De ontmaskering van het valse Corona-verhaal..!

Voordat we aan dit artikel beginnen, willen we allereerst even kijken naar de steeds fascistischer rol die YouTube aan het innemen is; voor velen wellicht nog onbekend. Maar het is werkelijk ONGELOOFLIJK wat dit bedrijf, een dochter van Google, presteert.. Mensen krijgen NEUTRALE WETENSCHAPPELIJKE INFO niet meer te zien, op grond van censuur door YouTube.

Het is eigenlijk in één woord ‘schofterig’ wat dit bedrijf doet. Het kan niet anders, dan dat er DUS een verborgen agenda achter deze botte-bijl-censuur zit. Want het censureren is VOLLEDIG ONGEFUNDEERD.. Ook in het interview hieronder, met dr. Dolores Chahill, was de opname dit lot beschoren. Maar doordat steeds méér mensen het filmpje downloaden en terug zetten op YT, is het gewoon weer te zien.

2 Artsen die een persconferentie geven voor journalisten, censureren..?? Wat is hier aan de hand..?? Klik voor artikel

Helaas voor YT zullen wij op deze site GEEN YOUTUBE meer gebruiken.. Elke video die we van hen plaatsen, versterkt immers dit bedrijf, maar NOG ERGER, het beleid van deze club, om volslagen en gedegen medisch-wetenschappelijke info te weren..! Daar doe we dus niet meer aan mee. En natuurlijk heb je weleens een artikel hier op de site gezien, waarvan het filmpje was ‘weggetrokken’.. Wij plaatsen immers de URL van de video, die we je willen aanbieden, maar door het weghalen van deze URL op de YT-site, verdwijnt ook het filmpje wat wij je willen laten zien..!

DUS byebye YouTube. We hopen dat je ook vérder durft te kijken, wat deze daden betekenen en waar ze vandaan komen. HET IS NIET DE BEDOELING DAT JIJ WEET WAT ER OP EEN DIEPERE LAAG SPEELT..!! Zo simpel is het dus..! Wij gebruiken hier nu BitChute.com, waar je ook je video’s kunt bekijken en een eigen kanaal kunt openen. Laat ajb deze YT links liggen. Overigens meldden we dit bericht ook op Facebook.. En wat denk je? FB censureert dit bericht, dat we mensen oproepen om BitChute (en Brighteon.com) te gebruiken.. We leven in bizarre tijden, voor de mensen die kijken en het ZIEN en zij die luisteren en HOREN..! Die beseffen wat voor een groter verhaal/agenda hier onder ligt..!!

 

De ontmaskering van het valse Corona-verhaal..!

2020 © Dr. Lillian Richell / deze versie WantToKnow.nl-be


Professor dr. Dolores Cahill

Dit interview met Professor Dr. Dolores Cahill, zullen velen hebben gemist in de enorme hoeveelheid Corona-informatie, die dagelijks wordt gedeeld op het internet. Maar een essentieel interview, omdat het een vrouw betreft, die als medisch-wetenschapper, geen enkel blad voor de mond neemt, inzake de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. Kijk ernaar en gebruik de waardevolle info voor je eigen meningsvorming en bewustwording. Natuurlijk ontkom je niet aan medisch-technische feiten en argumenten. Maar voor het FEIT dat het verhaal volledig stinkt, heb je geen medische kennis nodig.

Dr. Dolores Cahill is een vooraanstaand wetenschapper is beroemd en geroemd om haar werk op het gebied van bio-medicijnen. Ze is lid geweest van de Adviserende Wetenschappelijk Raad van de Ierse regering en lid van de ‘International Science Advisory Board’.

Als Iers staatsburger, is ze gepassioneerd over de nationale soevereiniteit van Ierland, waarbij het land een geloofwaardige neutrale positie behoudt. Ze was kandidaat van de Irish Freedom Party en tijdens de Europese verkiezingen, eindigde ze als best preseterende onafhankelijke binnen het Ierse kiesdistrict.

Als wetenschapper wordt ze gezien als een voortrekker op het gebied van onderzoek naar de rol die eiwitten spelen in biomedische applicaties. Inclusief in de ontdekking en de ontwikkeling van zg. biomarkers en de daaruit ontwikkelde diagnostische methoden. Een biomarker, ook biologische marker genoemd, is een meetbare indicator van een of andere biologische toestand of conditie. De term wordt ook af en toe gebruikt om te verwijzen naar een stof waarvan de detectie de aanwezigheid van een levend organisme aangeeft. Er wordt dus een biologische stof gebruikt, om een andere stof aan te tonen.

Luister naar het verhaal/interview en lees de transcript-tekst van dr. Lillian  Richell, die deze video heeft vertaald. Een enorme klus, waar we onze waardering uitspreken. Dat het moge bijdragen aan het debunken van VALSE ARGUMENTEN van onwetende ándere opiniemakers. Mensen die niets doen aan het ontkrachten van de valse argumenten, noch aan het verspreiden van diepe angst onder de bevolking.

– TRANSCRIPT INTERVIEW MET DR. DOLORES CAHILL –

00:50 – 09:11 – Info over haar werkervaring en expertise
Als immunoloog werkte ik met antilichamen en het aanleggen van bibliotheken voor verbetering van kankergeneesmiddelen, speciaal hersentumoren .. ik werkte in het Max Planck Instituut in Berlijn en ontwikkelde hier een techniek, dat gepatenteerd was in 1997 .. met deze techniek onderzochten we de specificiteit van antilichamen en profielen hiervan in het serum (bloedplasma) .. we ontwikkelden 20 diagnostische analyses van auto-immuundiagnostieken en later ook van kanker .. we konden met deze techniek het serum van patiënten onderzoeken op de blootstelling aan een virus of niet ..

We ontdekten dat veel publicaties over antilichamen niet helemaal correct waren en waren betrokken in een vereniging van wetenschappers die hun bevindingen met elkaar deelden en corrigeerden .. er was toen wel veel weerstand .. ik werd in Zweden lid van een consortium, genaamd de ‘Human Protein Atlas’ en hier onderzochten we systematisch, élk eiwit en ontwikkelden goede kenmerken van antilichamen ..

Zo konden we elk eiwit precies in kaart brengen .. (HIER) Er waren veel fouten in de onderzoeken en er werden antilichamen verkocht die niet specifiek genoeg waren .. In de jaren 90 was ik ook betrokken in de opzet van het Human Genome Project (HIER en HIER)

We hebben ons sterk gemaakt om iedereen om alle publicaties op dit gebied in een depot onder te brengen, zodat iedereen toegang kon hebben tot de verzamelde kennis .. mijn bibliotheken zijn hierin opgenomen en waren beschikbaar voor anderen om hun bevindingen hiermee te gebruiken en te vergelijken met hun eigen resultaten ..
Ik heb 20 jaren gewerkt, samen met anderen wereldwijd, aan het valideren van resultaten en de toetsing van data, speciaal op het gebied van antilichamen en diagnostische testen .. antilichamen die worden gebruikt in laboratoria voor pathologie en diagnostiek om te verifiëren of het klopt wat de producenten en onderzoekers van antilichamen beweren over hun producten ..

Al mijn klonen en bibliotheken zijn over de hele wereld gedistribueerd en toegankelijk voor alle wetenschappers en mijn onderzoeken zijn gevalideerd, maar dit gebeurt niet vaak .. Door dit werk in toetsing en validatie ben ik betrokken geraakt in het onderzoek naar wetenschappelijke integriteit .. en hulp bieden in de financiering van agentschappen om integriteitstoetsing uit te voeren ..

In Duitsland is wetenschappelijke fraude een misdaad en hiervan wordt aangifte gedaan .. je naam wordt gepubliceerd en je verliest je financiering gedurende 10 jaar .. en het is een groot schandaal voor het instituut .. In deze hoedanigheid kreeg ik veel publicaties en veel hiervan konden de toets der kritiek niet weerstaan .. de auteurs konden kiezen: ofwel hun paper terugtrekken of een ander paper publiceren ..

In het testen van de eiwitten gebruikten wij honderden vergelijkingsmonsters, terwijl de ingestuurde studies slechts 10 monsters hadden gebruikt .. hier was veel weerstand tegen en ik heb dit gerapporteerd aan de directie van het Max Planck Instituut .. voor dit werk kreeg ik van het Duitse Ministerie van Wetenschap een prijs en werd ik gevraagd voor het German Advisory Science Council …….

Ik ben betrokken geweest in het ontwikkelen van een vaccin tegen meningitis B (in Afrika), EU-gefinancierd .. we onderzochten het meningitis-eiwit en dit alleen was op zichzelf in staat om een immuunrespons op te wekken .. dus er was geen hulpstof (adjuvans) nodig .. dit hebben we gepubliceerd ..

We konden het identificeren met behulp van monsters uit Gambia van mensen die vanzelf waren genezen van meningitis B .. we opperden toen dat hun eiwitten in staat waren om de meningitis-eiwitten aan zich te binden .. deze eiwitten zouden dan kandidaten kunnen zijn voor een vaccin ..  vaccins werden vroeger aangevuld met een mineralen-olie en deze waren veilig!

7:50 – 9:11 einde werkervaring
ik heb gewerkt in een BioSafetyLab klasse 3 en 4 en ken de regels over aansprakelijkheid .. 20 jaar geleden toen ik hier in werkzaam was was het in Duitsland zo dat wetenschappers in het lab individueel aansprakelijk waren als er een laborant overleed met een boete van een half miljoen DM, zelfs als we niets fout hadden gedaan .. en als je betrokken was in de ontsnapping van iets dat mensen zou doden, dan word je aansprakelijk gesteld en veroordeeld .. ik ken de regels van BSL’s

10:00 interviewer: wanneer had je het idee dat er wetenschappelijk iets niet klopte?
Dolores: vroeg in februari van dit jaar .. ik heb een netwerk van mensen die bezig zijn met de veiligheid van vaccins en hulpstoffen .. en ook mensen die met SARS en andere virussen hadden gewerkt .. en ik werkte samen met een arts die het Witte Huis adviseert speciaal over protocollen voor preventie en behandelingen zoals hydroxychloroquine .. hij schreef me over de perikelen met dit virus en ook over hydroxychloroquine ..

Het was erg frustrerend voor mij om niet eerder met deze informatie naar buiten te kunnen treden, maar in mijn netwerk zou ik precies het tegenovergestelde hebben gezegd dan in die tijd (februari-maart) in de media werd bericht .. er was toen nog erg weinig duidelijkheid in de immunologische gemeenschap ..

2 Hoofdzaken die ik de mensen wil vertellen .. er is hoop!,
1. want dit virus is niet zo gevaarlijk als wordt voorgewend .. de media berichten over het aantal gevallen terwijl iemand die het virus gehad heeft – zoals ik (in januari-februari) – lost het virus in 10 dagen op met je immuunsysteem .. en dan ben je immuun voor de rest van leven ..

2. De helft van de mensen die overlijden zijn boven de 80 .. kinderen en volwassen onder de 50 overlijden niet tenzij ze onderliggende aandoeningen hebben .. Er is geen noodzaak voor een lockdown .. we kunnen allemaal weer aan het werk .. het land moet met een week of een dag of 10 weer helemaal open gaan .. ik durf hiervoor volledige verantwoordelijkheid te nemen ..

12:45 interviewer brengt een paper naar voren: “covid-19 mismanagement in Ierland” door dr. Marcus De Brun
En over maatregelen gebaseerd op datamodellen – het gaat over de kritiek op de codes voor deze softwaremodellen ..  Even onder aandacht gebracht: een video met prof. Knut Wittowski (epidemioloog)

‘PERSPECTIVES ON THE SCAMPLANDEMIC –
PROFESSOR KNUT WITTOWSKI SETS THE SOCRATIC ARGUMENT MASTERFULLY.’

14:40 – 16:00
Dolores: we hadden vanaf dec 2019 3 verschillende griepvirussen die ronddwaalden over de planeet: influenza B, influenza A en covid-19. Covid-19 pakte vooral de oude mensen en er was, immunologisch gezien, absoluut geen reden om gezonde mensen in quarantaine te zetten .. bovendien hebben we simpele preventieve mogelijkheden: met vit D, vit C en zink geef je het immuunsysteem een boost .. en met gezonde voeding ben je bestand tegen een virus .. je raakt besmet en hebt nauwelijks symptomen .. het immuunsysteem verwijdert het virus .. als je gezonde mensen laat besmetten zullen ze nauwelijks ziek worden en na de besmetting zijn ze immuun .. het virus is dan uit de wereld .. en de oude mensen die je geïsoleerd hebt kunnen na enige tijd weer naar buiten ..

19:40
in 2003 ging het SARS-Covid-1 de wereld rond en veroorzaakte het het Acute Respiratory Distress Syndrome .. volgens de WHO waren er maar 770 doden wereldwijd .. sinds 2003 zijn er nog 2 andere virussen viraal gegaan ..  7 tot 15% van de wereldbevolking was daarna immuun voor dit virus en heeft dus antilichamen ..
er was al groepsimmuniteit voordat covid-19 verscheen .. in Ierland alleen waren er al 400.000 inwoners met antilichamen .. er was dus al groepsimmuniteit .. en een flinke groep heeft lage spiegels antilichamen .. en mensen met een bepaalde bloedgroep, heeft geen receptor voor het SARS-covid-2 virus, dus die worden niet ziek ..

21:14
een verontwaardigde interviewer die boor wordt over de scam .. zonder vaccin biedt de natuur al van zelf groepsimmuniteit en er zijn ook nog geneesmiddelen .. we verspreiden de ziekte helemaal niet ..

23:02
de sterftecijfers zijn opgeklopt .. zoals Dr. Erickson al meldde in zijn video: grote aantallen en weinig doden, het sterftecijfer lag op ca. 0,1% .. media verspreiden alleen maar angst dat we elkaar besmetten en dat we ziek worden en dood gaan ..!

24:30
de hysterie is zwaar bezijden de werkelijkheid .. je bent een virus verspreider gedurende 10 dagen als je symptomen hebt .. wat had moeten gebeuren: mensen met aandoeningen isoleren en ouder dan 75 .. geef ze preventieve middelen ..

25:48
Hydroxychloroquine helpt tegen corona volgens artsen over de hele wereld .. ook als profylaxis werkt het .. er is meer dan genoeg in voorraad .. als dit was gegeven aan gezondheidswerkers en ouderen, dan hadden we geen epidemie gehad en geen sterfte ..

26:48
als je in een BioSafetyLab werkt met iets heel gevaarlijks dan wordt dit geclassificeerd als klasse 4, zoals bv. hiv .. als er dan een behandeling voor komt, wordt het BSL terug geschaald naar klasse 3, 2 of 1 .. maar de media doen voorkomen dat covid-19 een heel erg gevaarlijk virus is .. maar het is een feit dat als je je immuunsysteem op orde brengt kan 99% van de mensen het virus onschadelijk maken met gewone griepsymptomen en dan is het de wereld uit .. krijg je dan toch hoestklachten, dan neemt dit slechts enkele dagen in beslag .. in een ny-county (45.000 inwoners) gaf een huisarts HCQ aan de ouderen met hoestklachten .. ca. 4 van de 800 ouderen moest opgenomen worden, maar niemand overleed ..

27:49
interviewer over Mikovits, Italië, griepvaccin in Bergamo in oktober 2019 .. Wat gebeurde er in Italië?

29:01
Dolores: in Wuhan kregen de mensen al HCQ en werd de stad en de provincie afgesloten  .. dus binnen Wuhan konden mensen gewoon naar buiten .. ze hadden ook al een tabletje HCQ gekregen en dat hielp .. 1 tabletje kost €0,10 ..
ze hadden in de rest van de wereld, in gebieden waar veel ouderen wonen èn waar ook veel luchtvervuiling is, het immuunsysteem moeten opwaarderen ..

De media hadden het advies moeten verspreiden om vitamines en mineralen te nemen en de ouderen (thuis) in quarantaine .. dan waren ziekenhuisopnames niet nodig geweest .. en ook HCQ toedienen .. bij kans op hartkloppingen, dan gebruik je bij een preventieve dosering slechts 1 tablet .. in een studie bij 68.000 mensen mesten er slechts 4 mensen opgenomen worden met hartproblemen ..

30:10
dit verschijnsel was al bekend, want ze hebben HCQ ook gebruikt bij SARS waar het effectief was gebleken .. als de overheden, de gezondheidszorginstanties voor de volksgezondheid hadden gezorgd, dan hadden ze gemeld “ja, er komt een virus aan .. neem vitamine C en D en zink” met HCQ binnen handbereik in geval van immuniteitsproblemen ..

30:31
er komt nog iets bij in Wuhan: Amerikaanse soldaten hadden griepvaccins gekregen in 2017 en 2018 .. in Wuhan en Italië (mn in Lombardije) hebben ze deze vaccins ook gekregen .. er waren Amerikaanse rapportages dat bij deze soldaten heftige reacties optreden als ze in aanraking komen met het corona-virus .. in hun lichaam woeden cytokinestormen .. deze vaccins zijn ontwikkeld op hondenweefsel en honden staan bekend om hun vele corona-virussen .. .. ..

31:58
interviewer: ipv voorlichting over hoe we kunnen voorkomen dat we ziek worden (naar buiten, gezonde voeding, vitamines) krijgen we steeds maar te horen: blijf binnen en wacht op het vaccin ..

32:33
Dolores: in al die 17 jaar is er geen vaccin tegen coronavirus! .. in 2003 verwachtten ze een wereldwijde uitbraak van SARS en die kwam er niet .. een vaccin tegen het coronavirus zit niet in het vaccinatieschema .. er zijn zo’n 100 vaccins in de vs en er is geen een tegen dit type virus ..

32:57
Interviewer: op een EU-conferentie werden miljarden toegezegd door eu-leiders voor de productie van geneesmiddel/vaccin? .. wat kan er dan gemaakt worden?

Dolores: er zijn  heel veel klinische studies over preventieve middelen als zink, vit C en D .. en ook HCQ is een bewezen geneesmiddel wereldwijd .. het is goedkoop en ruimschoots voorhanden en kan gemakkelijk worden geproduceerd .. hier moeten de overheden hun geld in steken .. we hoeven niet naar een nieuw geneesmiddel te zoeken, we hebben prima middelen voorhanden ..

elk nieuw geneesmiddel moet vergeleken worden met HCQ voor wat betreft veiligheid .. zelfs als er al heftige reacties waren dan genazen patiënten met 2 tabletjes HCQ en wandelden ze het ziekenhuis uit .. een ic-arts kreeg vit C en D en genas volkomen ..

Er is geen enkele noodzaak voor een vaccin .. dit soort virussen muteren heel snel en het duurt minstens een jaar voordat er een vaccin is .. dat moet worden getest met randomized placebo-controles .. als ze niet op veiligheid worden getest zijn ze dus niet veilig! .. vele hulpstoffen in de vaccins zijn zo wie zo al slecht voor het immuunsysteem, zoals aluminium en kwik ..

Het is al 60 jaar bekend dat een gewone mineraalachtig-olie genoeg prikkel geeft tot antilichaamproductie .. het is nergens voor nodig om aluminium, kwik of DNA toe te voegen aan een vaccin .. ik daag het parlement uit en zeg tegen ze dat ze het volk ontkennen .. mensen overlijden terwijl dat niet nodig is .. want het is overal bekend dat het SARS-virus al 17 jaar rondzwerft over de aardbol .. HCQ is al 10 jaar een bekend geneesmiddel .. het werd al toegepast in China voordat het virus in Ierland/Europa kwam ..

Er is geen reden voor de lockdown .. dit land kunnen we weer openstellen binnen een week en we kunnen mensen onder de 50 jaar vrijuit met elkaar in contact laten komen .. sociale afstand is nergens voor nodig .. er zijn maar 3 micro-organismen die zich op korte afstand verspreiden: tuberculose, pokken en ebola .. coronavirus verspreidt zich in minidruppeltjes op een deurklink

NB studie van prof. hendrik streeck spreekt dit tegen (HIER op de site):  ..  en hier is ook weer kritiek op gepubliceerd: HIER (lr)

36:50
het dragen van een mondkapje is nuttig voor iemand die ziek is, maar niet voor gezonde mensen .. voor gezonde mensen is het helemaal verkeerd .. het vermindert de zuurstof-opname en je brengt het lichaam in een zuurstof-stress .. dat dempt het immuunsysteem ..

dat is een prima voorwaarde om latente virussen, die we allemaal bij ons dragen, te activeren .. alleen iemand met symptomen moet een mondkapje dragen, maar iemand die klachten heeft moet thuis blijven en uitzieken .. daarna is er immuniteit ..

Er is geen basis voor social distancing .. mensen onder de 50 worden niet ziek tenzij ze onderliggende aandoeningen hebben .. jongeren geven het virus niet aan volwassenen, het is juist andersom .. na een dag of 10 is er genoeg groepsimmuniteit en de verspreiding van het virus stopt .. bejaarden, zelfs mensen met onderliggende lichamelijke problemen kunnen na 4 weken naar buiten en zich mengen onder het volk ..

38:38
Prof. Dolores Cayhill durft voor de opheffing van de lockdowns volledige verantwoordelijkheid te nemen .. ze benadrukt dat er iemand leiderschap moet gaan vertonen .. we moeten totaal open op 1 juni .. als je je immuunsysteem op orde hebt is er geen 2e piek ..

39:10
Ze beschuldigt de nationale tv ervan dat ze het volk in gevaar brengt door de mensen angst in te prenten en isolatie af te dwingen .. de media veroorzaken sterfte, misbruik, armoede door het verlies van werk ..

interviewer breekt in: En armoede leidt tot meer ziekte .. en aftakeling van de gezondheidszorg, die toch al niet zo best was ..

40:12
Interviewer: slachterijen in de VS moeten hun deuren sluiten wegens besmetting met corona! .. (HIER) Bedrijven die vlees in laboratoria produceren worden gesubsidieerd door Bill Gates ..

alles wat in ons lichaam komt, willen ze onder controle krijgen .. amazon hoeft niet dicht .. de supermarkten hoeven niet te sluiten .. de bestellingen worden nog steeds aan huis geleverd ..

41:03
Dolores: de media en de officiële instanties moeten vertellen dat we levenslang immuun zijn ..

41:10
interviewer: toont een krantenbericht over nieuwe maatregelen na heropenen van bedrijven .. ze roepen maar” het nieuwe normaal”, “het nieuwe normaal” .. handen schudden mag niet meer .. ze willen je temperatuur meten .. er komen plexiglas schermen .. je kan niet meer vrij rondlopen op je werk .. dit ruikt naar totale controle .. het kan me niet schelen of ze dit samenzwering noemen, maar iedereen die niet wordt gefinancierd door deze gasten kan de data en de gruweldaden zien en tot de conclusie komen dat dit geen spat hout snijdt .. dit is zo door te prikken! …

42:06
Dolores: de nationale tv (RTE) werkt op basis van een licentie en de Tv heeft een verantwoordelijkheid om voor de volksgezondheid te zorgen .. wij betalen hun salaris en hun licentie .. ik roep op tot een onderzoek naar hoe de nationale tv heeft gehandeld en haar verantwoordelijkheid heeft genomen ten aanzien van de volksgezondheid .. het is bijna een misdaad om mensen te laten sterven terwijl er preventieve èn therapeutische middelen voorhanden zijn .. we moeten de vraag stellen of ze wel recht hebben op hun licentie en monopolie.. er moet onderzoek komen het handelen van de RTE, de pers en de gezondheidszorginstanties en de overheid die de data presenteren .. ze zijn misleidend, onjuist en oorzaak van angst ..

43:15
ik zal persoonlijk een rechtszaak aanspannen tegen een vaccinatieverplichting .. want ik zal nooit een verplichte vaccinatie ondersteunen die tegen onze mensrechten (human rights) indruisen .. het is onwettig om werknemers te verplichten om zich te laten testen .. deze truc passen ze elk jaar toe ..

44:20
interviewer: dit is de nieuwe idiotie: ons immuunsysteem zou er in 2020 plotseling mee ophouden .. ze halen Rbert Kennedy jr aan die protesteert dat gezondheid uit een spuit moet komen ..

44:33 een lang verhaal van de interviewer ….

45:16
Dolores: met dia van een bericht van de WHO: ‘WHO meldt een wereldwijd sterftecijfer door het coronavirus van 3,4%, hoger dan eerst gedacht’ (HIER)

Nog een dia met de sterftecijfers van 2017-2018 voor Ierland .. Dde vraag is hier of er een toename van sterfte is in Ierland .. het is moeilijk te beoordelen, want er ontbreken allerlei gegevens ..

46:21
de interviewer gaat helemaal los over het grotere aantal doden en problemen door de lockdown .. de maandcijfers van corona in Engeland zijn niet hoger dan anders (bij seizoensgriep) ..

47:25
Dolores laat een 3e dia zien: ‘Full breakdown of Ireland’s coronavirus deaths- and what percentage had underlying conditions’ (HIER) .. onder de kop staat dat het sterftecijfer in Ierland op 6% ligt .. onder dit artikel staan wel allerlei sterftecijfers, maar geen tijdsbestek .. was dat dan in 1 week, 1 maand?? En wat was de doodsoorzaak?? .. Het kon best zijn dat ze niet zijn overleden aan het coronavirus, maar aan iets anders ..

48:16
De hoofdzaak is dat mensen hun immuunsysteem oppeppen met vitamines en zink, zodat er geen doden hoeven te vallen in de volgende fase, als mensen weer onder elkaar komen .. de artsen hebben hydroxychloroquine beschikbaar als behandelmiddel ..

nogmaals, er moet onderzoek komen naar de media en de politici, want deze doden waren te voorkomen geweest als ze de juiste berichten hadden verspreid over hoe de mensen hun immuunsysteem kunnen beschermen .. 1 tabletje hydroxychloroquine kost €0,10 en een 1 dag ziekenhuisopname kost duizenden euro’s .. dus een geneesmiddel kost beslist niet meer dan een medisch hightech-apparaat .. dit moet nú bekend gemaakt worden .. hydroxychloroquine werkt voor alle typen coronavirussen, ook die welke we nog gaan tegenkomen .. we moeten de media en de politici stoppen met hun angst-oproepende propaganda die de burgerrechten van de mensen afnemen en hen zieker maken en dan vaccinaties opdringen ..

49:33
interviewer “ja, absoluut!” .. en ook wat hieraan gelinkt is: digitale immuun-certificaten waarmee je je immuniteit moet bewijzen .. zijn er nog meer dia’s? …

50:01
Dolores: deze dia wil ik laten zien: “Unemployment Kills: the longer lockdowns last, the worse it will get” .. dit stond in een krant .. ik heb het niet onderzocht, maar in Engeland werd bij gemiddeld 30.000 (of 13.000 – ik kan het niet goed verstaan) mensen kanker vastgesteld, in een vergelijkbare maand slechts 5.000 .. Er zal dus een piek komen van doden aan kanker, omdat ze verkeerd gediagnostiseerd zijn en ik vrees dat ze deze sterftecijfers toevoegen aan de 2e corona-piek ..

En als ze de mensen niet informeren over hoe ze hun immuunsysteem kunnen beschermen en hydroxychloroquine bij de hand hebben, dan lijkt het erop dat ze een flinke toename aan sterfte willen, zodat ze terugkijkend de lockdown kunnen rechtvaardigen en de beperking van onze vrijheden kunnen rechtvaardigen ..

51:00
event 201 en de IMF hadden ‘pandemische bonds’: een pandemie moest eind maart 2020 worden afgekondigd om deze bonds uit te kunnen betalen ..  over de Amerikaanse financiering van het Wuhan-lab, heeft Dolores nog enkele dia’s ..

51:55 dia 1 (HIER)
een aan SARS-CoV-2 gerelateerd onderzoek is gedaan in de VS, in een laboratorium in North Carolina .. en er was een verbod op dit soort onderzoek .. het gaat hier om “gain of function research” (het versterken van de ziekteverwekkende functie in het virus) .. het mechanisme van een organisme dat ziekte verwekt wordt versterkt om het ziekteverwekkend te maken voor de mens ..

dat kan heel gemakkelijk en binnen een paar dagen met een recombinatie techniek .. je neemt het ziekmakende genetische fragment uit 1 zone en je plaatst dit op een andere zone in de genetische code van het virus .. dan heb je de ziekteverwekkende code in het virus gestopt .. (dit is een knip- en plak-techniek die ze op genen toepassen, lr)

52:27 dia 2:
een virus heeft normaliter 30.000 nucleotiden, maar in dit SARS-CoV-2 is een stukje uitgerekt met 12 nucleotiden en die zitten niet in de andere virussen.. dit is een belangwekkend artikel in ‘Nature Medicine’, want ze laten hier zien dat er voor het eerst 12 nucleotiden in het virus zitten .. (een nucleotide is 1 kraal in de ketting van genen, zie voor uitleg: HIER) ..

dit gebeurt niet op de natuurlijke manier .. ze ondersteunt hier de uitspraken van dr. Judy Mikovits dat het zo’n 800 jaar zou duren voor een virus de overstap van vleermuis naar mens kan maken ..

53:14 dia 3:

bij een natuurlijke mutatie wijzigt 1 nucleotide at random (zie bovenste 2 regels) .. in dit coronavirus zien we 12 nucleotiden nieuw er in zitten .. dit komt in geen van de andere coronavirussen voor op deze plek .. dit was in een publicatie van 2006 te lezen: de 12 extra nucleotiden waren in een origineel SARS-virus ingevoegd ..

dia 4: een andere publicatie in 2008 (and again and again.jpg) laat zien dat dit bekend is ..

dia 5: ‘Beijing 2019′

dit is een publicatie van Wuhan-lab in october 2019 waarin dit type modificatie wordt besproken ..

54:13
ten eerste: er werden géén vleermuizen verhandeld op de markt in Wuhan .. een PhD-student in dit lab overleed en ze werd begraven in Wuhan .. het lijkt er op dat mensen de eerste symptomen kregen na haar begrafenis .. het lijkt er ook dat het virus rondwaarde ergens in oktober-november-december 2019 in China .. op 2 januari was er een publicatie waarin stond dat er 40 mensen getest waren .. dit  maakt het waarschijnlijk dat het virus in november al aanwezig was .. er is dus iets aan de hand met dit virus ..

55:00 ten tweede: het positieve bericht is dat we al immuun geworden zijn .. het was niet zo ernstig .. Dit (Wuhan-)project werd gefinancierd met US$ 3.7 miljoen door China, want de financiering hiervoor was al geblokkeerd door een groot aantal landen .. een wetenschappelijk onderzoeker die hetzelfde soort onderzoek deed in het North Carolina laboratorium werd naar het Wuhan-lab in China gestuurd en publiceerde (in Nature Medicine) over deze nucleotide-invoeging waardoor het mogelijk werd om het in patiënten aan te tonen ..

55:40 dia 6: ‘Two stage process to gain entry intro cells’

zonder de 12 nieuwe nucleotiden bindt het virus zich alleen aan receptor ACE2 of CD147, maar met de 12 extra nucleotiden kan het virus ook via een andere weg de cel binnen dringen ..

56:01 dia 7: ‘No close relatives / Furin cleavage site’

De smalle roze band links is wat normale coronavirussen niet in hun genenpakket hebben .. en dit is verdacht voor een niet-natuurlijk gebeuren ..

56:19
interviewer: dit is enorme oplichterij en iedereen heeft dit geaccepteerd met alle paranoia van dien .. het is een betovering die moeilijk te doorbreken valt .. ik kan me niet voorstellen dat als de overheid dit verhaal zou zien dat ze lockdown niet onmiddellijk zou stoppen .. vóór de financiële crisis in 2007-2008 hadden de media al de hand in het creëren van paniek .. hij gaat nog even door op deze toer (lr) —–

57:36
wat kunnen mensen in de praktijk doen? – dit is geen medische crisis, maar een politieke crisis, het is een crisis van de mensheid om vrijheid ..

57:54
Dolores: ik weet niet wat zij kunnen doen, maar ik wil de overheid dagen .. ik ben immuun, want ik heb corona gehad en er is geen reden om niet aan het werk te gaan .. virussen zijn altijd aanwezig in de wereld .. er zitten wel honderden, duizenden virussen in ieder van ons, dus we kunnen niet toestaan dat het systeem, de overheden, de gezondheidszorginstanties en de media  ons voorspiegelen dat we immuniteitspaspoorten nodig hebben .. we moeten dit nú stoppen ..

Dolores herhaalt vele dingen in de laatste 8 minuten en onderstreept dat al die onzinnige maatregelen en toekomstscenario’s niet nodig zijn en niet moeten.

* * *

GuidoJ.

© www.wanttoknow.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 03 oktober 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers