Cardioloog noemt resultaten van nieuwe studie over coronavaccins ‘verontrustend’

De coronavaccins zijn onvoldoende getest en belangrijke groepen, waaronder zwangere vrouwen, zijn uitgesloten. Dat zei de Amerikaanse cardioloog Peter McCullough afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania. Toch werden zwangere vrouwen aangemoedigd, later zelfs gedwongen, om de vaccins te nemen.

McCullough noemde de resultaten van een nieuwe studie ‘verontrustend’. Uit die studie blijkt dat het mRNA in het vaccin veel langer in het lichaam achterblijft dan gedacht. “Het [onderzoek] laat zien dat het mRNA maanden na vaccinatie nog in de lymfeklieren zit,” zei de cardioloog. “Het vaccin verlaat het lichaam niet. Het wordt na 60 dagen nog aangetroffen in de lymfeklieren.”

Hij verwees daarnaast naar een Zweeds onderzoek dat in februari is gepubliceerd en laat zien dat het mRNA-vaccin in de lever wordt omgezet in DNA. Dit wordt ook wel reverse-transcriptie genoemd.

Faliekant naast

“Dit komt terecht in onze chromosomen. Als blijkt dat de gehele code in menselijke chromosomen terechtkomt en spike-eiwitten gaat aanmaken in cellen, en wordt overgedragen van cellen van de ouders op cellen van de dochter, en wordt doorgegeven aan de embryo, hebben we een probleem,” waarschuwde McCullough.

Op de website van het CDC, het Amerikaanse RIVM, staat dat vaccins het menselijk genoom niet veranderen. Het lijkt er nu sterk op dat het CDC er faliekant naast zat, aldus de cardioloog.

Nu vechten ze voor hun leven

Bij de Amerikaanse bijwerkingendatabase VAERS zijn 24.000 sterfgevallen en 34.000 meldingen van myocarditis of pericarditis na coronavaccinatie geregistreerd. Nog eens 44.000 mensen zijn na de prik blijvend invalide geraakt.

McCullough wees erop dat sommige kinderen een ernstige ontstekingsreactie krijgen na het vaccin. “Sommigen liggen aan de beademing. Dit waren kerngezonde kinderen en nu vechten ze voor hun leven.”

[The Epoch Times]

De Theorist

 

Interessant

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 22 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers