De grafiek waarvan ze niet willen dat je hem ziet

Onderstaande grafiek zal niet worden getoond door de mainstream media, schrijft arts Sebastian Rushworth op zijn website. De grafiek geeft het percentage van de geteste populatie met antilichamen tegen corona in Zweden weer.

grafiek

Beeld: Sebastian Rushworth

Deze grafiek is in een aantal opzichten interessant, aldus Rushworth. Begin juli vorig jaar testte ongeveer 15 procent van de Zweden positief op antilichamen. Na enkele weken begon dat percentage te dalen, wat te verwachten was gezien het zeer lage aantal nieuwe besmettingen op dat moment. Je lichaam blijft na besmetting niet eeuwig antilichamen aanmaken, legt de arts uit.

Rond het begin van de tweede golf begon het percentage weer te stijgen. Gedurende de herfst en winter bleef het stijgen. In de tweede week van januari had maar liefst 40 procent van de geteste personen in Zweden antilichamen tegen corona.

Trend is onmiskenbaar

Grappig genoeg zijn de media niet happig om hierover te schrijven, zegt Rushworth, die toevoegt dat de cijfers die hij heeft gebruikt voor zijn grafiek grotendeels afkomstig zijn van de Zweedse publieke omroep SVT. Sinds kort is die informatie opeens verdwenen. “Ik vraag me af waarom.”

De arts benadrukt dat de trend onmiskenbaar is. In werkelijkheid ligt het percentage mogelijk nog een stuk hoger omdat mensen die weten dat ze corona hebben gehad zich niet steeds opnieuw laten testen om het te bevestigen. “Deze groep wordt groter en groter naarmate meer mensen corona krijgen.”

Rushworth vertelt dat het aantal mensen dat in Zweedse ziekenhuizen wordt behandeld wegens corona de afgelopen weken scherp is gedaald. Datzelfde geldt voor het aantal positieve tests.

De ‘controversiële’ Zweedse strategie heeft gewerkt

In de Zweedse media wordt er druk over gespeculeerd. “Iedereen lijkt erg verrast. Is thuiswerken de oorzaak? Of het dragen van mondkapjes? Niemand noemt de meest voor de hand liggende verklaring: dat zoveel mensen nu corona hebben gehad en immuniteit hebben opgebouwd dat het virus moeite heeft om nieuwe gastheren te vinden. Met andere woorden: de ‘controversiële’ Zweedse strategie, die gericht was op groepsimmuniteit, heeft gewerkt,” schrijft de arts.

Halverwege januari waren 10.323 Zweden met of door corona overleden. In werkelijkheid ligt dat aantal een stuk lager. Bij slechts 17 procent van de mensen die in verzorgingstehuizen zijn overleden, was corona de primaire doodsoorzaak, zo blijkt uit een recente studie.

Laten we voor nu even aannemen dat het aantal klopt. Als 40 procent van de Zweden corona heeft gehad, kom je uit op een infection fatality rate van 0,25 procent, becijfert Rushworth. Professor John Ioannidis kwam eerder uit op een soortgelijk percentage.

“Dat is de reden waarom de angstzaaiers niet willen dat je de grafiek ziet.”

[Sebastian Rushworth]
Website van de bron!

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers