Amerikaanse arts waarschuwt wereld voor corona biowapen

Als het beruchte coronavirus wereldwijd zoveel slachtoffers maakt, waarom wordt er dan geen gebruik gemaakt van de voorhanden zijnde behandelmethodes.

Het antwoord is simpel, want met het Mrna vaccin haal je volgens een Amerikaanse arts het Paard van Troje binnen dat voor ongekende aantallen dodelijke slachtoffers kan zorgen. 

coronavirus is biowapen

Tot op dit moment is er wetenschappelijk niet bewezen dat er daadwerkelijk zoiets is als een SARS-CoV-2 virus. Dat neemt niet weg, dat er waarschijnlijk iets is waardoor mensen ziek worden en dat net zo gevaarlijk is als een fikse griep.

En dan zijn er uiteraard diverse theorieën over wat dan dat "iets" precies is.

Exact twee jaar geleden waarschuwde Minister van Defensie Ank Bijleveld tijdens de jaarlijkse veiligheidsconferentie in München dat er een groeiend gevaar bestaat voor aanvallen met biowapens. 

The world could face a large-scale bioweapon attack within “the next 10 to 15 years,” the defense minister of the Netherlands warned. “The threat is real, this is not a script for a film,” Ank Bijleveld said Saturday evening on the sidelines of this year’s Munich Security Conference, one of the world's biggest gatherings of security and defense policymakers and experts.

Een werkelijke bedreiging zo stelde zij en niet het script van een film. Met dat in het achterhoofd gaan we naar Dr. Lee Merrit.

Dr. Merit is een gerespecteerde Amerikaanse chirurg die niet alleen voorzitter is geweest van de American Association of Physician Specialists, maar ook diverse onderscheidingen heeft gekregen. Hij is eveneens jarenlang werkzaam geweest voor de Amerikaanse marine en derhalve bekijkt hij ook dingen vanuit die invalshoek.

Zij noemt wat er nu gaande is omtrent het coronavirus een oorlog. Een oorlog die op een ander niveau plaatsvindt dan dat we tot nu toe gewend zijn geweest. Zij noemt het warfare 5.0 en het verschil met warfare 4.0 is dat je daar te maken had met een tegenstander die je kon herkennen aan de uniformen en die bestond uit fysieke verschijningen.

Warfare 5.0 is anders, omdat je daar te maken hebt met fysiek onzichtbare vijanden.

Zij stelt dat voor het inzetten van biowapens één van de moeilijkste dingen tot nu toe de distributie was. Je mag dan bijvoorbeeld wel een dodelijk iets hebben zoals Anthrax, maar als je dit in een envelop naar mensen moet sturen schiet dat ook niet echt op.

Zij stelt dat men van het op zich onschuldige coronavirus als het ware een soort raket heeft gemaakt dat een biowapen kan afleveren. Het kan dit doen omdat een coronavirus van nature heel besmettelijk is, zo zegt zij.

Vervolgens hebben ze dan een kop op deze raket geplaatst in de vorm van het toevoegen van een proteïne aan een coronavirus die zich heel gemakkelijk vasthecht aan de inmiddels bekende Ace2 receptoren in het menselijk lichaam.

Ze laat verder in het midden of hier sprake is van een uit een (Chinees) laboratorium afkomstig of dat het een bewust gelanceerd biowapen door iets of iemand anders is, maar ze is er wel van overtuigd dat dit bepaalde virus onderdeel uitmaakt van oorlogsvoering.

Op zich is haar theorie misschien wel interessant, maar dat wat ze daarna zegt is minstens zo belangrijk, omdat het exact bevestigt wat ook wetenschappers zoals professor Dolores Cahill zeggen, namelijk dat datgene wat nu wordt gebruikt als vaccins in feite tikkende tijdbommen zijn.

Dr. Merrit zegt ook dat er geen sprake is van een vaccin in de zin zoals men altijd een vaccin heeft gedefinieerd, maar vergelijkt het met een geprogrammeerde computerchip met instructies die in je lichaam wordt geplaatst.

En verder dat er nog nooit een succesvolle test is uitgevoerd met dieren voor dit type “vaccin”, laat staan op mensen. De onderzoeken die zijn uitgevoerd voor dit soort virus met dieren zijn allemaal uitgelopen op een regelrechte ramp.

Zij refereert aan twee eerdere onderzoeken, één met fretten en één met katten. In beide gevallen leken de dieren goed te reageren op het vaccin.

Maar, op het moment dat deze dieren in een later stadium in aanraking kwamen met het echte virus ging het helemaal mis. De dieren kregen te maken met iets wat zij noemt Antibody-dependent enhancement (ADE).

Wat er zou moeten gebeuren is dat het eigen immuunsysteem na de vaccinatie de indringer moet aanvallen en doden, maar dat gebeurt niet.

Wat er dan wel gebeurt is dat het eigen immuunsysteem de indringer niet als zodanig herkent, waardoor deze ongemerkt de cellen kan binnendringen en beginnen met vermenigvuldigen. Het eindresultaat van dit alles bij de eerdere testen is dat de dieren hierdoor doodgingen aan sepsis of hartfalen. Wat je volgens Dr. Merrit dan ook doet met het nemen van dit soort vaccin is het binnenhalen van het Paard van Troje.

En dan komt ze nog met een heel interessant punt en dat is dat helemaal niemand weet wat er precies is geprogrammeerd in dat Mrna vaccin. Het "vaccin" dat als een soort geprogrammeerde chip wordt ingebracht in je lichaam met instructies voor jouw cellen.

Niemand weet hoelang je lichaam een deel van de spike proteïne blijft produceren of wat ze daar aan verdere instructies hebben ingebouwd. Dr. Merrit is op onderzoek gegaan naar informatie, maar zegt dit niet te kunnen vinden, simpelweg omdat het niet beschikbaar is gemaakt. Degenen die het weten maken dit niet openbaar.

En dat brengt haar dan weer terug bij het punt van een biowapen. Wat ze nu doen met die Mrna vaccins is het inbrengen van deel 1. De code die ervoor zorgt dat jouw lichaam een deel van een proteïne aanmaakt waarvan wordt gezegd dat dit de ziekteverwekker is.

Ze kunnen dan bijvoorbeeld vervolgens een tijdlang wachten, misschien wel twee jaar en lanceren dan een iets andere versie van het virus, waardoor bij de mens diezelfde ADE reactie ontstaat als bij de dieren in de test. Of, er kan hetzelfde gebeuren als bij dieren, wanneer de mensen die gevaccineerd zijn in aanraking komen met het virus.

Waarmee we dan niet spreken van een uitgestelde koffie, maar van een uitgestelde dood. Dit is ook wat mensen zoals Robert Kennedy zeggen, namelijk dat deze vaccinaties dienen ter voorbereiding van iets anders.

Zoals ook Dr. Merrit zegt, er zijn ook een hoop dingen die mensen zelf kunnen doen om zoveel mogelijk gevrijwaard te worden van dit rondwarende "virus". En of het nu een virus is of iets anders, mensen kunnen er goed ziek van worden.

En dat is goed zorgen voor je eigen immuunsysteem door in ieder geval te zorgen voor voldoende vitamine D en andere vitamines. Zij beveelt ook middelen aan zoals hydroxychloroquine (HCQ), omdat zij als mainstream arts alleen maar chemische medicijnen kent en niet weet dat er ook een natuurlijk alternatief is voor dit middel zonder bijwerkingen en zonder dat je daar een recept van een arts voor nodig hebt.

Maar, het belangrijkste van alles is om hoe dan ook, te allen tijde een vaccinatie te vermijden.

Videolink

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers