CNN bevestigt: vrijheden zullen ook tijdelijk zijn voor gevaccineerden tegen het Coronavirus

De heilsbeloften in het kader van de wereldwijde Corona-vaccinaties, volgens welke gevaccineerden op perfide wijze hun grondrechten zullen terugkrijgen, zullen waarschijnlijk een voorspelbare illusie blijken te zijn. Want deze herwonnen rechten en vrijheden zullen slechts tijdelijk zijn en zullen afhangen van de willekeur van de staat. Dankzij verschillende virusmutaties zal de gewillige burger zich in de toekomst meerdere malen per jaar moeten laten inenten om weer aan het sociale leven te mogen deelnemen (als hij de inentingen overleeft), dit is nu officieel bevestigd door CNN.

Beperkte vrijheden voor gevaccineerden

Onder de kop “CDC gives limited freedoms to fully vaccinated” legt de Amerikaanse mediagroep uit dat er nu een catalogus is van maatregelen van de “Centers for Disease Control and Prevention” in de VS, waarin wordt bepaald wat mensen mogen doen als ze volledig zijn gevaccineerd tegen het Coronavirus, bericht Unser Mitteleuropa.

En dat betekent vooral dat men zich moet blijven houden aan alle mogelijke Corona-maatregelen en richtlijnen – ondanks de zogenaamd beschermende vaccinatie, die een “nieuw normaal” mogelijk zou moeten maken.

Zo mogen gevaccineerden niet-gevaccineerden slechts op zeer kleine schaal ontmoeten, en moeten zij mondkapjes dragen en sociale afstand blijven houden. Ook de quarantaine blijft slechts gedeeltelijk achterwege voor gevaccineerden, omdat zij in de toekomst gedurende 14 dagen onder “toezicht” zullen staan. Ten slotte wordt gevaccineerden aangeraden zich regelmatig te laten testen op Covid-19 als zij symptomen van de ziekte vertonen, grote groepen mensen te vermijden en zich, indien vaccins beschikbaar zijn, ook regelmatig tegen de mutaties te laten vaccineren. En, reizen moet nog steeds vermeden worden!

Conclusie:

“So, the vaccinated can’t yet throw a big end-of-the-pandemic party or hang out over cocktails at a crowded bar.”

Verplichte tests en mondkapjes voor gevaccineerden

In Europa zal het Coronavaccin waarschijnlijk ook niet de beloofde vrijheden brengen. In Oostenrijk bijvoorbeeld moeten gevaccineerden nog steeds een Coronatest ondergaan als zij bijvoorbeeld naar de kapper willen gaan, of mondkapjes dragen waar dat verplicht is.

De officiële reden die door het Ministerie van Volksgezondheid wordt gegeven, is dat zij niet zeker zijn van de doeltreffendheid van de vaccins wegens het gebrek aan wetenschappelijke studies (!), met name betreffende de besmetting van anderen met het virus.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 vragen om aan je vrienden te stellen die van plan zijn het Covid-vaccin te nemen

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 30 november 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers