Al twee jaar worden we gebombardeerd met de kleuren geel en blauw

Als je tegenwoordig geen steun betuigt aan OekraĆÆne, dan is er iets goed mis met je en ben je waarschijnlijk een Russische spion.

Echter, volgens sommigen is die verering van OekraĆÆne de afgelopen jaren al voorbereid.

Overal kom je tegenwoordig de kleuren geel en blauw tegen als teken van steun voor OekraĆÆne.

Maar, voordat de Russen het land binnenvielen stond OekraĆÆne bekend als zo ongeveer het meest corrupte land op aarde.

Hier een aantal voorbeelden.

OekraĆÆne corrupt


Een tot op het bot corrupt land, waar neonaziā€™s onderdeel vormen van het dagelijks leven. Een land waar een Joodse komiek zomaar president kan worden en waar de kern van zijn regering wordt gevormddoor zijn vrienden uit de entertainmentindustrie.

Nu zijn er mensen die zeggen dat we de afgelopen twee jaar al zijn voorbereid op de gebeurtenissen zoals die nu plaatsvinden.

Een soort predictive programming waarbij de kleuren geel en blauw een belangrijke rol spelen.

OekraĆÆne corrupt


Terwijl iedereen naar het WEF kijkt is er natuurlijk ook nog Israƫl. Hoewel Poetin er formeel bij het WEF is uitgeknikkerd is dat bij Israƫl allerminst het geval.

Er is nog een verband tussen Rusland en Israƫl en dat betreft de Russische oligarchen die worden getroffen door de sancties die zijn ingesteld tegen Rusland.

Uit een artikel in de gedrukte Telegraaf blijkt dat de meeste van hen ook over een Joods paspoort beschikken en dat ze nu naar Israƫl vluchten. Probleem is dat de staat Israƫl geen Joden mag weigeren en dat iedere Jood daar bescherming geniet.

Nu zit de regering volgens de Telegraaf aardig in haar maag met al die rijke oligarchen die allemaal ook goede maatjes zouden zijn met Vladimir Poetin, terwijl het in Israƫl een komen en gaan is van privƩvliegtuigen.

Daarnaast hebben veel van die oligarchen ook nog eens ruimschoots donaties gegeven aan allerlei goede doelen in Israƫl.

EĆ©n van die oligarchen is Moshe Kantor.

Viatcheslav Moshe Kantor is een Russische zakenman en filantroop die nauwe banden heeft met het regime van Vladimir Poetin in Rusland. Kantor staat aan het hoofd van de Acron Group, een van de toonaangevende producenten en distributeurs van minerale meststoffen ter wereld.

Deze man is niet alleen goede maatjes met Poetin, maar is ook de baas van het Europees Joods Congres. Daarnaast is hij voorzitter van het World Holocaust Forum.

poetin, moshe kantor


Kantor was weer heel goed bevriend met Netanyahu, de vorige premier van IsraĆ«l en nu komt Naftali Bennett, de huidige premier, veelvuldig in beeld met betrekking tot de situatie in OekraĆÆne.

Eerder deze maand vloog hij naar Moskou voor overleg met Poetin en ook gisteren hing hij weer anderhalf uur aan de telefoon met Putin en daarna ook kort met Zelenski.

Wat ook de verdere achtergrond mag zijn van het huidige conflict in OekraĆÆne, duidelijk is Poetin veel Joodse contacten heeft. Aangezien ook het WEF een zo goed als volledig Joods bestuur heeft, is het dan ook heel waarschijnlijk dat de huidige oorlog al jaren geleden is gepland als onderdeel van de Great Reset.

Het is dan ook niet voor niets dat er in diezelfde Telegraaf vanmorgen stond dat wij dankzij Poetin de klimaatdoelen gaan halen.

geel blauwe programmering

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers