De grote vaccinatieleugen

Ten eerste: de mRNA injectie is geen vaccinatie maar een gen-therapie tegen iets wat u niet heeft of zult krijgen als u niet bent geĂŻnjecteerd.

Ten tweede: de grote vaccinatieleugen is de bewering dat ze “veilig en effectief” zijn. Gezien de talloze bijwerkingen valt het met die veiligheid wel mee. Wat betreft de effectiviteit wordt al meer dan 100 jaar het tegendeel bewezen.

Van een Duitse website hebben we de grafieken gedownload, welke aan duidelijkheid niets te wensen over laten. Het moment dat de vaccins worden toegepast is ongeveer het moment dat de ziekte op zijn retour is door immunisatie van de bevolking en in sommige gevallen hydiëneverbeteringen.

http://www.impfkritik.de/seuchenrueckgang/index.html

Een diapresentatie maakt duidelijk dat het Rockefellersyndicaat loepzuivere kwakzalvers zijn en daarmee de gehele vaccinatie mythe op losse schroeven zet.

De gentherapie die nu wordt gepromoot is het gevolg van het einde van de vaccinatiemythe. Vaccineren is uitgewerkt, er is een nieuw verdienmodel nodig. Nu wordt een gezonde bevolking geĂŻnjecteerd met iets waarvan de mensen op korte of lange termijn ziek worden. Met een virus heeft dit niets te maken. Het heeft alles te maken met de angsthypnose van de bevolking waar men dankbaar gebruik van maakt.

Massaal overstappen op de oorspronkelijke geneeskunde is verreweg de beste optie.

Klik op het plaatje.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers