Coronabedrog – Duits instituut voor infectieziekten geeft opzettelijke fraude toe waardoor er teveel besmettingen geregistreerd worden

Volgens een verklaring van dokter Katrin Kessler uit Hassloch zou de RKI hebben bevestigd dat iedereen die voor de 3e of 4e keer komt voor de “hertest” en opnieuw positief test, elke keer als nieuw “besmet” in de statistieken werd geregistreerd. Dus, als je de dokter gelooft, is dit hoe de hoge aantallen ontstaan ​​- die ons land naar de afgrond leiden. 

Dr. Katrin Keßler, specialist algemene geneeskunde, diabetoloog, is volgens DDG in Hassloch een criticus van de coronamaatregelen, wat de arts en boekauteur op haar praktijkwebsite – onderbouwd – verwoordt.

In de volgende video doet Keßler verslag van het resultaat van een e-mailcommunicatie met het RKI, meldt JouWatch. Post-coronapatiënten moeten zich steeds opnieuw laten testen – meestal om werkgerelateerde redenen. Deze mensen zijn gedurende 10 tot 12 weken positief in de tests.

Dus elke keer dat deze mensen zich in deze fase laten testen, gaat er vanuit het laboratorium een ​​rapport naar de GGD en van daaruit – anoniem – naar het RKI. Het RKI zou in voornoemde e-mailbrief aan de arts hebben bevestigd dat deze anonieme meldingen van iemand die zich bijvoorbeeld voor de zesde keer heeft laten testen, telkens als NIEUWE INFECTIE in de cijfers en dus in de media verschijnen.

Dit zou niets anders zijn dan een uiterst relevante “systeemfout”, want dit betekent in gewone taal dat ons de “maatregelen” zijn opgelegd op basis van volledig onjuiste cijfers, aldus Keßler.

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 28 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers