59% Fransen weigert Covid vaccin en wordt gestraft met uitsluiting openbaar vervoer

Als 6 van de 10 mensen bij hun standpunt blijven, wordt het in ieder geval lekker rustig in de trein…

Oppositieleider: ‘Totalitaire maatregel: vaccins officieel niet verplicht, maar weigeraars hebben geen sociaal leven meer’

(02.20) – 59% van de Franse bevolking voelt er niets voor om proefkonijn te worden in het met afstand grootste medische experiment aller tijden, en heeft daarom aangegeven het Covid-19 vaccin te weigeren. De Franse regering wil echter per se iedereen injecteren, en heeft een wetsvoorstel opgesteld waarmee vaccinatieweigeraars de toegang tot het openbaar vervoer worden ontzegd. De signalen uit Den Haag wijzen erop dat ook het kabinet Rutte neigt naar het nemen van strafmaatregelen tegen ongevaccineerden.

Premier Jean Castex kreeg afgelopen maandag de steun van zijn kabinet voor een wetsvoorstel, waarin staat dat een negatieve corona test of bewijs van ‘een preventieve behandeling, inclusief toediening van een vaccin’ een vereiste kan gaan worden om toegang te krijgen tot openbaar vervoer, bepaalde locaties en een aantal activiteiten (vermoedelijk evenementen).

Ook Fransen wantrouwen massaal snelheid en dwang Covid vaccins

Aanstaande zondag begint de Covid vaccinatiecampagne in Frankrijk. Net als in de VS en Israël heerst er een groot wantrouwen onder de Franse bevolking, die de haast en dwang waarmee deze nieuwe, nog nooit eerder bij mensen gebruikte vaccins, die het menselijke DNA kunnen veranderen en volgens de bijsluiters en instructies een waslijst aan andere ziekten en aandoeningen (zoals onvruchtbaarheid) kunnen veroorzaken, worden opgelegd.

Uit een recente peiling van de Journal du Dimanche bleek dat 59% geen Covid vaccinatie zal gaan halen. President Macron had nog wel beloofd dat het niet verplicht zou worden. Zijn minister van Gezondheid Olivier Veran herhaalde deze belofte afgelopen dinsdag, maar voegde eraan toe dat in het wetsvoorstel de deur wordt opengehouden voor eventuele wijzigingen en aanvullingen.

‘Totalitaire maatregel: niet verplicht, maar weigeraars hebben geen sociaal leven meer’

De oppositiepartijen hadden er geen goed woord voor over. Marine Le Pen, leider van het Ressemblement National, verketterde het voorstel als ‘in essentie een totalitaire maatregel. Op achterbakse wijze maakt deze wet vaccinaties niet verplicht, maar wordt iedereen die niet gehoorzaamd uitgesloten van een sociaal leven.’

Op dezelfde wijze kan ook de Nederlandse regering blijven beweren dat het vaccin ‘niet verplicht’ wordt, terwijl de weigeraars de komende jaren met steeds hardere maatregelen het leven vrijwel onmogelijk zal worden gemaakt.

In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen, en in Duitsland gaan serieuze stemmen op om vaccinweigeraars de toegang tot kritieke gezondheidszorg te ontzeggen. Diverse luchtvaartmaatschappijen hebben al aangekondigd alleen nog maar geteste en gevaccineerde passagiers te zullen accepteren.

Uiteindelijk zullen de ongevaccineerden zelfs niet meer kunnen ‘kopen of verkopen’, omdat bewijs van vaccinaties direct aan je bankrekening (met je eigen lichaam als ‘portemonnee’) zal worden gekoppeld.


Xander

(1) Technocracy News
(2) Afbeelding: Erich Westendarp from Pixabay

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 februari 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers