Barst maar met je pandemie: HET BEWIJS!

Met het verrotte regime Rutte kan ook de zogenaamde “pandemie” de vergetelheid in. Maar …. NIET ongestraft! Velen zullen moeten boeten en wel heel zwaar. Vergis u niet hoeveel ellende er nog boven tafel gaat komen. Dit heeft weinig met de “Toeslagenaffaire” te maken. Ze kunnen gewoon hun test-pandemie-vaccin verhaal niet meer overeind houden en de verwoesting van de economie zal op hen allemaal worden verhaald tot het einde der dagen.

Zij zullen spijt krijgen ooit te hebben geleefd.

Voor onze kinderen: BARST MAAR MET DAT “VACCIN”! IK BEN NIET ZIEK EN WORD HET OOK NIET!

BREAKING NEWS

Groot wereldnieuws. Italië voerde autopsie uit op een overleden Corona patiënt, waarna zich een grote openbaring voordeed. Italië is het eerste land ter wereld dat een autopsie (post-mortem) uitvoert op een Covid-19 patiënt en na een uitgebreid onderzoek bleek dat het zogenaamde Corona/Covid-19 geen virus is, maar een zeer grote wereldwijde oplichterij.

Mensen sterven daadwerkelijk als gevolg van “Amplified Global 5G Electromagnetic Radiation (Poison)”.

Artsen in Italië hebben de decreten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) overtreden die niet toestaan dat autopsies (post-mortems) op de lichamen van mensen die aan het coronavirus zijn gestorven worden uitgevoerd. Op zoek naar antwoorden deden ze een enorme wetenschappelijke ontdekking.

Er kan worden aangenomen dat het niet om een virus gaat, maar om een bacterie die de dood veroorzaakt, dat wil zeggen dat deze bacterie bloedstolsels in de aderen en de zenuwen veroorzaakt, die de dood van de patiënt tot gevolg hebben. Italië heeft het virus verslagen en stelt dat “er niets anders is als phelia-intravasculaire stolling (trombose) en dat de manier om daar mee om te gaan is het te genezen”.

Een nauwkeurig gedoseerde combinatie van antibiotische tabletten en ontstekingsremmers naast het nemen van antistollingsmiddelen (aspirine) zorgt voor een onmiddellijk herstelproces. Het geeft aan dat een genezing van de ziekte mogelijk is. Dit sensationele nieuws werd voorbereid door Italiaanse artsen die door middel van autopsies (post-mortems) stoffelijk overschotten van Covid-19 patiënten.

Volgens andere Italiaanse wetenschappers waren ventilatoren en de intensive care unit (ICU) nooit nodig. In Italië zijn inmiddels protocollen in die zin vrijgegeven. CHINA wist hier al van, maar heeft haar rapport nooit vrijgegeven.

Deel deze informatie met al uw familieleden, buren, kennissen, vrienden, collega’s, zodat ze uit de angstpsychose voor Covid-19 kunnen komen en begrijpen dat dit helemaal geen virus is, maar slechts een bacterie die is blootgesteld aan 5G straling. Met name mensen die een zeer lage immuniteit hebben worden het hardst getroffen. De straling veroorzaakt ook ontstekingen en hypoxie. Degenen die hier het slachtoffer van worden moeten Asprin-100mg en Apronix of Paracetamol 650mg nemen.

Waarom? Omdat is aangetoond dat Covid-19 bloedstolsels veroorzaakt die op hun beurt weer trombose veroorzaken bij de zieken. Door de bloedstolsels in de aderen en daardoor de hersenen terecht komen, kunnen het hart en de longen onvoldoende zuurstof krijgen waardoor de persoon moeilijk kan ademen en een persoon snel overlijdt door kortademigheid.

Artsen in Italië negeerden het WHO-protocol en voerden autopsies uit op patiënten die aan Covid-19 waren overleden. De patholoog anatomen openden de armen, benen en andere delen van het lichaam en na nauwkeurig onderzoek stelden ze vast dat de bloedvaten verwijd waren en dat de aderen vol trombi zaten die normaal gesproken de doorstroming van het bloed verhinderen. Ook vermindert dan de zuurstofvoorziening naar de organen, waardoor de patiënt sterft.

Na kennis te hebben genomen van dit onderzoek, veranderde het Italiaanse Ministerie van Volksgezondheid onmiddellijk het behandelingsprotocol van Covid-19 en gaf het zijn “corona” patiënten aspirine 100mg en het middel Empromax te geven. Als gevolg daarvan begon bij alle patiënten het herstelproces en begon hun gezondheid te verbeteren.

Het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid heeft meer dan 14.000 patiënten op één dag ontslagen en naar huis gestuurd.

Bron: Italiaans ministerie van Volksgezondheid

https://thelogicalindian.com/fact-check/italy-covid-19-coronavirus-bacteria-aspirin-21655

https://apnews.com/article/8971390832

https://fullfact.org/online/covid-italy-autopsies/

https://checkyourfact.com/2020/05/30/fact-check-italy-coronavirus-bacterium-treated-aspirin-coagulants/

https://moh-it.pure.elsevier.com/en/publications/postmortem-findings-in-italian-patients-with-covid-19-a-descripti

Met dank aan de factcheckers, die het er maar druk mee hebben! Maar ze hebben het voordeel dat ze kunnen factchecken mét salaris. In tegenstelling tot ons – die om de dingen boven water te kunnen krijgen – moeten betalen….

https://ejioforcollins.wordpress.com/2020/06/16/italian-health-minister-revealed-the-scam-called-covid-19/

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties 1

Gast - Tessa op zaterdag 16 januari 2021 00:25
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

en 1 andere die deze pagina volgen.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers