Albert Bourla, CEO van Pfizer, noemt Israël “het laboratorium van de wereld” in interview met NBC

Bourla merkte verder op dat er ook studies naar het risico van het vaccin worden verricht bij zwangere vrouwen en jongere kinderen.

“Ik geloof dat Israël op dit moment het laboratorium van de wereld is geworden, omdat ze in deze staat alleen ons vaccin gebruiken en ze een zeer groot deel van hun bevolking hebben gevaccineerd, zodat we zowel de economie als de gezondheidsindexen kunnen bestuderen,” zei Albert Bourla, CEO van Pfizer, tijdens een interview dat vrijdag aan NBC News werd gegeven.

“Wat we hebben gezien is dat de werkzaamheid van het vaccin in gegevens uit de praktijk op dit moment hoger wordt, na de tweede vaccinatie, dus zeven dagen vergeleken met 14 dagen na de tweede vaccinatie is er een verschil in werkzaamheid”, aldus Bourla.

Op de vraag of men anderen kan besmetten na twee doses van het vaccin, antwoordde hij: “Het is iets dat nog moet worden bevestigd, en de gegevens uit de praktijk die we krijgen van Israël en andere studies zullen ons helpen dit beter te begrijpen”.

“Maar er zijn op dit moment veel indicatoren die ons vertellen dat er een bescherming is tegen de overdracht van de ziekte,” voegde Bourla eraan toe.

Bourla merkte verder op dat er ook studies naar het risico van het vaccin worden uitgevoerd op zwangere vrouwen en jongere kinderen, meldt The Jesusalem Post.

“We hebben al een licentie voor kinderen van 16 jaar en ouder… we zijn al bezig met proeven voor kinderen van 11 jaar tot 16 jaar, en ik hoop dat we over een paar maanden gegevens kunnen hebben. We zijn ook van plan om pediatrische studies te starten vanaf een jongere leeftijd, vanaf 5 jaar tot 11 jaar. En ik denk dat we tegen het einde van het jaar gegevens zullen hebben over deze populatie,” aldus Bourla, volgens NBC.

Met betrekking tot de vraag hoe lang de bescherming blijft na ontvangst van beide doses van het vaccin, zei Bourla dat uit de huidige gegevens blijkt dat de bescherming na zes maanden robuust is, maar dat we tot een jaar moeten wachten om te bepalen of de bescherming het hele jaar blijft.

In het NBC-interview werd ook melding gemaakt van de recente Israëlische studie over de effectiviteit van het vaccin, waarbij Bourla opmerkte dat de gegevens grotendeels afkomstig waren van een jongere populatie. Hij zei dat het een groot risico blijft om te vertrouwen op slechts één dosis van het vaccin om het coronavirus te bestrijden.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Pfizer vertrekt uit India nadat het land veiligheidstests voor COVID-vaccin eist

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers