Bekende viroloog op de bon voor overtreden coronaregels

Virologen zijn goed in het zakkenvullen over de ruggen van angstige burgers, maar ze zijn minder goed in het zich houden aan de door hen zelf opgestelde coronaregels.

En dat valt natuurlijk ook niet mee als je weet dat de hele pandemie totale nep is.

Virologen weten uiteraard dat de hele corona pandemie één grote schertsvertoning is, waarbij zij, als ze het spel meespelen, er groot voordeel uit kunnen halen.

Zo hebben wij een aantal artikelen geschreven over de grootste zakkenvullers uit die groep en dat zijn “onze” Ab Osterhaus en de hondsbrutale Belgische Marc van Ranst. De man die de Belgen permanent waarschuwt voor hel en verdoemenis vanwege het "gevaarlijke virus".

Echter, de man is nu toch in de problemen gekomen omdat de politie procesverbaal heeft opgemaakt vanwege het overtreden van de coronaregels. Hij deed dit op de markt van Izegem waar hij even aan het bijklussen was met het opnemen van een reclame clip voor een bierbrouwer.

In de video loopt een verslaggever over de markt en weet de mensen te vertellen dat de Belgen erin geslaagd zijn om het coronavaccin toe te voegen aan bier. Uiteraard is het publiek dolenthousiast en verklaart zeker en vast van plan te zijn zichzelf te vaccineren door bier te drinken.

Van Ranst speelt in de video de bekende viroloog die bevestig dat het verhaal klopt, maar in de gesprekken die hij voert met mensen bevindt hij zich op ongeveer de lip van de mensen met wie hij spreekt.

Het is misschien niet zo heel bijzonder op zich dat dit gebeurt, maar ook na het gedrag van Marion Koopmans in China toont dit aan dat virologen zelf volkomen maling hebben aan de coronamaatregelen.

Maatregelen die op advies van hen en hun collega’s in het leven zijn geroepen en waarin ze dus duidelijk zelf niet geloven. Logisch ook, want als er werkelijk zo’n gevaarlijk virus zou bestaan als zij doen voorkomen, dan zouden zij de eersten zijn om zich volledig aan de maatregelen te houden en dat doen ze niet.

Maatregelen die vervolgens de complete maatschappij kapot maken en die ons leven voor altijd zullen veranderen. We weten ondertussen allemaal dat dit virus nooit weg zal gaan en dat ze aan de lopende band nieuwe varianten zullen verzinnen. De ene nog besmettelijker dan de andere.

We hadden natuurlijk al de Britse variant die niemand ooit heeft gezien. Dan hadden we de Zuid-Afrikaanse variant en nu wordt er bekend gemaakt dat er inmiddels een Braziliaanse variant is opgedoken die drie keer besmettelijker zou zijn dan het originele nog nooit wetenschappelijk bewezen virus.

En dan duikt er weer een nieuwe variant op van de Britse variant en die heet dan de Bristol variant en hoe gevaarlijk die precies is weet men niet, maar wel dat die heel gevaarlijk is en dat alles in het werk moet worden gesteld om ook deze gevaarlijke variant te beteugelen.

Naast alle bovengenoemde bangmakerij zullen ze er alles aan doen om de bevolking voor altijd gemaskerd rond te laten lopen. Als heer en meester wil je tenslotte erg graag dat jouw slaven zich bewust zijn van hun plek in de maatschappij.

Zo had de nieuwe Amerikaanse president Joe Biden altijd gezegd dat de Amerikanen maskers zouden moeten dragen gedurende de eerste 100 dagen van zijn presidentschap, maar dat is inmiddels bijgesteld naar het dragen van maskers gedurende het hele jaar.

Waar men eerst de slaven dwong om één masker te dragen, zo gaan we nu langzaam maar zeker in de richting van twee maskers en wordt dit ook al in onze omgeving druk besproken.

fauci dubbele maskers


De virologen vullen hun zakken, hebben volkomen maling aan de door hen opgestelde coronaregels en lachen ons vierkant uit.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers