Chinese topepidemioloog: ‘Ze hebben het virus niet geïsoleerd’

De WHO weigert te bevestigen of het coronavirus is ontstaan in China. WHO-crisismanager Mike Ryan zei op 22 januari tijdens een virtuele persconferentie dat ‘het nog te vroeg is om conclusies te trekken’, maar dat de WHO wel ‘enige voortgang boekt’.

Hij voegde toe dat ‘alle hypotheses op tafel liggen’ en dat het ‘zeker nog te vroeg is om met zekerheid te kunnen zeggen waar het virus vandaan komt’. Ryan zei verder dat het onderzoek van de WHO naar de herkomst van het coronavirus ‘een grote puzzel is’.

Momenteel doet een internationaal team van experts in China hier onderzoek naar. Ook de Nederlandse viroloog Marion Koopmans maakt deel uit van het team.

De Chinese topepidemioloog Wu Zunyou zei enkele dagen geleden tegen NBC-verslaggeefster Janis Mackey Frayer dat het virus volgens hem niet uit Wuhan komt, maar elders in China is ontstaan.

lab2

Probleem

Wu Zunyou zei nog iets opmerkelijks toen Frayer hem vroeg waarom gegevens over het virus niet met de rest van de wereld gedeeld zijn. “Ze hebben het virus niet geïsoleerd. Dat is het probleem.” Frayer vroeg of ze monsters hebben verzameld bij dieren. De hoofdepidemioloog van het Chinese Centrum voor Ziektecontrole en Preventie antwoordde dat alleen een positieve test niets zegt.

“Wat Patrick Savalle en Flavio Pasquino vorig jaar al betoogden, is een feit,” twittert maatschappijkritisch platform BLCKBX. “Bestaat Sars-CoV-2 wel? Waar is het bewijs voor isolatie?” Onderzoeksjournalist Savalle zegt: “Er is absoluut niets aan de hand wat er niet altijd al was. De IC’s zijn elk jaar vol. Ziektebeeld is niet nieuw. Geen bijzondere oversterfte. Gewoon het zoveelste griepvirus.”

Wu Zunyou doet de uitspraken rond 1:36:

[Fox News]

5 28 stemmen

Beoordeel dit artikel

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers