Bekende moeders tegen de coronamaatregelen

Veel bekende moeders hebben hun bedenkingen bij de coronamaatregelen. Moeders als Doutzen Kroes, Lieke van Lexmond en Victoria Koblenco. Zij verzetten zich tegen de coronaregels omdat het tegen hun geweten in gaat. Ze ontkennen het coronavirus niet maar hebben voornamelijk moeite met het feit dat ze zelf te weinig ruimte krijgen beslissingen te maken over hun kinderen.

Deze moeders hebben een brandbrief ondertekend met de boodschap te stoppen met de coronaregels als het tegen je geweten in gaat. Ondertussen ondertekende ook Danielle Oerlemans, Connie Witteman en Marlies Dekkers. Ook zij vinden dat de Overheid steeds meer bepaalt doormiddel van de coronaregels wat er met hun kinderen gebeurt. Zij vinden dat er onvoldoende oog is voor de goede zorgen voor hun kinderen.
Ook vinden ze dat een coronatest hier in Nederland niet afgedwongen mag worden. Verplichte quarantaine is uit den boze. Bovendien is er geen mondkapjesplicht voor kinderen. Ze zeggen dat de coronamaatregelen meer levens eist dan dat er levens gered worden.

The post Bekende moeders tegen de coronamaatregelen appeared first on Burgerfront.

Frontier3

© burgerfront.nl

 

Reacties 1

Fox op zondag 14 maart 2021 22:04
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers