Arts laat zich niet mond snoeren over corona, zet alles op het spel voor vrijheid van zijn kinderen

Dr Kaufman is de meest gecensureerde medicus van de VS. Hij verloor zijn baan als psychiater omdat hij weigert een mondkapje te dragen. De doctor is bereid het risico te nemen in de gevangenis te worden opgesloten, want zijn twee kinderen vormen zijn belangrijkste motivatie. Andrew Kaufman wil niet dat ze in een wereld opgroeien waarin ze geen vrijheid meer hebben.

DLM PLus maakte een samenvatting van zijn 55 minuten durend gesprek waarin hij covid-19 analyseert totdat er niets meer van over blijft. Het gaat volgens hem niet om een virus, maar om een wereldwijd plan de mensheid te overheersen.

Deze video is van Spiro Skouras met Dr. Kaufman. Hij werd direct van YouTube verwijderd.

Dit is de website van Dr Kaufman

Volgens Kaufman is het niet eerder voorgekomen dat bijna alle regeringsleiders op de wereld op het zelfde moment het zelfde beleid invoeren (corona maatregelen). “Dit vertelt ons dat alles gecoördineerd is. Dit toont aan dat er een groep mensen is die regeringen vertelt wat ze moeten doen. ” (Wie daarvan nog niet overtuigd is zie Hoe 1% een bevolking van 7 miljard overheerst)

Dit moet leiden tot een wereldregering met een sterk gereduceerde bevolking en een nieuw financieel systeem. Het alomvattende plan is uitgelegd in Agenda 2021 en later Agenda 2030 van de Verenigde Naties.”

“Ze willen ons met genen injecteren door middel van elekroporatie. (dit is een microbiologische techniek waarbij een elektrisch veld aan cellen wordt toegevoegd om de doordringbaarheid van de celmembraan te vergroten. Chemicaliën, medicijnen of DNA kunnen dan in een cel worden ingebracht) Feitelijk willen ze genetische gemanipuleerde organismen van ons maken (op dezelfde manier worden GMO’s gemaakt).

“Er is in de VS geen productaansprakelijkheid als het gaat over vaccins. Het maakt niet uit of een vaccin wel of niet werkt.” De arts is erg kritisch over vaccinaties. Net als een aantal andere artsen beweert ook hij dat vaccins pas ingezet werden, nadat de ziekte waarvoor het bedoeld was, al was verdwenen. Met andere woorden het vaccin was hiervoor niet verantwoordelijk.

Voor Kaufman is het enige werkelijk belangrijke dat hij moet doen informatie naar buiten brengen. “Zodat we voorkomen dat we in een verschrikkelijke toekomst moeten gaan leven. Ik heb twee jonge kinderen die mijn belangrijkste motivatie zijn.” Hij wil niet dat ze in een wereld moeten leven waarin geen vrijheid meer is. En volgens hem gaan we daar naar toe.

“Wat de risico’s ook zijn, ik wil ze nemen. Ik mocht mijn baan als psychiater niet meer uitoefenen omdat ik weigerde een mondkapje te dragen.”
Hij is zelfs bereid het risico te nemen opgesloten te worden in de gevangenis.

Andrew Kaufman vertelt dat hij heeft gekeken naar de totale sterftecijfers en deze vergeleken met voorgaande jaren. “Er sterven even veel mensen nu als vorig jaar (zelfs minder). Dat betekent dat er geen aanwijzing is voor een nieuwe ziekte. Deze pandemie is gecreëerd, het is een pr / marketing operatie. Maar eentje waarbij wel onze burgervrijheid wordt aangetast.”

“Ziekenhuisbedden zijn gesloten voor niet-covid ziektegevallen. Dus mensen gaan niet naar het ziekenhuis. Ze sterven nu op andere plaatsen dan in het hospitaal. Mensen gaan dood in het verzorgingstehuis. Het lijkt daardoor alsof er een nieuwe ziekte is, omdat mensen sterven op plaatsen waar dit normaal gesproken niet of nauwelijks gebeurt.”

Over het toepassen van covid-19 zegt Kaufman enkele opzienbarende dingen.

“We weten niet precies wat de test doet. Het is namelijk niet betrouwbaar. Er wordt niet op aanwezigheid van een virus getest, omdat deze nog niet geïsoleerd is!

“Ze hebben het virus nog niet gevonden. Je weet zelfs niet wat je test.”

“Een van de regels voor een wetenschappelijk onderzoek is ook te werken met een zogenaamde ‘negatieve controle groep’ (een groep van gezonde mensen). Dit is bij covid-19 achterwege gebleven. In China hadden ze maar 9 patiënten waarvan materiaal genomen werd. Bij een grotere groep van bijvoorbeeld 250 mensen heeft het veel meer waarde.”

Met andere woorden vertelt de arts later, naar aanleiding van een vraag over immuniteit, “Je kunt niet immuun worden van een virus dat niet bestaat.”

Kaufman is een medische doctor, M.D. Hij is een natuurgeneeskundig consultant, uitvinder, public speaker, forensisch psychiater, en expert voor getuigen. ij voltooide zijn psychiatrische training aan Duke University Medical Center nadat hij afgestudeerd was aan Medical University of South Carolina, en heeft een B.S. van M.I.T. in moleculaire biologie.

De rest van zijn indrukwekkende cv is terug te lezen op zijn website.

 

Rob Vellekoop, 18 mei 2020

Post Views: 3.679

robvellekoop

© De lang mars

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers