Corona immuniteitscertificaat op komst

Er zullen straks een aantal gelukkigen zijn die mogen ontsnappen aan de voortdurende lockdown van de maatschappij.

Dat zijn voor nu de mensen die besmet zijn geraakt en straks van hun overheid een (digtiaal) immuniteitscertificaat ontvangen waarmee ze weer dingen kunnen doen, terwijl de rest opgesloten blijft.


De coronashow is nog lang niet over voor de doorsnee burger op deze wereld. Sterker nog, de coronahoax zal een verregaande verdere invloed uitoefenen op het leven van de meeste mensen.

Zo krijgen we straks de fase waar het leven weer normaal zal moeten worden, tenminste, wat door moet gaan voor normaal, want alles zal anders zijn. Zo wordt er nu in verschillende landen overleg gevoerd om die mensen die een immuniteit hebben ontwikkeld tegen covid-19 als eerste hun vrijheden terug te geven. Daarmee wordt steeds begrijpelijker waarom het "virus" een voorkeur lijkt te hebben voor celebrities en andere bekende mensen.

De officiƫle redenatie is dat degene die ziek zijn geworden door het virus bepaalde antilichamen hebben ontwikkeld en dat feit kan voor degenen die dit is overkomen weleens het gouden ticket blijken te zijn om weer van alles te mogen doen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld ontsnappen naar gebieden waar geen strenge social distancing maatregelen van kracht zijn.

De manier waarop dit dan gestalte moet krijgen is via immuuncertificaten, uitgegeven door de overheid waarin staat dat jij immuun bent voor het virus en dit document zal straks worden beschouwd als het enige paspoort waarmee je nog van A naar B mag reizen. Dat de test niet accuuraat is mag daarbij de pret niet drukken; juist handig want zo kun je fiedelen met wie wel of niet gebrandmerkt kan worden als immuun. Deze mensen zullen een bepaalde vrijheid bezitten, terwijl de rest van de bevolking thuis zit opgesloten.

Zo wordt hierover druk gesproken in Groot Brittanniƫ, waar de overheid dan immuniteitspaspoorten zal uitgeven aan hen die besmet zijn geweest en antilichamen hebben opgebouwd. Dit zijn dan ook de mensen die de economie moeten gaan herstarten. Prins Charles wacht dan ook de belangrijke taak om te helpen de economie te herstarten nu hij als immuun wordt beschouwd.

Als je zo luistert naar Matt Hancock, de Minister van Volksgezondheid in dat land, dan staat het eigenlijk al zo goed als vast dat er een dergelijk paspoort zal komen. Op dit moment wordt er onderzoek gedaan naar de haalbaarheid ervan. Hancock vertelde verder dat er een bloedtest in ontwikkeling is die het mogelijk maakt om vast te stellen of men antilichamen tegen covid-19 heeft aangemaakt.

image


Een vergelijkbaar onderzoek loopt er in Duitsland en ook in ItaliĆ« is men voorstander van een dergelijk paspoort. De voormalige Italiaanse premier Matteo Renzi noemt het al de ā€œCovid Passā€, een pas die het voor geĆÆnfecteerde mensen weer mogelijk maakt om hun normale leven op te pakken.

En ook in Amerika wordt er nu voorzichtig gesproken over een dergelijk immuniteitscertificaat, maar daar primair nog alleen voor zorgpersoneel en andere hulpverleners.

En dan nog even naar die enge Crypto Gates die enkele weken geleden een toespraak hield waarin hij onder andere zei:

ā€œUiteindelijk zullen wij certificaten hebben waarop staat wie hersteld is en wie gevaccineerd is. Omdat je niet wilt dat mensen zich over de aardbol gaan bewegen naar gebieden waar men deze pandemie nog niet volledig onder controle heeft. Je wilt ook niet de mogelijkheid voor mensen om terug te keren naar hun dagelijkse bezigheden helemaal afsluiten, dus uiteindelijk zal er een digitaal bewijs van immuniteit zijn dat zal helpen om de wereld weer opnieuw te openenā€.

Dat betekent in de praktijk voor het merendeel van de bevolking het permanent leven met allerlei beperkingen, want anders zal het vreselijke virusmonster weer toeslaan. En dan tegen de tijd dat we 18 maanden verder zijn en de fabrieken van Gates volop vaccins uitspuwen, zal iedereen maar wat graag die vaccinatie nemen, want niet alleen zijn ze dan eindelijk veilig, maar kunnen ze ook eindelijk weer eens al die dingen doen die tot dan niet meer mochten.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers