De COVID-19-agenda: ‘Living in 12 monkeys’..!!

Hieronder een artikel van de hand van Door Frankema, een jarenlange strijdpartner van WantToKnow, met haar site VaccinVrij. Een site die mensen in het algemeen en (jonge en a.s.) moeders in het bijzonder helpt, met zich volledig neutraal en onpartijdig te informeren over vaccinaties. Dáár is in ieder geval duidelijk van, dat veel, heel veel (huis)artsen niet of nauwelijks geïnformeerd zijn over het volledig kennisspectrum rondom dit essentiële onderwerp binnen ons welzijn en de volksgezondheid. De huidige Corona-crisis dreigt uit te draaien op een wereldwijde vaccinatie-explosie, waarbij vooral de angst lijkt te MOETEN regeren.

 Zonder vaccin gaan we het namelijk niet redden, weet je.. Zo is de redenatie van met name journalisten, die hun onpartijdigheid – vaak onbewust- kennelijk maar even aan de kant hebben gezet. Luister in dat kader maar eens goed naar de bange Eva Jinek, die in onze ogen niet eens meer ánders kan denken, dan ‘de redding ligt buiten mij’..!

Zij en haar collega-journalisten berichten mensen in den lande, dat we reddeloos ‘vast’ zitten in de 1,5 meter-maatschappij. TOTDAT.. Totdat de Heilige Graal van de gezondheidszorg, het vaccin, en in dit geval dus ‘Het Vaccin’, te bewonderen (gebruiken) valt…Waar is het gezonde verstand gebleven..? Moet dat óók gevaccineerd.?

En ja, bij de werking van de Heilige Graal horen ‘natuurlijk’ in dat kader van angst, de verplichte vaccinaties bij. Maar dat bericht van de overheid, wordt tot het laatst opgeborgen. Het is de troefkaart, die niet wordt gebruikt, om niet nu al mensen op de kast en in het harnas te jagen, maar hen vooral niet op de been te brengen..!!

Lees dit artikel van de hand van Door Frankema, moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de stichting Vaccinvrij.
Het artikel en de video/film, zal minimaal je horizon verruimen, maar hopelijk ook-en-vooral je Mind een reset geven. Op het gebied van het idee rondom Corona ‘wat een toeval/ongeluk dat ons dit nu overkomt’..! Lees in dat kader ook het verhaal van Marianne (HIER), over de energetische achterkant van onze minister-president! 

Een documentaire over de agenda achter COVID-19:

‘We’re living in 12 monkeys’

2020 © WantToKnow.nl/be

De film ’12 monkey’s’ was voor documentairemakers Aaron en Melissa Dykes aanleiding om de situatie die we leven rond COVID-19 diepgaand te analyseren. Nieuwe technologische ontwikkelingen maken het inmiddels mogelijk, de volledige controle over de mensheid te verkrijgen. Bestaan er plannen die dat voor ogen hebben? En zou de pandemie de perfecte dekmantel kunnen zijn om deze plannen versneld ten uitvoer te brengen? De meest essentiële thema’s in de vaccinatie discussie zijn: veiligheid, verantwoordelijkheid en… vrijheid. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we vrije mensen blijven, dat we gezond blijven, en dat er geen medische dictatuur ontstaat?

Dit zijn zaken waarover we NU na moeten denken… Hopelijk kan deze film jou hiertoe inspireren. De film is Nederlands ondertiteld, die je aanzet (als je hem niet ziet verschijnen) door op het wieltje rechtsonder te klikken en dan op ‘ondertiteling’, zodat ‘Nederlands’ als keuze verschijnt)

 

Door Frankema’s persoonlijke noot bij deze film:

‘Na het zien van deze documentaire heb ik een aantal dagen in een gevoel gezeten dat in de buurt kwam van: ‘Als deze info niet heel snel half Nederland bereikt, zie ik het somber in’. Wat… hoe… zucht… zwaar. In eerste instantie voelde ik mijn overweldigd door wat we – als mensheid – te doen hebben.

Maar met elk artikel, en elke vertaling voel ik dat het jasje van de ‘Corona-angst’ mij te klein is geworden. Ik ben een vrij mens; in mijn denken en in mijn doen, ben ik niet afhankelijk van de overheid of welke instantie dan ook. Ik vertrouw erop dat de informatie die de Stichting Vaccinvrij naar buiten brengt, opgepakt en meegenomen wordt door duizenden ongeziene vleugels.

Des te zwaarder de opdracht, des te groter de groei.
Des te meer het lijkt alsof we alleen komen te staan, des te meer we samen kunnen gaan staan.
Des te meer we zien, des te gemakkelijker het is.’

– Nederland – Leven we al in 12 monkeys..? –

Premier Rutte bereidt het ‘nieuwe normaal’ voor.. Daarbij regelmatig in zijn toespraken benadrukkend, dat we niet teruggaan naar het normaal van vóór de Corona-uitbraak…!

31-03-20 – Rutte: Terug naar normaal is nog ver weg

“Hij sprak van een land vol ‘trotse mensen’ die uitblinken in improvisatievermogen. “We houden ons heel goed aan de regels. De pleinen zijn leeg, de straten zijn leeg, we houden die 1,5 meter afstand. We wassen onze handen stuk.’’  (Algemeen Dagblad 31-03-201)

09-04-20 – Rutte: Het nieuwe normaal

“Rutte ziet graag dat alle sectoren in de maatschappij gaan nadenken over hoe ze zich het beste kunnen richten op de 1,5 metereconomie, omdat dit voorlopig “het nieuwe normaal” wordt. Ook scholen doen er goed aan zich daarop voor te bereiden. Misschien moeten ze hun leerlingen straks over de ochtend en middag of over de verschillende dagen van de week verdelen, oppert de premier. Ouders die nu gewend zijn kinderen tot in hun lokaal te brengen, moeten er rekening mee houden ,dat dat niet meer kan.” (De Limburger-2)

15-04-20 – Rutte tempert verwachtingen – Coronamaatregelen niet versoepelen

“De normale samenleving zoals we die hadden, zie ik zo snel niet terugkeren. Hij complimenteerde iedereen nogmaals die tijdens het afgelopen weekeinde netjes binnen was gebleven, ondanks het lekkere weer.”  (Hart van Nederland-3)

Kliklijn: (Parool 07-04-204

“Nu sociale distantie de norm is, houden mensen elkaar steeds sterker in de gaten: wie overtreedt de regels? Er zijn zelfs kliklijnen geopend.

Digitale Corona-app
Het Kabinet houdt de vaart erin met een digitale Corona App. Dit is een App die kan registreren wie er in contact is geweest met een coronapatiënt. En meer?

“Bovendien was er een interessante tweet van de Nederlandse ambassade in Israël, waarin stond dat Nederlandse bedrijven worden gezocht die een ‘team’ zouden willen vormen met de ‘Israëlische partner’ om mee te doen aan de aanbesteding. Dat land werkt al met de technologie, maar heeft een aantal privacy-waarborgen laten varen, zo slaat het informatie centraal op en deelt het die met de politie. En veelzeggend: het is dezelfde techniek die wordt gebruikt om Palestijnen te volgen.” (Eïndhovens Dagblad.nl – 14-04-2020)

Digitale camera’s (EindhovensDagblad 11-04-2020)

“Anderhalve meter afstand houden in de supermarkt, op het station, op het Stratumseind, tijdens een concert. We moeten eraan gaan wennen, zegt de overheid. Maar wie gaat daarop toezien? Een Eindhovens bedrijf werkt aan een oplossing: slimme camera’s die feilloos registeren wie lak heeft aan de nieuwe omgangsvormen.”
 
“Het handhaven van de nieuwe omgangsvormen zorgt voor hoofdbrekens. Zo maken gemeenten hoge kosten voor het toezien op naleving van de coronaregels. Rotterdam zet dit paasweekeinde camerawagens in tegen overtredingen.”
 
“Een Eindhovens bedrijf denkt daarvoor een oplossing te hebben. De digitale oogjes van ViNotion zijn in staat om veel mensen tegelijk in de gaten te houden. Slimme software kan de beelden van camera’s analyseren en in een fractie van een seconde de afstand tussen personen meten. Met als doel mensen te wijzen om wat voorlopig als de nieuwe norm moet worden gezien: het houden van andere halve meter afstand.” 

Drones

“De politie stuurde op meerdere plekken in het land een drone de lucht in om te controleren of de coronaregels worden nageleefd.”

 “Met een luidspreker op de drone werd in verschillende talen herhaald dat er een verbod is op samenscholing en dat mensen afstand moeten houden.” (Trouw 01-04-2020)

Overzicht
Er is zoveel gebeurd de afgelopen maanden dat het onmogelijk is om het in een paar punten weer te geven. Ik ga het toch proberen; allereerst de:

Onvolledige opsomming van de gebeurtenissen:

Het coronavirus circuleert al jarenlang rond in Nederland. In 2020 hebben we een vreemde piek, na het griepseizoen – waarbij al sinds jaren coronavirussen worden geregistreerd – van een gemuteerd? (veranderd), of gecreëerd? (labvirus) coronavirus. Er zijn onduidelijkheden over het virus en onduidelijkheden over de cijfers. De media overspoelen ons met informatie die angst genereert in plaats van helderheid – en de noodzaak van de maatregelen benadrukt en niet de economische en sociale ‘bijwerkingen’ ervan. Het publiek kan – door gebrek aan essentiële informatie – niet of nauwelijks kritisch nadenken. De maatregelen worden één voor één doorgevoerd?

Onvolledige opsomming van (toekomstige) maatregelen

De opschorting van de vrijheid, om in groepen samen te komen (vanwege het coronavirus) Verplichte vaccinatie en andere medische behandelingen (vanwege het coronavirus) Het verbod om te reizen (vanwege het coronavirus) Het volgen van mensen, met camera’s ter controle van ‘social distancing’ (vanwege het coronavirus) Buitengerechtelijke, onbepaalde detentie (quarantaine, vanwege het coronavirus) Het verbod op contant geld (vanwege het coronavirus) Censuur van het internet (ter bestrijding van desinformatie, vanwege het coronavirus) Etc.

Informeer jezelf en anderen
Afgezien van de economische en sociale consequenties die een ernstige tol op onze gezondheid zullen hebben, ondermijnt deze crisis onze privacy. Bovenstaande maatregelen zijn een ernstige inbreuk op onze persoonlijke vrijheid en/ of lichamelijke integriteit. Zijn ze tijdelijk van kracht, zijn ze min of meer blijvend, of komen ze snel dichterbij – TENZIJ de bubbel barst?

Nieuwe pagina’s op stichtingvaccinvrij.nl
Op de website van de stichting Vaccinvrij is een nieuwe pagina online gezet: COVID-19– met de sub-pagina’s: COVID-19 – wat is er aan de hand?, en COVID-19 – belangrijke vragen. Wij zullen deze pagina’s blijven aanvullen met nieuwe informatie – evenals de rest van de website.

Bronnen:

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20200409_00155726/rutte-oude-leven-na-28-april-niet-terug-1-5-meter-blijft-nog https://www.ad.nl/politiek/terug-naar-normaal-is-nog-ver-weg-zegt-rutte~afabe0cf/ https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/rutte-coronamaatregelen-niet-slechts-beperkt-versoepelen/ https://www.parool.nl/ps/een-kliklijn-voor-wie-geen-afstand-houdt-nu-is-het-belangrijk~ba963093/ https://www.ed.nl/politiek/kabinet-houdt-vaart-erin-met-corona-app-en-dat-baart-zorgen~a27a87b2/ https://www.ed.nl/eindhoven/digitale-anderhalvemeterpolitie-in-de-maak-dit-systeem-uit-eindhoven-kan-toezien-op-coronaregels~adb1add3/ https://www.trouw.nl/binnenland/drones-controleren-of-u-zich-aan-de-coronaregels-houdt-maar-mag-dat-eigenlijk-wel~b3e551a4/

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers