75-jarige vrouw levenloos gevonden na tweede dosis coronavaccin

Een 75-jarige Israƫlische vrouw die woensdagochtend de tweede dosis van het coronavaccin van Pfizer heeft gekregen, is levenloos aangetroffen in haar woning in de plaats Lod, zo melden Israƫlische media.

Het ministerie van Volksgezondheid is van plan een onderzoek in te stellen naar het incident. Tot dusver ā€˜is er geen verband gevonden tussen de vaccinatie en de dood van de vrouwā€™ die ā€˜vele onderliggende aandoeningenā€™ had.

Het is het vierde geval in Israƫl waarbij een persoon kort na vaccinatie tegen corona is overleden. Dit is het eerste incident in het land waarbij iemand na de tweede dosis van het vaccin van Pfizer is gestorven.

Twee oudere mannen stierven enkele uren nadat ze het vaccin hadden gekregen, maar volgens het ministerie van Volksgezondheid ā€˜was er geen verband tussen de sterfgevallen en het vaccinā€™.

Vaccinatie

Nederland

Een 75-jarige man overleed twee uur na de injectie aan een hartstilstand. Daarnaast zakte een 88-jarige man twee uur na de vaccinatie in elkaar. Hij werd later doodverklaard. Ze hadden allebei onderliggend lijden.

In Nederland zijn tot dusver ongeveer 100 bijwerkingen van het Pfizer-vaccin gemeld, laat het Bijwerkingencentrum Lareb weten. In twee gevallen gaat het om heftige allergische reacties.

[Israel National News]

0 0 stem

Beoordeel dit artikel

Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Ā© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

PrivƩ Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers