Brits parlementslid dringt aan op verplicht coronavirusvaccin voor reizen en stelt voor dat militairen toezicht houden op de uitrol ervan

Het Britse conservatieve parlementslid Tobias Ellwood heeft er bij de regering op aangedrongen om de strijdkrachten in te schakelen om toezicht te houden op de uitrol van een massaal vaccinatieprogramma voor coronavirus. Het programma zou verplichte certificaten bevatten waarmee mensen internationaal kunnen reizen.

Tijdens zijn toespraak in het Lagerhuis op maandagavond, voerde Ellwood aan dat het massale vaccinatieschema voor coronavirus een uitdaging is van de schaal en complexiteit van “de D-day-landingen en Duinkerken”.

RT meldt: Het parlementslid voor Bournemouth East vertelde het parlement dat een vaccin over zes maanden weg zou kunnen zijn en drong er bij premier Boris Johnson op aan de strijdkrachten te gebruiken om toezicht te houden op het proces om het aan de Britse bevolking af te leveren.

De massale uitrol van vaccins is een enorme verantwoordelijkheid, en we moeten het goed doen, ”zei Ellwood. “Ik benadruk dat er enorme mogelijkheden zijn om dit mis te laten gaan als we nu niet beginnen met plannen”, voegde hij eraan toe.

De politicus vertelde het Huis dat hij Johnson een brief had gestuurd waarin hij hem aanspoorde het Ministerie van Defensie en het leger te gebruiken om regionale distributiecentra op te zetten en om een ​​”nationale database te ontwikkelen om de voortgang bij te houden en de vaccinatiecertificaten af ​​te geven”.

Ellwood, die voorzitter is van de House of Commons Defense Select Committee, zei dat vaccinatiecertificaten “waarschijnlijk internationaal erkend moeten worden om reizen en internationale reizen mogelijk te maken”.

In verdere opmerkingen die de wenkbrauwen doen fronzen, schetste Ellwood dat het leven weer normaal zal worden voor degenen die het vaccin krijgen, terwijl degenen die dat niet doen nog steeds “onderworpen zullen zijn aan regels voor sociale afstand”.

“Ik geloof dat de grootste uitdaging ligt in het beheren van de overgangsperiode – mogelijk tot een jaar – wanneer delen van onze samenleving zijn bevrijd van de dreiging van Covid-19 en proberen terug te keren naar de normaliteit, maar degenen die dat nog moeten doen worden gevaccineerd, zijn nog steeds onderworpen aan regels voor sociale afstand, ”zei hij.

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers