Britse oud-premier Gordon Brown roept op tot wereldregering om corona te bestrijden

Topeconoom Armstrong vergelijkt corona met 9/11: Ze wisten wat eraan kwam en maken er nu misbruik van

Waar we vanaf ‘dag 1’ van de coronacrisis voor hebben gewaarschuwd, begint nu openlijk vorm te krijgen. De Britse oud-premier Gordon Brown heeft politieke leiders opgeroepen om een ‘tijdelijke vorm van een wereldregering’ op te richten om het coronavirus te bestrijden. Het zal de meeste mensen wel duidelijk zijn dat dit ‘tijdelijk’ hoogstwaarschijnlijk nooit meer zal worden teruggedraaid.

‘Dit is niet iets dat door één land kan worden bestreden. Er moet een gecoördineerd wereldwijd antwoord komen,’ zei Brown, die daarbij denkt aan het geven van meer geld en bevoegdheden aan de WHO en de VN. Die zouden de macht moeten krijgen om soevereine lidstaten te dwingen om bepaalde acties te ondernemen, of ingrepen toe te laten.

Een internationale taakgroep zou ervoor moeten gaan zorgen dat ook de centrale banken hun beleid op elkaar afstemmen. Verder zouden ze moeten gaan helpen bij het vinden van een vaccin, en zien te voorkomen dat er financieel misbruik van de crisis wordt gemaakt.

‘We hebben een soort werkende bewindsman nodig. Als ik het weer zou moeten doen, dan zou ik van de G20 een bredere organisatie maken, omdat je in de huidige omstandigheden moet luisteren naar de landen die het hardst getroffen zijn, de landen die het verschil maken, en de landen waar een enorm aantal mensen besmet kunnen raken, zoals die in Afrika.’

‘Pandemie juist mede veroorzaakt door globalisme’

Paul Joseph Watson (Summit News) schrijft dat ‘we al uitgebreid hebben beschreven dat deze pandemie zich juist kon verspreiden dankzij het globalisme. Zelfs toen het virus in China tekeer ging, stond de WHO (net als de EU en ook de Nederlandse regering) erop dat de landen hun grenzen openhielden. Toen veel Westerse landen eindelijk hun grenzen sloten, was dat te laat en te weinig.’

Armstrong: Ze wisten wat eraan kwam en maken er misbruik van

De Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong waarschuwde van meet af aan dat de coronacrisis naar zijn overtuiging opzettelijk wordt opgeblazen om de economieën dermate grote schade toe te brengen, dat de zwaar getroffen bevolkingen zich niet meer zullen of kunnen verzetten tegen zo’n overkoepelende Marxistische wereld dictatuur.

‘Trump probeert het land tegen deze absurditeit te verdedigen, maar de pers wijkt niet. Ongeacht de waarheid willen ze dit gebruiken om Trump omver te werpen. Tijdens dat proces vernietigen ze onze vrijheid, en steunen ze de linkse agenda die ook hun eigen gezinnen van hun toekomst zal beroven. Maar hun haat tegen Trump verblindt hen voor hun eigen toekomst.’

Armstrong denkt dat er nu iets vergelijkbaars gebeurt als met 9/11. ‘Toen was er een echte terreuraanslag. Ze wisten dat die ging plaatsvinden, en waar. Ze wachtten op het juiste moment, lieten het gebeuren, en buitten het uit om meer macht te krijgen…. Ik ken persoonlijk een aantal goed ingelichte elite figuren die getipt werden om alles (hun aandelen) te verkopen, wat ze dan ook deden…. Ze wisten wat eraan kwam, en maakten er misbruik van.’ (2)

 

Xander

(1) Summit News via Zero Hedge
(2) Armstrong Economics


Zie ook o.a.:

25-03: ‘Duitsland schort woensdag de democratie voor een jaar lang op’
24-03: Tal van analisten zeggen dat de wereld na corona nooit meer hetzelfde zal worden
23-02: Franse artsen lagen premier aan om corona: ‘Regering heeft vanaf het begin gelogen’

22-03: ‘EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
………
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
………
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen
………
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
………
21-01: Wordt het coronavirus de Mexicaanse griep pandemie hoax op herhaling?


2019:
31-05: Techno-tirannie: De ijzeren vuist van de totale digitale controlestaat komt eraan (/ ‘Dit is geen vrijheid, dit is geen vooruitgang, maar een enkele reis naar levenslange opsluiting in een elektronisch concentratiekamp’)

 

Vanwege de grote hoeveelheid artikelen in de afgelopen weken hebben we een speciale CORONA rubriek aangemaakt, waar u de eerdere artikelen kunt vinden. 


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten. 

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers