‘De QR-codes zijn de opmaat naar een totalitaire controlesamenleving’

De QR-codes zijn niet tijdelijk, maar zijn de opmaat naar een totalitaire controlesamenleving, zegt FVD-kopman Thierry Baudet in een videoboodschap.

“De overheid kan jouw vinkje aan- en uitzetten als je iets doet wat wel of niet bevalt. Je wordt kortom volledig afhankelijk van de almacht van de Staat,” aldus Baudet.

Van lockdown tot lockdown

“Dat willen wij niet. Wij willen vrijheid behouden, de privacy, de rechten waarvan we dachten dat ze vanzelfsprekend waren. Maar alleen Forum voor Democratie strijdt op dit moment voor die rechten. Alle andere politieke partijen gaan mee in het coronaverhaal, in de lockdowns en in die vreselijke QR-codes,” stelt hij.

Al bijna twee jaar leven we van lockdown tot lockdown en bepalen De Jonge en Rutte waar u wel of niet recht op heeft. Het is de opmaat naar een totalitaire controlestaat, schrijft zijn partij op social media.

QR-codes leiden tot tweedeling

“De mortaliteit, de sterfte van corona is vergelijkbaar met een zware griep, dat blijkt uit alle cijfers: 0,15 procent. De vaccins werken niet of nauwelijks, hebben heel veel nare bijwerkingen, veel meer bijwerkingen dan het risico om iets te krijgen van corona voor het grootste deel van de bevolking. Die QR-codes leiden tot een tweedeling in de samenleving, zetten mensen tegen elkaar op, het splijt werkelijk alles. De economie gaat eraan. De maatregelen werken ook helemaal niet om besmetting tegen te gaan. Kortom: van A tot Z is het hele verhaal gelogen. Het hele verhaal is onzin,” zei Baudet onlangs voor de camera van omroep ON!

qr

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer
 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 16 juli 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Forum updates

  • Geen berichten om weer te geven.

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers