, schrijft Kit Knightly op Off-Guardian.

1 Wist je dat we nog nooit met succes tegen een Coronavirus hebben gerevaccineerd?

Er is nog nooit een succesvol vaccin tegen een Coronavirus ontwikkeld.

Wetenschappers proberen al jaren een SARS- en MERS-vaccin te ontwikkelen, maar dat heeft niets opgeleverd. Sommige van de mislukte SARS-vaccins veroorzaakten zelfs overgevoeligheid voor het SARS-virus. Dit betekent dat gevaccineerde muizen de ziekte mogelijk in ernstiger mate konden krijgen dan niet-gevaccineerde muizen.

2 Wist je dat het meestal 5-10 jaar duurt om een vaccin volledig te ontwikkelen?

De ontwikkeling van vaccins is een langzaam, moeizaam proces. Gewoonlijk duurt het vele jaren voordat een vaccin ontwikkeld, getest en uiteindelijk goedgekeurd is voor gebruik door het publiek. De verschillende vaccins voor Covid zijn allemaal in minder dan een jaar ontwikkeld en goedgekeurd.

Hoewel de mainstream media er snel bij zijn om massaal “verklarende artikelen” aan te bieden, waarin “vooruitziendheid, hard werken en geluk” worden aangehaald als de redenen waarom we zo snel een Covid-vaccin hebben weten te ontwikkelen “zonder de kantjes ervan af te lopen”, laten ze allemaal belangrijke informatie achterwege.

Namelijk dat geen van de vaccins nog aan deugdelijke proeven is onderworpen. Veel van deze vaccins zijn helemaal niet onderworpen aan proeven in de vroege stadia, en de proeven op mensen in de late stadia zijn ofwel niet peer reviewed, hebben hun gegevens nog niet vrijgegeven, zullen pas in 2023 klaar zijn of zijn stopgezet na “ernstige bijwerkingen”.

3 Wist je dat het Covid-“vaccin” gebaseerd is op een nieuwe technologie, die nog nooit is goedgekeurd voor gebruik op mensen?

Terwijl traditionele vaccins werken door het lichaam bloot te stellen aan een verzwakte stam van het micro-organisme dat de ziekte veroorzaakt, zijn deze nieuwe Covid-vaccins mRNA-vaccins.

mRNA-vaccins (messenger ribonucleic acid) werken theoretisch door virale mRNA in het lichaam te injecteren, waar het zich in je cellen vermenigvuldigt en je lichaam stimuleert om de “spike-eiwitten” van het virus te herkennen en er antigenen voor te maken. Er wordt al sinds de jaren negentig onderzoek naar gedaan, maar vóór 2020 is geen enkel mRNA-vaccin ooit goedgekeurd voor gebruik.

4 Wist je dat de farmaceutische bedrijven niet kunnen worden aangeklaagd als het vaccin iemand letsel toebrengt of doodt.

In het voorjaar van 2020 hebben veel regeringen over de hele wereld vaccinfabrikanten immuniteit tegen wettelijke aansprakelijkheid verleend, hetzij door zich te beroepen op bestaande wetgeving, hetzij door nieuwe wetten te schrijven.

De Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREP) van de VS verleent immuniteit tot ten minste 2024.

De productvergunningswet van de EU doet hetzelfde, en er zijn berichten over vertrouwelijke aansprakelijkheidsclausules in de contracten die de EU met vaccinfabrikanten heeft gesloten.

Het VK is zelfs nog verder gegaan en heeft de regering en haar werknemers permanent wettelijk gevrijwaard voor schade die wordt aangericht wanneer een patiĂ«nt wordt behandeld voor Covid-19 of “vermoedelijk Covid-19”.

5 Wist je dat 99,8% van de mensen Covid-19 overleeft?

Het sterftecijferratio van Sars-Cov-2 infectie is al maanden een twistpunt, maar hij is zeker veel lager dan alle aanvankelijke modellen voorspelden.

Het werd aanvankelijk sterk opgeblazen, waarbij de WHO een percentage van 3,4% gebruikte.

Latere studies hebben uitgewezen dat het veel lager ligt, in sommige gevallen zelfs lager dan 0,1%. In een in oktober gepubliceerd rapport in het eigen onderzoeksbulletin van de WHO wordt een sterftecijferratio van 0,23% gevonden “of mogelijk aanzienlijk lager”.

Dit betekent, zelfs volgens de WHO, dat ten minste 99,77% van de met het virus geĂŻnfecteerde mensen zal overleven.

Stel je vrienden deze vragen. Geef ze gedetailleerde antwoorden.

Het is een overhaast en ongetest vaccin, gemaakt met behulp van ongekende technologie, zonder rechtsmiddelen indien het je schade berokkent, om een virus te behandelen dat 99,8% van de mensen zal overleven.

Dus de vraag die er echt toe doet is: Wil je, of moet je, dat risico echt nemen?

Duitse artsen en apothekers steunen niet langer meer de inentingscampagne: geen informatie over risico’s voor Corona-gevaccineerden

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 30 november 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers