De openstaande microfoon en de Israëlische minister van Volksgezondheid die zijn ware gezicht laat zien

Spelen de meeste politici één groot toneelspel? Het lijkt wel of liegen voor velen van hen de normaalste zaak van de wereld is. Het volgende artikel is een vertaling van‘Hot mic catches Israel Health Minister admitting that vaccine mandates are about coercion and social control, not science or medicine’doorLance D. Johson.

Een per ongeluk openstaande microfoon van Israëls Channel 12 News ving op dat de Israëlische minister van Volksgezondheid toegaf dat verplichte vaccins te maken hebben met dwang en sociale controle, niet met wetenschap of geneeskunde. De Israëlische minister van Volksgezondheid, Nitzan Horowitz, had een vrijmoedig gesprek met de minister van Binnenlandse Zaken, Ayelet Shaked, over het draconische Groene Pas vaccin paspoortsysteem van het land. Geen van beide ministers wist dat hun gesprek werd opgenomen en uitgezonden.

Dit digitale surveillance-systeem sluit personen uit van het openbare leven als zij geen digitaal bewijs kunnen overleggen dat zij drie keer zijn gevaccineerd. Met dit systeem van dwang en sociale controle heeft Israël het grootste deel van zijn bevolking geknecht en de rest afgezonderd. Israëli’s zijn “verplicht” om hun Groene Pas om de zes maanden bij te werken, in overeenstemming met de nieuwe eisen die door de nieuwe medische Apartheid worden gesteld.

De Israëlische minister van Volksgezondheid geeft toe dat vaccinatieverplichtingen over sociale controle gaan, wat in tegenspraak is met zijn verklaringen voor het Hooggerechtshof.
 

Minister Horowitz gaf in deopenstaande microfoon toedat het doel van het paspoortsysteem eenvoudigweg is om burgers onder druk te zetten om vaccins te accepteren. Er is niets ethisch of wetenschappelijk aan. Horowitz zei tegen Shaked:“Er is geen medische of epidemiologische rechtvaardiging voor het Covid-paspoort. Het is alleen bedoeld om de ongevaccineerden onder druk te zetten om te vaccineren.”

Als minister van Volksgezondheid was Horowitz eerder naar het Hooggerechtshof gestapt en had hij verklaard “dat het groene label een pure gezondheidsoverweging is”. Nu weten we dat Horowitz zich er volledig van bewust is dat hij de vaccinatieplicht gebruikt als een instrument voor propaganda en sociale controle.

Hij gaf op de openstaande microfoon toe dat vaccin-verplichtingen er alleen zijn om de “ongevaccineerden” aan de schandpaal te nagelen voor het veroorzaken van een pandemie. Ook al blijkt uit bewijsmateriaal dat de gevaccineerden het leeuwendeel van de ziekenhuisopnames uitmaken, omdat vaccinfalen en bijwerkingen onder de bevolking de overhand krijgen. In augustus vertelde de medisch directeur van het Herzog Ziekenhuis in Jeruzalem aan Channel 13 news dat 95 procent van de ernstig symptomatische COVID-19 patiënten van het ziekenhuis al gevaccineerd waren.

Israëlische leiders impliceren dat zij medische diensten zouden willen weigeren op basis van vaccinatiestatus

De twee dictators, Horowitz en Shaked, grapten over het gebruik van de Groene Pas om het volk stap voor stap wat van hun vrijheden terug te geven. Shaked zei tegen Horowitz: “Ik denk ook dat je de Groene Pas voor openluchtrestaurants kunt afschaffen.” Horowitz was het daarmee eens en zei: “Epidemiologisch gezien is het correct om de niet-gevaccineerden toe te staan deel te nemen aan sommige openluchtevenementen zoals dineren in de open lucht en het bezoeken van openbare zwembaden.” Horowitz stopte zichzelf echter door te zeggen dat zodra hij uitzonderingen gaat maken op de paspoorteisen, mensen meer vrijheid zullen willen. Ik kan ze geen volledige toegang tot zwembaden geven, “want dan zullen ze zeggen – als we in zwembaden mogen, waarom dan niet in pretparken?” merkte Horowitz op.

Horowitz uitte zijn bezorgdheid over het feit dat het Groene Pas-systeem in het hele land niet goed wordt gehandhaafd, en dat ongevaccineerde mensen in ziekenhuizen worden toegelaten.“We hebben een probleem. De Groene Pas wordt niet gehandhaafd, vooral in de Arabische sector bestaat het niet, en ik zie het in ziekenhuizen,”klaagde hij.

Minister van Inlichtingen, Elazar Stern, mengde zich in het gesprek: “Het is irritant dat de ongevaccineerden bedden in beslag nemen.” De Israëlische leiders spraken over hun tirannieke voornemen om mensen behandelingen en medische basiszorg te ontzeggen, wat zowel segregatie als overlijden veroorzaakt voor degenen die zich niet aan de vaccinatie-eisen houden.

Een vaccinatieplicht is op zichzelf al een schending van Informed consent. Een vaccinatieplicht impliceert het gebruik van geweld en is een illegale daad van intimidatie, drang en dwang. Een vaccinatieplicht is niet geworteld in de wetenschap, de wet, de ethiek of de geneeskunde. In het Amerikaanse recht zijn er geen gevallen waarin de rechten van de ene persoon zwaarder wegen dan de rechten op lichamelijke integriteit van een ander. Wanneer in de geneeskunde dwang wordt uitgeoefend, overtreedt een ambtenaar of medisch deskundige de ethische code van de American Medical Association. Wanneer Informed Consent wordt omzeild en dwang wordt toegepast, wordt een medisch product of een medische procedure een medisch experiment en is het in strijd met de code van Neurenberg.

 

Bron originele artikel: ‘Hot mic catches Israel Health Minister admitting that vaccine mandates are about coercion and social control, not science or medicine’ door Lance D. Johson.
 

Vertalig: Door Frankema

 

 

Vertaling Door Frankema

© stichtingvaccinvrij.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers