De kwaal en de remedie

Drie lugubere moorden. Een nieuwsredactie van een radiostation. Een overijverige journaliste, een alerte agente. Een complot door een geheim genootschap?

Politie-inspecteur Neil Lowe heeft snel resultaat nodig, zeker als dat hem meer tijd oplevert om in het caf├ę te zitten.


Op deze stralende dagen is het heerlijk om een goed boek in de tuin te zitten, of op het strand of in een anderhalve meter cirkel in het park te liggen als je genegen bent om de orders van Mark Rutte op te volgen.

Maar, dan moet je wel een goed boek tot je beschikking hebben en dat probleem kunnen wij vandaag oplossen via een gratis aanbod dat wij ontvingen via Erick van Dijk (dank!):

Drie lugubere moorden. Een nieuwsredactie van een radiostation. Een overijverige journaliste, een alerte agente. Een complot door een geheim genootschap?

Politie-inspecteur Neil Lowe heeft snel resultaat nodig, zeker als dat hem meer tijd oplevert om in het caf├ę te zitten. Nieuwkomer agente May Pearce raakt gedesillusioneerd door wat een doofpot lijkt op het hoogste niveau; dit is niet waarom ze bij de politie is gegaan.

Radioverslaggeefster Verity Hunter valt op dat de keuze van de slachtoffers een veel dieper motief suggereert dan een eenzame gek - hier speelt een speciaal soort vergelding - en stuit op een ander aspect van Oxford dat zich buiten het zicht bevindt - de wereld van "elite" geheime genootschappen.

Haar vriend Keith ziet dit ook zo en realiseert zich, na overleg met zijn recht-voor-zijn-raap bewustzijnsgoeroe Max Zeall, dat het spirituele aspecten zijn welke dicteren hoe de zaak afloopt. Dezelfde krachten die de mogelijkheid scheppen om rechtvaardigheid en balans te herstellen.

Een greep uit de elementen van Mark Devlins eerste stappen in fictie, (u kent Mark wellicht al van zijn in het Nederlands gratis te downloaden non fictie-boeken Muzikale waarheid deel 1 & deel 2).

In dit zinderende verhaal, dat zich in en rond het Engelse Oxford afspeelt, neemt Mark ons mee terug naar een tijd waar het Internet nog in de wieg lag te spartelen. Mobiele telefoons waren een zeldzaamheid.

De vertelling is bezaaid met herinneringen aan een tijd die met regelmaat bij degenen van de juiste leeftijd (oud genoeg om deze te herkennen) een glimlach op het gezicht zal toveren.

Nadat ik Mark in zijn podcast Good Vibrations hoorde zeggen dat hij nog nooit een roman had geschreven was mijn eerste gedachte dat ik nog nooit een roman had vertaald. Dus nam ik contact met hem op en bood aan ook dit werk voor hem gratis te vertalen, hoewel niet bepaald zeker van een geslaagde uitkomst.

Nu het vertalen en redigeren klaar is kan ik met dezelfde overtuiging als Mark in zijn voorwoord zeggen dat dit een spannend en boeiend boek is geworden, vol prachtige eeuwige en universele waarheden, scherpe dialogen en zeer geloofwaardige karakters.

En, zoals het geval was met Muzikale waarheid deel 1 & 2, bieden Mark en ik u met trots dit boek gratis aan, nu als PDF en als luisterboek, en wensen u veel lees of luisterplezier!

Download hier het boek als PDF

Als je het liever als luisterboek ter beschikking wilt hebben, kan je hier terecht.

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 24 februari 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Priv├ę Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers