90-jarige vrouw stierf een uur na de inenting – totaal 10 in Duitsland

In Weyhe, deelstaat Nedersaksen, is een 90-jarige vrouw een uur na een Covid-19 vaccinatie overleden. De autoriteiten zien natuurlijk weer geen verband en geven de schuld aan – in tegenstelling tot wat ze doen bij vermeende Coronasterfgevallen – “algemene onderliggende ziekten”.

“De zaak in Weyhe gebeurde in een bejaardentehuis. Een mobiel vaccinatieteam had woensdag het serum aan de vrouw toegediend. Ongeveer een uur later was ze ondanks de onmiddellijke reanimatiemaatregelen overleden, zoals districtscommissaris Cord Bockhop had aangekondigd tijdens een persconferentie die op korte termijn werd gehouden. Volgens Bockhop werd de vrouw over het algemeen fit geacht, had ze na de inenting met familieleden aan de telefoon gesproken en was ze niet opgevallen. Ondanks het onduidelijke sterfgeval kort na een Corona inenting twijfelde hij niet aan de kwaliteit van het serum en de mobiele teams, benadrukte districtsbestuurder Bockhop. De maatregelen zouden volgens plan worden voortgezet”, meldt NRD.de.

Over de algemene cijfers en de bijwerkingen van de vaccinaties:

“Tot nu toe hebben meer dan 800.000 mensen in Duitsland een eerste vaccinatiedosis gekregen. Afgelopen zondag had het Paul Ehrlich Instituut 325 verdachte gevallen met 913 bijwerkingen ontvangen, waaronder 51 gevallen met ernstige bijwerkingen. Verreweg de meest voorkomende gerapporteerde bijwerkingen waren hoofdpijn, pijn op de injectieplaats, vermoeidheid en pijnlijke ledematen. In de toekomst is het agentschap van plan om wekelijks verslag uit te brengen over gerapporteerde bijwerkingen. Het Paul Ehrlich Instituut is het Duitse federale instituut voor vaccins en biomedische geneesmiddelen. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de goedkeuring en het vrijgeven van de vaccins en rapporteert aan het federale ministerie van Volksgezondheid”, schrijft NDR.de.

Tot nu toe zijn er in totaal 10 mensen die direct na de vaccinatie zijn overleden – alleen al in Duitsland. Er is hier niets te zien, ga alsjeblieft door met je gewone dagelijkse leven.

Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties 2

Jessica op zaterdag 16 januari 2021 01:33

Triest he

Triest he
Ritoli1s op zaterdag 16 januari 2021 13:16

Ja hoe vaak moet je mensen waarschuwen.

Ja hoe vaak moet je mensen waarschuwen.
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers