Coronavaccin 18.000 procent meer dodelijk dan griepvaccin

Het is nog steeds niet doorgedrongen tot het nog steeds gehypnotiseerde deel van de bevolking hoe dodelijk het coronavaccin werkelijk is.

Zelfs wanneer je al die gevallen negeert die niet worden gemeld, dan nog krijg je schokkende uitkomsten.

Zou er ooit nog een punt komen waarop ook de totaal verblinde en gehypnotiseerde bevolking gaat inzien dat het vaccin waarmee ze worden beschermd vele malen dodelijker is dan de dreiging.

Een dreiging die alleen bestaat uit verhalen in de mainstreammedia die zich volledig laten misbruiken als propagandakanaal om het volk angst aan te jagen. Angst voor iets dat als het al bestaat niets meer is dan de jaarlijkse dreiging van de griep. De griep die nu overal ter wereld op mysterieuze wijze is verdwenen en daarom nu covid-19 heet.

coronavaccin is levensgevaarlijk

In vele opzichten is dat jammer, want toen de griep nog bestond werden mensen gevaccineerd daartegen. Dat was een jaarlijks terugkerende ramp, maar vergeleken bij het coronavaccin misschien nog wel een zegen.

Ook bij de griepvaccinaties vielen uiteraard doden zoals dat gebeurt bij iedere vaccinatie, maar de aantallen doden bij de griepprik waren relatief laag.

Als we kijken naar bijvoorbeeld Amerika, dan zijn daar gedurende het niet meer bestaande griepseizoen van 2020/2021 ongeveer 193,6 miljoen vaccins gedistribueerd. Men gaat ervan uit dat deze ook daadwerkelijk zijn toegediend. Dit, gebaseerd op het feit dat die griepvaccins worden gedistribueerd op behoefte. Deze distributie vindt wekelijks plaats en als de vraag afneemt, dan worden er ook minder griepvaccins gedistribueerd.

In Amerika bestaat een database met de naam The Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). Iedereen die een vaccin toedient of ontvangt kan een melding maken in dat systeem van een bijwerking.

In dat systeem staan per 4 februari 2021 na het toedienen van die 193,6 miljoen griepvaccins 20 gevallen van mensen die zijn overleden na ontvangst van het griepvaccin.

In datzelfde systeem staan per 4 februari 2021 na het toedienen van 35 miljoen coronavaccinaties maar liefst 653 gevallen van mensen die zijn overleden na ontvangst van dit vaccin.

Zij die zelf de hele database willen doorspitten kunnen dat hier doen.

Mensen die op basis van die cijfers berekeningen hebben gemaakt, zeggen dan ook dat het coronavaccin 180 keer oftewel 18.000 procent meer dodelijk is dan het griepvaccin.

Natuurlijk zullen er dan dezelfde opmerkingen komen die men altijd hanteert en dat is dat er geen bewijs is dat de sterfgevallen zijn gerelateerd aan de vaccins.

Echter, als je een vergelijkend onderzoek doet naar het aantal gemelde doden naar aanleiding van het griepvaccin en die naar aanleiding van het coronavaccin, dan gaat die opmerking niet op. Voor beide vaccins gelden dezelfde criteria voor het melden.

Maar, als dit al schokkend is, dan is er iets dat nog veel schokkender is en dat is het volgende:

Wat er in die VAERS database staat is slechts een fractie van de werkelijke bijwerkingen van vaccins. Een eerder onderzoek van de Harvard Universiteit heeft uitgewezen dat minder dan 1 procent van alle bijwerkingen door vaccinaties wordt gemeld bij VAERS.

Wanneer je dit doortrekt naar het aantal w├ęl bekende sterfgevallen van 653, dan zouden dit er in werkelijkheid 65.300 zijn.

Er doet zich nog iets merkwaardigs voor bij de coronavaccinatiedoden en dat is dat van de sterfgevallen er 134, oftewel 21 procent, zijn gerelateerd aan hartproblemen, waarbij weer bijna 90 procent van die sterfgevallen hartproblemen kreeg binnen 48 uur na toediening vaccin.

De moraal van het verhaal: Als je leven je lief is, blijf koste wat het kost uit de buurt van de coronavaccinatie.

Dr. Vernon Coleman vraagt zich af of er ondertussen niet meer mensen doodgaan aan het vaccin dan aan covid-19. 

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 30 november 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers