Californische senator wil vaccinweigeraars gaan aanpakken als ‘binnenlandse terroristen’

Social media meme van de Democratische senator Richard Pan, die van ‘Big Pharma’ bijna een ton aan ‘bonussen’ kreeg om de staat zover te krijgen om op scholen alle uitzonderingen (zoals gewetensbezwaarden) op vaccinaties te schrappen.

‘De echte terroristen zijn politici en anderen die vaccinaties willen afdwingen’

Bijna alles waar we sinds het voorjaar van 2020 voor waarschuwen is helaas realiteit aan het worden. Voor de volgende stap naar verplichte vaccinaties houden politici inmiddels openlijke pleidooien. Zo schrijft de Democratische senator Richard Pan (Californië) dat vaccinweigeraars in zijn ogen ‘binnenlandse terroristen’ zijn, en als zodanig zouden moeten worden aangepakt.

In een op-ed in de Washington Post noemt Pan anti-vaccin ‘extremisme’ een bedreiging voor het land. Hij vindt dat de overheid daarom nog autoritairder zou moeten optreden. De vaccins, zoals u weet in werkelijkheid experimentele gentherapie, moeten ‘in de armen van mensen’ worden geprikt. Mensen die daar openlijk aan twijfelen zijn volgens hem schuldig aan ‘talrijke Amerikaanse doden… en dat staat gelijk met binnenlands terrorisme.’

Communistische onderdrukking in Amerika

Hij gaf specifiek een anti-vaccinatie demonstratie bij het Dodger Stadium, waar mensen worden ‘gevaccineerd’ tegen Covid-19, in Los Angeles als voorbeeld. Net zoals het pro-life activisten is verboden om binnen een bepaalde straal rond een abortuskliniek te demonstreren, moet er volgens hem ook zo’n wet komen voor anti-vaccinatie demonstranten. (In dit verband is het eigenaardig en hypocriet dat je wel ‘pro-choice’ zou zijn als je voor de keuzevrijheid van abortus bent, maar niet als je voor de keuzevrijheid van vaccinaties bent. Ook hier wordt weer met twee maten gemeten.)

Als Pan zijn zin krijgt, dan worden ‘pro choice’ vaccinweigeraars en -activisten gecriminaliseerd, en kunnen die in de toekomst worden opgesloten in gevangenissen of kampen. Tegelijkertijd dringt Pan er bij social media zoals Facebook en Twitter op aan om nog feller op te treden tegen alle afwijkende, ongewenste meningen. Deze voor de Democratische Partij inmiddels typerende linkse ideologie zou naadloos in het Chinese communistische systeem passen, waar het vrij uiten van een mening die niet strookt met de politiek voorgeschreven werkelijkheid je op keiharde sancties kan komen te staan. (1)

Nederland heeft zo zijn eigen ‘Pans’

Pan was tussen 2013 en 2014 verantwoordelijk voor Senaatswet (SB) 277, die een einde maakte aan de mogelijkheid op openbare scholen om op religieuze en gewetensgronden vaccins te weigeren. De Sacramento Bee ontdekte dat Big Pharma alleen al dat seizoen $ 2 miljoen aan ‘bonussen’ verstrekte aan de leden van het Californische parlement. Pan zelf zou met $ 95.000 het meeste hebben ontvangen. De vaccinfabrikanten gaven dat jaar tegelijkertijd $ 3 miljoen uit voor promotie van hun producten en de nieuwe wet op scholen. (2)

In eigen land hebben we ook onze ‘Pans’, zoals Ab Osterhaus, die destijds fors verdiende aan de – grotendeels weggegooide – Mexicaanse griepvaccins, en ook nu weer het nodige zou binnenharken met zijn promotie van de corona vaccins. In 2018 was hij al multimiljonair. Denk ook aan Hugo de Jonges corona gezant Feike Sijbesma, die precies het vaccinbedrijf uitkoos waar diens broer directeur is.

Al valt meestal moeilijk te bewijzen of dit soort personen daadwerkelijk ‘financiële stimulansen’ hebben ontvangen, zijn er vermoedelijk nog veel meer van dit soort belangenverstrengelingen. Denk maar aan het feit dat Nederlandse politici na hun carrière opvallend vaak topfuncties in de zorgsector krijgen (zoals D66’er Gerard Schouw naar Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen, CU’er André Rouvoet naar Zorgverzekeraars Nederland, CDA’er Ab Klink naar de directie van zorgverzekeraar GZ, en SP’er Agnes Kant naar het Lareb (onderzoeksinstituut bijwerkingen medicijnen)).

‘De echte terroristen zijn politici en anderen die vaccins willen afdwingen’

In zowel Amerika als Europa wordt het concept ‘volksgezondheid’ sinds vorig jaar op schandelijke wijze misbruikt om de laatste resten nog overgebleven keuzevrijheid, vrijheid van meningsuiting en democratie af te breken. Hoewel langzaam meer mensen aan het wakker worden zijn voor wat er gaande is, zit de meerderheid met hun hoofd nog steeds diep ondergedompeld in het extreem eenzijdige en misleidende propaganda narratief dat overheid en media hebben opgesteld over een virus dat in alle opzichten niet gevaarlijker is gebleken dan een (voor sommige kwetsbare groepen stevige) seizoensgriep.

De enige echte terroristen zijn naar mijn overtuiging dan ook degenen die behalve de economie, de democratie en de structuur van de samenleving ook de keuzevrijheid, het zelfbeschikkingsrecht en de soevereiniteit van ons eigen lichaam afbreken of zelfs compleet willen annuleren, en ons indirect of direct willen dwingen ons te laten inspuiten met hoogst omstreden experimentele genmanipulatie ‘vaccins’, waarmee amper testen zijn verricht, waarvan de gevolgen voor de gezondheid volstrekt onbekend zijn, en waarvoor de fabrikanten èn overheden op voorhand zichzelf hebben gevrijwaard van alle vormen van aansprakelijkheid voor het geval het gruwelijk misgaat.

 

Xander


(1) Natural News
(2) Natural News

Zie ook o.a.:

05-03: Poolse arts spot op video met antivaxxers, laat zich injecteren, en sterft
21-02: No jab, no job: Britse bedrijven gaan werknemers verplichten zich te laten vaccineren
20-02: (/ Israëlische demonstranten vergelijken het ‘groene Covid paspoort’ met de gele Jodenster uit het Nazi tijdperk)
05-02: Denemarken en Zweden voeren vaccinpaspoorten in; rest EU zal volgen
16-01: Het is zover: Eerste detentiekamp voor Covid overtreders in Duitsland
15-01: Voorstel ingediend om ongevaccineerden te straffen met reisverbod in hele EU
07-01: Wetsvoorstel New York: ‘Besmette’ en ‘mogelijk besmette’ mensen opsluiten in detentiecentra

2020:

22-12: Wetenschapper Duitse Ethische Raad pleit voor uitsluiten vaccinweigeraars van gezondheidszorg
15-12: In Israël krijgen alleen gevaccineerden weer vrije toegang tot horeca en evenementen
05-12: Groot Brittannië en Canada leggen indirecte vaccinatieverplichting op – volgt Nederland ook?
24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers