De Derde Golf: via de injectienaald

Gelukkig is er in Nederland nog geen sprake van oversterfte als gevolg van de COVID-19 registratie.

Dat bewijzen de CBS cijfers al het hele jaar.

De 1e Golf was in maart-april en doofde als vanzelf uit.

De 2e Golf begon per 1 juni met de test-epidemie, welke in november alleen nog via een spreadsheet in stand wordt gehouden.

De lang verwachte “verlossing” in de vorm van een “vaccin” staat aan de poorten van het land. De minister van Volksgezondheid wil op 8 januari beginnen met de vaccinatierondes. Om groepsimmuniteit te bereiken moet volgens de WHO iedereen worden ingeĂ«nt. Twee keer.

In andere landen, zoals in de VS en Engeland, is men al begonnen met het toedienen van het wondermiddel. Daar rollen nu ook de eerste resultaten uit de printer, om te beginnen met de cijfers in Engeland

En dan schrik je je een ongeluk.

Dan begrijp je pas, wat er wordt bedoeld met die Derde Golf. Want van het totaal aantal gevaccineerden, wordt 3% binnen 5 dagen uitgeschakeld en heeft medische bijstand nodig, volgens het CDC. Wat er aan de hand is, wordt uiteraard niet vermeld. Hoeveel er blijvend letsel oplopen? We weten het niet. Is er zelfs sprake van sterfgevallen? Ook dat weten we niet. Wat er op middellange en lange termijn gebeurt, weet men uiteraard ook niet, want het “vaccin” is namelijk niet getest. De bevolking is proefkonijn, zonder dat ze daar toestemming voor heeft gegeven.

Dr. Vernon Coleman roept op tot ONMIDDELLIJKE stopzetting van het experiment. [LINK][LINK]

Als in Nederland de vaccinatie begint, is er geen media pandemie of gegoochel met cijfers meer nodig. Dan zal de zorg binnen een week bezwijken onder de druk van de Derde Golf. Als er net zoveel worden ingeĂ«nt als er tegenwoordig (zogenaamd) worden getest, dan moet men rekenen bij het vaccineren van 500.000 personen op 15.000 ziektegevallen, meer dan 2.100 per dag! [LINK] Als men kans ziet 10 miljoen Nederlanders in 20 weken te vaccineren, dan hebben we een Derde Golf van rond 300.000 probleemgevallen die de zorg overspoelen. Een geplande lockdown in april is dan een logisch gevolg, want de Derde Golf is uiteraard de schuld van het “Brexit-virus”. Laat het liegen maar aan het OMT en het regime over.

In het waarschijnlijke geval dat de RNA injectie bij tot misschien wel 10% van de gevaccineerden binnen een paar weken een immuunreactie ontwikkelt, kunnen mannetjes als Kuipers en gekke Dr. Gommers hun lol op.

“Medische wetenschappers” die het normaal vinden dat al binnen een paar dagen bekend is dat 3% van de gevaccineerden zijn uitgeschakeld en op medische bijstand zijn aangewezen, kunnen we direct wegtrappen.

Het regime gaat dit drama echt niet stoppen. het regime doet wat goed voor ons is, want zelf nadenken zijn we afgeleerd.

Dit godvergeten experiment moet direct worden stopgezet en de troep bij de producenten geconfisqueerd en vernietigd.

We zijn in een schandalig tweede Tuskegee Syfilis Experiment verzeild geraakt.

Als dit achterlijke gedoe tegen een virus wat er niet is, gewoon doorgaat moeten ze iedere consequentie duur, heel duur gaan betalen.

Want het is zo, dat Nederlanders zijn geĂŻnformeerd als ze dat willen. De arme zwarte mensen van het Tuskegee Experiment waren dat niet. Die kregen geld en een maaltijd.

Een uitzondering moeten we misschien maken voor het “onderwijzend personeel”, die al jaren krijgen betaald voor de griepprik. Van uw belastingcenten. gekochte vrijwilligheid.

Zou deze praktijk weer worden toegepast: we hebben het door Pfizer c.s omgekochte smeerlappenregime in de gaten.

Denk er goed om!

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers