“Build Back Better” is 1984 op steroïden

In mei 2020, toen het Coronavirus tot wereldwijde panieksituaties had geleid die veel verder reikten dan bij de eerste uitbraak in Wuhan, onthulde de Britse kroonprins Charles samen met de oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, wat zij vrolijk de Great Reset noemden.

Wereldleiders uit de politiek en het bedrijfsleven gebruiken steeds vaker termen als “Great Reset” of “de Fourth Industrial Revolution” en de oproep tot “Build Back Better”, waar de regering-Biden de voorkeur aan geeft. Ze zijn allemaal verankerd in dezelfde reeks dramatische globale veranderingen. De Green New Deal van de VS en de Europese Green Deal van de EU maken er allemaal deel van uit, schrijft auteur William Engdahl.

Het meest opvallende feit over de agenda van de Great Reset is dat deze wordt bevorderd door dezelfde giga-rijke plutocratenfamilies die verantwoordelijk zijn voor de tekortkomingen van het huidige economische wereldmodel. Zij, niet wij, hebben biologische velden en de natuur geruïneerd met hun Roundup glyfosaat en giftige pesticiden. Zij hebben de luchtkwaliteit in onze steden verpest door de transportmodellen die zij ons opdringen. Zij hebben het “vrije markt” model van globalisering gecreëerd dat de industriële basis van de Verenigde Staten en de industriële EU-landen heeft geruïneerd.

Nu, terwijl ze ons de schuld geven van een vermeende catastrofale uitstoot van CO2, worden we geconditioneerd om schuld te aanvaarden en gestraft te worden om “de volgende generatie te redden” voor Greta en vrienden.

De Vierde Industriële Revolutie

Achter de verleidelijke retoriek van de machthebbers over het creëren van een “duurzame” wereld, schuilt een agenda van rauwe eugenetica, ontvolking op een schaal die nog nooit eerder is geprobeerd. Het is niet menselijk, sommigen noemen het zelfs ‘transhumaan’.

Het verwarrende aspect voor velen is de overvloed aan frontgroepen, NGO’s en projecten die allemaal naar hetzelfde doel leiden: de drastische controle over ieder lid van de samenleving in de naam van duurzaamheid – VN Agenda 2030. Nergens is het onheilspellender dan in hun plannen voor de toekomst van ons voedsel. Na het creëren van het huidige systeem van geglobaliseerde industriële landbouw, agribusiness, een project dat in de jaren ’50 is begonnen door de Rockefeller Foundation, pleiten dezelfde kringen nu voor “duurzame” landbouw, wat een verschuiving zal betekenen naar genetisch bewerkt nepvoedsel, synthetisch vlees uit laboratoria en dergelijke, zelfs met inbegrip van wormen en onkruid als nieuwe voedselbronnen.

In 2016 schreef WEF-hoofd Schwab een boek met de titel Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution. Daarin beschrijft hij de technologische veranderingen die komen met de 4e Industriële Revolutie van 5G-smartphones, Internet of Things en Kunstmatige Intelligentie die alles aan alles koppelen om de meest banale beslissingen voor ons te nemen, zoals meer melk kopen of de kachel lager zetten. Tegelijkertijd worden gegevens gecentraliseerd in particuliere bedrijven zoals Google of Facebook om elke ademtocht die we nemen in de gaten te houden.

Schwab beschrijft hoe de technologieën van de nieuwe generatie, die al worden uitgerold door Google, Huawei, Facebook en talloze anderen, regeringen in staat zullen stellen “binnen te dringen in de tot nu toe privéruimte van onze geest, onze gedachten te lezen en ons gedrag te beïnvloeden… Technologieën van de Vierde Industriële Revolutie zullen niet ophouden deel te worden van de fysieke wereld om ons heen — ze zullen deel van ons worden”, aldus Schwab. “De externe apparaten van vandaag – van draagbare computers tot virtual reality headsets – zullen vrijwel zeker implanteerbaar worden in ons lichaam en onze hersenen”.

Schwab voegt eraan toe: “Waar de vierde industriële revolutie toe zal leiden is een samensmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit”. Onder die versmeltingstechnologieën bevinden zich “actieve implanteerbare microchips die de huidbarrière van ons lichaam doorbreken”, aldus Schwab. Deze “implanteerbare apparaten zullen waarschijnlijk ook helpen om gedachten te communiceren die normaal gesproken verbaal worden geuit, via een ‘ingebouwde’ smartphone, en potentieel onuitgesproken gedachten of stemmingen door het lezen van hersengolven en andere signalen“. Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik sta niet te popelen om de staat of Google mijn hersengolven te laten lezen.

Controle over ons voedsel

Het verwarrende aspect voor velen is de overvloed aan frontgroepen, NGO’s en projecten die allemaal naar hetzelfde doel leiden: de drastische controle over ieder lid van de samenleving in de naam van duurzaamheid – VN Agenda 2030. Nergens is het onheilspellender dan in hun plannen voor de toekomst van ons voedsel. Na het creëren van het huidige systeem van geglobaliseerde industriële landbouw, agribusiness, een project dat in de jaren ’50 is begonnen door de Rockefeller Foundation, pleiten dezelfde kringen nu voor “duurzame” landbouw, wat een verschuiving zal betekenen naar genetisch bewerkt nepvoedsel, synthetisch vlees uit laboratoria en dergelijke, zelfs met inbegrip van wormen en onkruid als nieuwe voedselbronnen.

Het WEF van Schwab is een samenwerking aangegaan met iets dat EAT Forum heet, dat zichzelf omschrijft als een “Davos voor voedsel” dat van plan is om “de politieke agenda te bepalen”. EAT werd in 2016 in Zweden opgericht met steun van de Britse Wellcome Trust (opgericht met fondsen van GlaxoSmithKline), en het Duitse Potsdam Institute for Climate Impact Research.

In laboratoria gekweekt synthetisch genetisch gemanipuleerd vlees wordt onder meer gesteund door Bill Gates, dezelfde die Moderna en andere genetisch gemanipuleerde vaccins steunt. EAT werkt onder meer samen met Impossible Foods en andere biotechbedrijven. Impossible Foods werd aanvankelijk medegefinancierd door Google, Jeff Bezos en Bill Gates. Recente labresultaten toonden aan dat het imitatievlees van het bedrijf giftige glyfosaatgehaltes bevatte die 11 keer hoger waren dan die van de naaste concurrent.

In 2017 lanceerde EAT FReSH (Food Reform for Sustainability and Health) met de steun van Bayer AG, een van ’s werelds meest giftige pesticiden- en GGO-producenten die nu eigenaar is van Monsanto; de in China’s bezit GGO- en pesticidengigant Syngenta, Cargill, Unilever, DuPont en zelfs Google. Dit is de geplande voedseltoekomst onder de Grote Reset. Vergeet de traditionele familieboerderij.

In zijn boek uit 2020 over The Great Reset betoogt Schwab dat biotechnologie en genetisch gemodificeerd voedsel een centrale pijler moeten worden voor de globale voedselschaarste problemen, kwesties die door Covid zijn verergerd.

Hij dringt aan op GMO (genetisch gemanipuleerd organisme) en vooral op de controversiële genetische manipulatie. Hij schrijft: “Globale voedselzekerheid zal alleen worden bereikt als de regelgeving voor genetisch gemodificeerd voedsel wordt aangepast om de realiteit weer te geven dat genbewerking een precieze, efficiënte en veilige methode biedt om gewassen te verbeteren”. Gates, al jaren een projectpartner bij Schwab, stelt hetzelfde.

EAT heeft wat het noemt “het planetaire gezondheidsdieet” ontwikkeld, dat door het WEF wordt aangeprezen als de “duurzame voedingsoplossing van de toekomst”. Maar volgens Federic Leroy, een hoogleraar voedingswetenschappen en biotechnologie aan de Universiteit van Brussel, “is het dieet erop gericht de vlees- en zuivelinname van de wereldbevolking in sommige gevallen met maar liefst 90% te verminderen en te vervangen door in het laboratorium vervaardigde voedingsmiddelen, granen en olie”.

Mensen overbodig maken

Dit is slechts een tipje van de sluier van wat er wordt voorbereid onder het mom van Covid-19 lockdowns en economische ineenstorting, en 2021 zal een beslissend jaar zijn voor deze onmenselijke agenda. De introductie van AI, robots en andere digitale technologieën zal de Machten die Zijn in staat stellen om zich te ontdoen van honderden miljoenen werkplekken.

In tegenstelling tot hun propaganda zullen nieuwe banen niet voldoende zijn. We zullen steeds meer “overbodig” worden. Dit lijkt allemaal te surrealistisch totdat je het uit hun eigen beschrijvingen leest. Het feit dat de kabal van ’s werelds meest invloedrijke bedrijven en miljardairs in het bestuur van het WEF zitten met Kissinger’s leerling, Klaus Schwab, samen met het hoofd van de VN en van het IMF, met de CEO’s van ’s werelds grootste financiële reuzen waaronder Blackrock, BlackStone, Christine Lagarde van de Europese Centrale Bank, David Rubenstein van Carlyle group, Jack Ma, rijkste miljardair in China, is bewijs genoeg dat deze Grote Reset niet wordt gedaan met onze ware belangen in het hart, ondanks hun zijdeachtige woorden. Deze dystopische agenda is 1984 op steroïden. Covid-19 was slechts het voorspel.

Great Reset: kleine huisjes gepromoot als oplossing voor de klimaatverandering

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 22 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers