Arts ontwikkelt eigen Coronavaccin – Openbaar Ministerie stelt onderzoek tegen hem in

Een 74-jarige Duitse arts heeft zijn eigen vaccin tegen het Coronavirus ontwikkeld, waarvan hij beweert dat het voor 90 procent werkzaam is. Nadat hij de medische regelgevende instantie het Paul-Ehrlich-Instituut hierover had ingelicht, stelt het Openbaar Ministerie nu een onderzoek tegen hem in – wegens ontbrekende machtigingen.

In Lübeck heeft laboratoriumarts en ondernemer Winfried Stöcker in zijn eentje een vaccin tegen Covid-19 ontwikkeld. Het Openbaar Ministerie stelt nu echter een onderzoek tegen hem in – omdat er geen vergunningen beschikbaar waren om het vaccin op hemzelf en andere mensen te testen, meldt RT.


© Osmar Schindler (1869-1927) (Public Domain)

De resultaten van de 74-jarige, die het in zijn kantoor aan huis ontwikkelde vaccin op zichzelf en vier andere vrienden en familieleden testte, klinken veelbelovend: volgens zijn eigen informatie zou het door hem ontwikkelde “recombinant antigeen” een hoge mate van bescherming moeten bieden tegen infectie met de SARS-CoV-2-pathogeen.

In tegenstelling tot de mRNA-vaccins die door de grote farmaceutische bedrijven worden geproduceerd, is het vaccin van Stöcker een klassiek dood vaccin – een beproefde methode die minder bijwerkingen heeft dan bijvoorbeeld levende vaccins die gebruik maken van verzwakte ziekteverwekkers. Stöcker zelf zou geen bijwerkingen van de inenting hebben ondervonden. Bovendien behoeft het vaccin tijdens opslag en vervoer niet uitgebreid te worden gekoeld.

De arts was zich ervan bewust dat hij geen toestemming had voor de experimenten, maar met het oog op de Coronacrisis wilde hij niet wachten. Hij beschikte ook over de nodige voorkennis omdat het door hem opgerichte bedrijf, Euroimmun, dat gespecialiseerd is in de diagnose van auto-immuunziekten en infectieziekten, ook tests heeft ontwikkeld voor Covid-19. Stöcker is duidelijk overtuigd van zijn methode voor de productie van vaccins. Stöcker zegt dat een reactor van 2000 liter kan worden gebruikt om in één keer genoeg antigeen te produceren voor 350.000 mensen:

“Dit kan driekwart van de Duitse bevolking binnen een half jaar immuun maken tegen Corona”, zegt Stöcker.

Op 2 september vorig jaar meldde Stöcker zijn ontdekking aan het Paul Ehrlich Instituut (PEI). Normaal gesproken zou men verwachten dat het PEI enthousiast zou zijn over dergelijk nieuws vanwege de vermeende dreiging die van het Coronavirus uitgaat. In plaats daarvan ontving Stöcker begin december een dagvaarding van de rijksrecherche van Schleswig-Holstein. Volgens de verantwoordelijke hoofdrechercheur loopt er een onderzoek tegen Stöcker wegens overtreding van de Duitse geneesmiddelenwet.

Waarom het Paul Ehrlich Instituut niet heeft gereageerd op het verzoek om contact, maar met een aanklacht, blijft een geheim van het Paul Ehrlich Instituut.

“Als blijkt dat mijn proces werkt, dan zijn de patenten van de anderen ongeldig. Want dan zou iedereen een vaccin kunnen maken”, aldus Stöcker.

Inmiddels heeft hij zijn antigen aan meer dan 60 andere vrijwilligers toegediend, en meer dan 90 procent had vervolgens beschermende antilichamen geproduceerd. De arts legt verder uit dat hij geen geld wil verdienen met zijn vaccin, maar dat hij zoveel mogelijk mensen wil beschermen tegen het Coronavirus. Hij wil zijn methode daarom toegankelijk maken voor iedereen die de werkwijze wil reproduceren.

Duitsland leert asielzoekers hoe ze seks met blanke vrouwen moeten bedrijven

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers