‘Corona-experts baseren zich op 3 feiten die niet kloppen’

De deskundigen die onze politici adviseren over corona gaan uit van 3 verkeerde aannames, die verwoestende gevolgen hebben voor mensen en voor de economie. Dat schrijft Mike Yeadon, een voormalige hoofdwetenschapper van Pfizer, in de Britse Daily Mail.

Ten eerste nemen zij aan dat de overgrote meerderheid van de bevolking vatbaar is voor infectie; ten tweede dat slechts 7 procent van de bevolking tot dusver is besmet en ten derde dat het sterftecijfer door corona ongeveer 1 procent bedraagt, zegt hij. Als we geen strengere maatregelen nemen, zullen heel veel mensen sterven, zo beweren de zogenaamde experts.

Yeadon wijst erop dat coronavirussen niet nieuw zijn. In Europa kennen we tenminste 4 varianten van het coronavirus die verkoudheid veroorzaken. “Veel mensen die besmet zijn geweest met andere coronavirussen zijn immuun voor virussen die erop lijken, zoals het virus dat Covid-19 veroorzaakt. Circa 30 procent van de bevolking was al immuun voor Covid-19 voordat het virus Europa bereikte, iets wat de experts blijven negeren.”

Ook onjuist

Yeadon verwijst daarnaast naar het – inmiddels wereldberoemde – onderzoek van professor John Ioannidis van de Stanford-universiteit, die concludeerde dat het sterftecijfer bij corona ongeveer 0,2 procent is. Dat betekent dat één op de 500 besmette mensen sterft. In Nederland zijn tot nu toe 7400 mensen gestorven met corona, wat zou betekenen dat 3,7 miljoen mensen besmet zijn geweest. Dat is niet 7, maar ruim 21 procent.

Dan heb je nog de mensen die al immuun waren en kinderen, die veel moeilijker besmet raken. De aanname dat de overgrote meerderheid van de bevolking vatbaar is voor infectie, is dus ook onjuist, zegt Yeadon.

“Het virus is minder gevaarlijk dan ze ons willen doen geloven en daarnaast staan we op het punt groepsimmuniteit te bereiken,” stelt hij. “Ik ben ervan overtuigd dat deze zogenaamde tweede golf zal uitdoven zonder de zorg te overbelasten. We zouden dan ook onmiddellijk ons normale leven weer moeten kunnen oppakken.”

4.6 33 stemmen

Beoordeel dit artikel

KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 26 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers