Coronasterftecijfers in 1 van de meest gevaccineerde landen breken alle records: ‘Wat is hier aan de hand?’

Israël biedt sinds eind december een vierde coronavaccinatie aan ouderen, zorgmedewerkers en mensen met zwakkere immuunsystemen aan. Eind vorige maand hadden zo’n 600.000 mensen in het land de extra boosterprik genomen.

Sindsdien gebeurt er iets opmerkelijks in het land: de ‘coronasterftecijfers’ breken alle records. Onder andere arts Aaron Kheriaty, die onlangs werd ontslagen door de Universiteit van Californië – Irvine omdat hij weigerde zich te laten vaccineren, vroeg hier aandacht voor.

Israël is één van de meest gevaccineerde en geboosterde landen ter wereld. Het aantal coronadoden breekt record na record. Het medisch establishment moet dit uitleggen en wel nu, want er sterven mensen, aldus Kheriaty.

Hij wees erop dat 95 procent van de Israëlische 50-plussers is gevaccineerd en dat 85 procent een booster heeft gehad. Veel mensen hebben zelfs een vierde prik gekregen. “Als dit geen mislukking is, weet ik het ook niet meer.”


Dr. Eli David merkte op dat het aantal coronadoden in viervoudig gevaccineerd Israël alle records van de afgelopen twee jaar heeft gebroken. “Wat is hier aan de hand?” vraagt hij zich hardop af.


Begin januari, vlak na de uitrol van de vierde prik, begon het aantal coronadoden in Israël te stijgen. Op 4 januari kwam het zevendaagse gemiddelde van het aantal coronadoden uit op vier, maar op 2 februari was het al 39, bijna 10 keer zo hoog.

Het aantal ernstig zieke coronapatiënten in Israëlische ziekenhuizen steeg zaterdag naar 1229, het hoogste aantal sinds het begin van de ‘pandemie’.

De Theorist

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

26 augustus 2020
Astrologie

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers