Bizarre dood Duitse wetenschapper na onthullende video over coronavaccins

Een Duitse wetenschapper publiceert een video waaruit blijkt dat de huidige coronavaccins absoluut dodelijke moordwapens zijn.

Nu komt zijn vrouw met een videoboodschap dat hij enkele dagen na het publiceren van die video op een vreemde wijze om het leven komt.

Vorig jaar kwam de Duitse wetenschapper Dr. Andreas Noack uitgebreid in het nieuws omdat de politie tijdens een live uitzending zijn huis binnenviel.

Er doen veel verhalen over hem de ronde.  Over wie hij nu precies was en wat hij deed, maar volgens gegevens die wij boven water hebben kunnen halen was hij een chemicus.

Andreas Noack studierte an der TU Darmstadt Chemie und promovierte 1995 ├╝ber ein Thema aus dem Bereich der heterogenisierten Katalyse. Danach arbeitete er f├╝r die Chemviron Carbon/Calgon Carbon im Business Development.

Precies een week geleden publiceerde Dr. Noack een video met daarin schokkende onthullingen over de coronavaccins.

Hij zegt in die video dat hij als chemicus tot de conclusie is gekomen dat er zich in de vaccins niet grafeenoxide bevindt, maar grafeen hydroxide.

In de video geeft Noack meer technische details maar zegt dat je je moet voorstellen dat er zich in die vaccinaties nanodeeltjes bevinden die er uitzien zoals een scheermesje.

Ontelbare kleine scheermesjes die in veel gevallen rechtstreeks in de bloedbaan worden ingespoten. Dit heeft tot gevolg dat die vele scheermesjes de wanden van de bloedvaten als het ware openrijten.

Dit zijn dan de sterfgevallen die plaatsvinden binnen korte tijd na de injectie. Wordt het ingespoten in de spieren, dan duurt het langer voordat de schade optreedt.

Zo zie je dat veel sporters neervallen en dat komt volgens Noack omdat door de inspanningen het bloed razendsnel rond stroomt waardoor de scheermesjes nog beter in de gelegenheid zijn om de wanden van de bloedvaten te beschadigen of zelfs helemaal open te rijten.

Omdat deze nanodeeltjes nooit biologisch afgebroken zullen worden zal er bij iedereen die de injecties heeft gekregen vroeger of later enorme schade ontstaan.

Dr. Noack gaat in de video dan ook behoorlijk tekeer tegen de Oostenrijkse autoriteiten vanwege hun verplichte vaccinaties die ze zelfs bij kinderen willen doorvoeren.

Hij stelt dat wanneer ze willens en wetens doorgaan met het vaccineren nadat ze zijn informatie hebben gezien, ze niets meer of minder zijn dan massamoordenaars.

Videolink

Bovenstaande video werd precies een week geleden gepubliceerd.

Op zaterdag verschijnt onderstaande video. Een dame die claimt de vriendin/vrouw te zijn van Dr. Andreas Noack en die vertelt dat deze niet meer leeft.

Ze vertelt dat de video die Dr. Noack had gemaakt insloeg als een bom en dat zij degene was die het heeft gefilmd.

Ze vertelt dat hij werd aangevallen en dat niet heeft overleefd. Dat is tenminste de interpretatie die er aan wordt gegeven.

Later blijkt echter dat hij niet is aangevallen, maar een aanval had. Wat voor soort aanval is niet helemaal duidelijk, maar wel is duidelijk dat hij aan de gevolgen daarvan is overleden.

dr.andreas noack vermoord

Enkele uren geleden is de volgende video gepubliceerd waarin de vrouw meer uitleg geeft over wat er precies is gebeurd.

Ze is emotioneel en daardoor soms niet erg goed te verstaan, maar wat wij eruit begrijpen is dat hij die aanval kreeg al vrij snel na het publiceren van die video. Dat hij grote moeite had met ademen, toch nog een aantal dagen thuis heeft doorgesukkeld en uiteindelijk naar het ziekenhuis is gebracht waar hij is overleden.

Helemaal aan het eind wordt aan de vrouw gevraagd dat ze toch zeker bedoelde dat hij een aanval had gehad en niet was aangevallen. Waarop ze antwoordt dat ze het ook allemaal niet weet, maar dat
Noack haar dikwijls had verteld dat ze beschikken over bepaalde technologie├źn. 

En daarbij bedoelt ze waarschijnlijk dat er manieren zijn om mensen te vermoorden waardoor het lijkt alsof  ze een hartaanval hebben gehad,

Dat zoiets heel goed kan hebben we destijds gezien met de moord op Andrew Breitbart. 

Dr. Noack was een specialist op het gebied waarover hij in zijn video spreekt. Iemand van zijn kaliber zou het hele vaccinverhaal aan flarden hebben gescheurd als hij de kans zou hebben gekregen om er dieper in te duiken.

Deze man moest verdwijnen. Hij werd veel te gevaarlijk omdat hij in staat zou zijn geweest de complete plannen richting New World Order te torpederen.

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers