Daarom kan de tweede vaccin injectie het gevaarlijkst zijn!

Een chemische stof in Pfizer’s nieuwe Covidvaccin wordt verdacht van het veroorzaken van levensbedreigende allergische reacties bij sommige mensen. Het vaccin wordt in twee doses op verschillende tijdstippen toegediend en het risico op een ernstige allergische reactie kan groter zijn met de tweede vaccinatie, denken wetenschappers.

Het nieuwe Covidvaccin van Pfizer, dat op 8 januari aan Nederland wordt gegeven, heeft onverwacht veel anafylactische reacties veroorzaakt – een bijzonder ernstige vorm van een allergische reactie die levensbedreigend kan zijn.

In een samenvatting van 19 december stelt de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) vast dat zes van de 272.001 mensen die het vaccin kregen, anafylactische reacties hadden. Dergelijke reacties treden soms op tijdens de vaccinatie, maar meestal slechts in één geval per miljoen vaccinaties. De cijfers van de CDC geven dus aan dat anafylactische reacties meer dan 20 keer zo vaak voorkomen bij vaccinatie met het nieuwe Covidvaccin.

De reden voor het grotere aantal anafylactische reacties is vermoedelijk dat het nieuwe vaccin polyethyleenglycol bevat, een chemische stof die wordt gebruikt in remvloeistoffen, impregneermiddelen en bepaalde geneesmiddelen, maar die nog nooit eerder in een vaccin is gebruikt, schrijft het tijdschrift Science.

Volgens een Amerikaanse studie uit 2016 heeft 7% van de bevolking zulke grote hoeveelheden antilichamen tegen polyethyleenglycol opgebouwd dat ze een groter risico lopen op allergische reacties bij blootstelling aan de chemische stof. Het risico op een anafylactische reactie kan groter zijn wanneer de tweede dosis van het vaccin wordt gegeven, omdat de ontvangers van het vaccin na de eerste vaccinatie mogelijk nog meer antilichamen tegen polyethyleenglycol hebben opgebouwd.

Tommy Robinson confronteert tuig dat op oude mensen hoest en spuugt tijdens de Covid-19 uitbraak

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers