Amsterdam, 28 maart 2021: Veteranen en waterkanonnen

Zondag j.l. was het weer druk op het Museumplein. Talloze mensen kwamen samen om te pleiten voor liefde en vrijheid. De hartvormige ballonnen waren groter en boven de menigte wapperde naast de vlag van Nederland ook de Friese vlag. Er stond een harde, ijskoude wind, maar de sfeer was gemoedelijk. Er was muziek en bellen blazen, er waren spandoeken en ludiek verklede artiesten. En het aantal veteranen was flink gegroeid! Ze stonden nu in een dubbele rij voor de demonstranten, terwijl de ME naderde vanaf het Museum. Veteranen die zich willen aansluiten bij deze strijd voor het behoud van liefde, vrijheid en democratie, kunnen zich wenden tot https://inhetgelidvoorvrijheid.nl/. Politieagenten of oud-politieagenten kunnen zich aansluiten bij https://policeforfreedom.org/​

opsEen journalist van POWnet liep rond met een microfoon van anderhalve meter en werd dan ook uitgelachen door de mensen die juist samenkomen omdat ze weten dat die anderhalve meter maatregel pure onzin is. Toen kwamen de waterkanonnen, die spoten tegen de wind in iedereen nat, maar daarmee ook de ME die achter de kanonnen stond. De menigte verdween richting Concertgebouw, waarbij velen in beide richtingen de Van Baerlestraat in liepen. Tot slot zette de ME het kruispunt af, zonder dat er een file van trams ontstond. Deze waren wellicht omgeleid. Intussen werden er op het Museumplein mensen gearresteerd en in bussen geladen, waaronder de journalist Arnold Karskens van Ongehoord Nederland.

Zoals u weet, vind ik deze demonstraties getuigen van waanzin, niet zozeer van de demonstranten, maar van een burgemeester die deze gezellige bijeenkomsten probeert te bestrijden. Aanstaande zondag 4 april is het Pasen en in de reacties op de video’s kan men lezen dat er ook dan weer mensen naar het Museumplein komen. Zij zullen zich wapenen met een ei, waarbij het onduidelijk is of het gaat om een rauw of hard gekookt ei. Kortom: wordt vervolgd…

Bij deze een verzameling video’s en streams die zeker niet volledig is, maar wel een beeld geeft van de gebeurtenissen tijdens die gure en winderige zondagmiddag. Intussen is het plotseling lente, het wordt vandaag heerlijk weer, dus verder geen commentaar. Ik wil naar buiten! 

“Wie hier een baret op zn hoofd heeft, die is veteraan” – Museumplein, Amsterdam, 28 maart 2021 duurt bijna 13 minuten.

Veteranen komen op voor ons grondrecht om te demonstreren. Samen met zorgmedewerkers en samen met duizenden andere Nederlanders. Verslag vanuit het hart van Nederland dat klopt op het Museumplein in Amsterdam.

Zondag 28 maart 2021 Museumplein koffie drinken en interview met veteraan Ferry Vermolen duurt 27 minuten.

Veteranen op het Museumplein in Amsterdam 28 mrt. 2021 duurt 30 minuten.

Verslag Arnold Karskens van corona-manifestatie op Museumplein en afvoeren door politie duurt bijna 7 minuten.

2021-03-28 – Live report Demonstratie Museum Plein Koffiedrinken – compilatie Bella duurt 28 minuten.

VETERANEN & BURGERS Demonstratie Museumplein Amsterdam [VERZET MUSEUMPLEIN] duurt een uur en 27 minuten.

28-3-2021 Koffie drinken (1) Museumplein Amsterdam PNN Live stream Pieters Nieuws Net duurt een uur en 33 minuten.

28-3-2021 Koffie drinken (2) Museumplein Amsterdam PNN Live stream Pieters Nieuws Net duurt 2 uur en 5 minuten.

mr.drs.Bou

© www.boublog.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers