Bill Gates: spoedig een geheel nieuwe pandemie die tot tienmaal erger is dan Corona

De Coronacrisis is nog niet voorbij – althans niet in politiek opzicht – en nu al duikt het volgende “zeer gevaarlijke” virus op. De vaccinproducenten zijn nog maar net begonnen met het leveren van een vaccin of in het Verenigd Koninkrijk is een mutant van het Coronavirus opgedoken die naar verluidt nog “veel gevaarlijker en veel besmettelijker” is dan het SARS-CoV2-virus.

Van Bill Gates is ook al een tijdje niets meer vernomen, maar nu is hij weer opgedoken. Hij wees erop dat we vrij spoedig een geheel nieuwe pandemie zouden meemaken, die tot tienmaal erger zou zijn dan Corona. Hij voegde eraan toe dat de hele mensheid hier nog niet op voorbereid was.


© Greg Rubenstein (CC BY 2.0)

Intussen worden de mensen over de hele wereld langzaam “pandemie-moe” en beseffen zij steeds meer dat zij door politici worden misleid en dat (volgens Merkel, die zelf politieke redenen aanhaalde op het Wereld Economisch Forum) hun fundamentele rechten en vrijheden om politieke redenen zijn afgenomen. Dan is er een interventie en een herinnering nodig van de vaccinatiepaus Bill Gates, die reeds aan het begin van de Coronapandemie sprak over het feit dat 7 miljard mensen moesten worden gevaccineerd om de “gevaarlijke pandemie” eindelijk te boven te komen, schrijft Watergate.

Nu is het vaccin er, dat Bill Gates heeft gepromoot door investeringen in veel farmaceutische bedrijven zoals Pfizer, CureVac, Sanofi en Merck. Gevaccineerde mensen hebben soms ernstige bijwerkingen na het Coronavaccin en oude mensen in verpleeghuizen sterven wereldwijd in groten getale. Zwangere vrouwen en vrouwen die zwanger willen worden, wordt de vaccinatie officieel afgeraden. Deze waarschuwing spreekt boekdelen en laat de vraag open of de huidige vaccins werkelijk de “redding” kunnen zijn.

Nog nauwere samenwerking

Gates roept nu op tot “nog intensievere” samenwerking tussen alle landen in de strijd tegen Corona en tegen toekomstige pandemieën. De strijd moet een gezamenlijk succes worden; “vaccinatie-nationalisme” (wat dat ook moge zijn) is de “verkeerde weg”. De Coronapandemie mag niet licht worden opgevat. Alle bevolkingsgroepen in de wereld moeten zo snel mogelijk van vaccinaties worden voorzien – de regeringen mogen zich niet “blindstaren op verdragen”.

Volgens critici wil Gates zijn vaccin zo snel mogelijk bij de wereldbevolking krijgen, want per slot van rekening heeft de “gezondheidsbeschermer” – zoals hij door de Süddeutsche Zeitung wordt omschreven – 1,7 miljard euro geïnvesteerd in de ontwikkeling en productie van de Corona-vaccins.

“Het is als een wonder. Als de pandemie vijf jaar geleden was uitgebroken, zou de wereld na deze korte tijd nog geen vaccin hebben gehad”, zegt Gates tegen de Süddeutsche Zeitung.

Daarmee zou Gates wel gelijk kunnen hebben, want de “pandemie” werd in oktober 2019 heel officieel “gerepeteerd” door de Bill & Melinda Gates Foundation, de Johns Hopkins University en ook het World Economic Forum. De “oefening” van een pandemie werd “Event 201” genoemd. Kort daarna brak het Coronavirus daadwerkelijk uit in Wuhan, al in november 2019. De virusuitbraak werd stilgehouden tot eind januari 2020; zowel door de Chinese overheid als door de WHO, die echter wel al vroeg op de hoogte waren van de virusuitbraak.

Zowel de Chinese communistische regering als de WHO werden hiervoor zwaar bekritiseerd door president Trump. Onmiddellijk nadat de virusuitbraak bekend werd, liet Trump eind januari alle reizen vanuit China stopzetten. In Duitsland was binnenkomst uit China nog mogelijk tot half maart, voordat Merkel als laatste land in de EU de grenzen sloot.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie onder president Trump, alsmede een hoge Amerikaanse generaal, hadden gesuggereerd dat er aanwijzingen waren dat het SARS CoV2-virus in een laboratorium in Wuhan was vervaardigd en opzettelijk verspreid. Meer recentelijk zijn er weer bewijzen opgedoken, althans van een Chinese wetenschapper, dat het virus althans vermoedelijk was gefabriceerd en uit het lab was ontsnapt, hoewel dit al lang als weerlegd werd beschouwd.

Bill Gates over zijn aanstaande Covid-19 vaccinatie: “Je hebt geen keuze” – en kan nauwelijks zijn lachen inhouden

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 februari 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers