De 2020 Wereldwijde Corona Crisis: Vernietiging van de burgermaatschappij, geënsceneerde economische depressie, wereldwijde staatsgreep en de “Great Reset”

We staan op het kruispunt van een van de ernstigste crises in de wereldgeschiedenis. We beleven geschiedenis, maar ons begrip van de opeenvolging van gebeurtenissen sinds januari 2020 is vaag.

Wereldwijd zijn de mensen zowel door hun regeringen als door de media misleid over de oorzaken en de verwoestende gevolgen van de Covid-19 “pandemie”.

De onuitgesproken waarheid is dat het nieuwe coronavirus een voorwendsel en een rechtvaardiging is voor machtige financiële belangen en corrupte politici om de hele wereld in een spiraal van massawerkloosheid, faillissement, extreme armoede en wanhoop te storten.

Meer dan 7 miljard mensen in de wereld worden direct of indirect getroffen door de coronacrisis.

De “noodsituatie” op het gebied van de volksgezondheid COVID-19 onder auspiciën van de WHO werd aan de publieke opinie gepresenteerd als een middel (“oplossing”) om het “dodelijke virus” in te dammen.

Indien het publiek was geïnformeerd en gerustgesteld dat Covid (volgens de definitie van de WHO) “vergelijkbaar is met seizoensinfluenza”, zou de angstcampagne zijn mislukt. De vergrendeling en sluiting van de nationale economie zou zonder meer zijn afgewezen.

De eerste fase van deze crisis (buiten China) werd door de WHO gelanceerd op 30 januari 2020, op een moment dat er 5 gevallen waren in de VS, 3 in Canada, 4 in Frankrijk, 4 in Duitsland.

reset

Rechtvaardigen deze aantallen de afkondiging van een wereldwijde noodtoestand voor de volksgezondheid?

De angstcampagne werd in stand gehouden door politieke verklaringen en desinformatie in de media.

De mensen zijn bang gemaakt. Ze worden aangemoedigd om de PCR-test te doen, die niet deugt. Een positieve PCR-test betekent niet dat je besmet bent en/of dat je het virus kunt overdragen.

Het is bekend dat de RT-PCR-test een hoog percentage fout-positieven oplevert. Bovendien wordt het virus er niet mee geïdentificeerd.

Vanaf het begin in januari 2020 was er geen “wetenschappelijke basis” om de lancering van een wereldwijde noodsituatie op het gebied van de volksgezondheid te rechtvaardigen.

In februari ging de covid-crisis gepaard met een grote crash van de financiële markten. Er zijn bewijzen van financiële fraude.

En op 11 maart 2020: de WHO verklaarde officieel een wereldwijde pandemie op een moment dat er 44.279 gevallen en 1440 doden waren buiten China op een bevolking van 6,4 miljard (Schattingen van bevestigde gevallen op basis van de PCR-test).

Onmiddellijk na de aankondiging van de WHO op 11 maart 2020 werden instructies voor insluiting en lockdown doorgegeven aan 193 lidstaten van de Verenigde Naties.

Ongekend in de geschiedenis, bijna gelijktijdig toegepast in een groot aantal landen, zijn hele sectoren van de wereldeconomie gedestabiliseerd. Kleine en middelgrote ondernemingen zijn failliet gegaan. Werkloosheid en armoede tieren welig.

De sociale gevolgen van deze maatregelen zijn niet alleen verwoestend, zij zijn nog steeds aan de gang in wat wordt omschreven als “een tweede golf”. Er is geen bewijs van een “tweede golf”. De PCR-ramingen zijn overvloedig gedocumenteerd en vertonen gebreken.

De gevolgen voor de gezondheid (sterfte, ziekte) als gevolg van de sluiting van nationale economieën overtreffen ruimschoots die welke worden toegeschreven aan Covid-19.

Volgens VN-bronnen zijn er in ten minste 25 ontwikkelingslanden hongersnoden uitgebroken.

De geestelijke gezondheid van miljoenen mensen wereldwijd is aangetast als gevolg van de afsluiting, sociale afstand, banenverlies, faillissementen, massale armoede en wanhoop. De frequentie van zelfmoorden en drugsverslaving is wereldwijd toegenomen.

“V the Virus” zou verantwoordelijk zijn voor de golf van faillissementen en werkloosheid. Dat is een leugen. Er is geen oorzakelijk verband tussen het (microscopische) SARS-2 virus en economische variabelen.

Het zijn de machtige financiers en miljardairs die achter dit project zitten dat heeft bijgedragen tot de destabilisatie (wereldwijd) van de reële economie. En er is voldoende bewijs dat het besluit om een nationale economie te sluiten (met armoede en werkloosheid tot gevolg) onvermijdelijk gevolgen zal hebben voor ziekte- en sterftepatronen.

Sinds begin februari 2020 hebben de Superrijken miljarden dollars geïncasseerd.

Ruimschoots gedocumenteerd gaat het om de grootste herverdeling van mondiale rijkdom in de wereldgeschiedenis, die gepaard gaat met een proces van wereldwijde verarming.

Er hoort een E-book bij de video van Prof Michel Chossudovsky en die is hier gratis te lezen.

Meld je aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief:

Rechtbank in Peru: COVID-19 uitvinding van een “wereldwijde criminele elite”

DissidentNL
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 30 november 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers