Bij pijnlijke gewrichten of benen is dit misschien de oplossing

Soms kom je eigenlijk per toeval terecht op de wonderbaarlijke werking van sommige natuurlijke middelen.

Toen we schreven over een sporenelement dat goede beschermende eigenschappen bezit tegen de gevolgen van chemtrails realiseerden we ons niet dat het ook nog zoveel andere goede eigenschappen bezit.

In januari dit jaar schreven wij een artikel over de theorie dat een bepaald sporenelement bescherming biedt tegen bepaalde effecten van chemtrails. Dit sporenelement heet Borium. Via chemtrails komen nanobots binnen in ons lichaam en Borium zou bij uitstek het middel zijn dat vermenigvuldiging van en communicatei tussen deze nanobots kan voorkomen. We wisten dat er ook andere bepaalde gezondheidsaspecten werden toegeschreven aan Borium, maar we hebben daar toen verder geen aandacht aan besteed.

image


Tot nu, want we kregen de volgende reactie van Haagse Bob (dank!):

Ik wil jullie toch echt ontzettend bedanken voor het feit dat ik dankzij jullie Elementair Borium heb ontdekt!

Het is voor mij een wondermiddel gebleken!

Al vele jaren had ik last met lopen zodra de temperatuur onder de 15 graden kwam. Het was meer strompelen dan normaal lopen, het laatste jaar koos ik er dan ook voor om de boodschappen te laten bezorgen tijdens de winter.

En als ik dan toch de deur uit moest, om vergeten boodschappen te halen, moest ik 3 dikke lagen kleding aan (voornamelijk om mijn benen), maar dan nog bij iedere pas was het net alsof er geen olie tussen mijn botten kwam, snap je?

Toen ik op een gegeven moment een artikel hier heb gelezen, over Elementair Borium, besloot ik 2 flacons te bestellen.

Enigszins laconiek begon ik het te gebruiken, pfff, maar wat schetste mijn verbazing, na slechts 7 dagen!! had ik geen pijn meer in mn benen, ik stond echt perplex, jaren heb ik ontzettend veel last gehad, en het was nu plotsklap WEG!!!

Eerst dacht ik nog dat het tussen mijn oren zat, lol, ik ging me zelfs heel dun kleden om te zien wat dan het effect was, maar de pijn bleef weg.

Ik kon me weer soepel bewegen, en tot op de dag van vandaag kan ik dat nog steeds. Ik ben hier zo blij mee, dat wil je niet weten!

Ik kan nu zelf weer boodschappen doen (ik woon op 2,5km afstand van de dichtstbijzijnde supermarkt en bushalte)), en prop alle boodschappen in een rugzak, en wandel vrolijk terug. Ik kan weer lopend naar mijn ouders (5km verderop).

Dus kortom mensen, mochten jullie het euvel herkennen, dat bij koud weer je benen erg pijnlijk worden als je wandelt, die mensen raad ik absoluut Elementair Borium aan.

Mijn leven is weer normaal daardoor geworden, niet meer strompelend als een oud manneke, maar gewoon weer gezond bewegend!

Ik vind het jammer dat ik niet veel geld heb, anders had ik nog veel meer gekocht bij Orjana, vaak zie ik goede aanbiedingen, zoals nu bijv. Colloïdaal Zilver 15% korting, om maar wat te noemen, maar over een week of 6 is mijn vakantiegeld er, en dan hoop ik dat er weer van dit soort aanbiedingen zijn, zodat ik iets voordeliger kan inslaan dan normaal.

dus nogmaals, dank, dank en dank!!!

haagsebob

Tot zover het verhaal van Bob.

Het bijzondere is ook dat we er nu pas achter komen dat hetzelfde resultaat waarschijnlijk is bereikt bij Katy. Hij bleek nadat hij zijn naam al had gekregen een kater te zijn in plaats van een poes, maar dat was iets wat het meisje van destijds 6 jaar oud niet wist.

xxx

Deze mooie kat, die inmiddels ook niet meer de allerjongste is, heeft een tijdlang Borium gekregen in zijn drinkwater omdat bleek dat hij van mineraalrijk water houdt. Nu springt hij weer vrolijk over het hek bij de buren, terwijl hij daar voorheen onderdoor kroop omdat hij last had van zijn heupen.

Wanneer je de eigenschappen van dit sporenelement bekijkt, dan lijkt het inderdaad heel goed mogelijk. De kat krijgt bij zijn Borium ook Bioflexa IV, maar toen daar Borium aan werd toegevoegd ging het ineens heel snel nog veel beter.

Het spoorelement borium is belangrijk voor gezonde botten en gewrichten. Daarnaast is borium betrokken bij de energiestofwisseling, het vetmetabolisme, de afweer en hersenfunctie en ondersteunt borium de aanmaak van steroïdhormonen (geslachtshormonen, vitamine D). Borium verbetert de calcium- en magnesiumstatus en verlaagt de fosforspiegel.

Mochten er mensen zijn met pijnlijke gewrichten en/of benen zoals Bob en Katy dan wie weet helpt Borium? Het is niet duur en te verkrijgen in de webwinkel van Orjana.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 22 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers