‘De regering-Biden heeft dit met opzet gedaan – dit is de Great Reset’

De Amerikaanse president Joe Biden sprak gisteren van een 'moeilijke dag' in Afghanistan, waar zeker 12 Amerikaanse militairen om het leven zijn gekomen na een aanslag bij het vliegveld van Kabul.

Biden waarschuwde de verantwoordelijken voor de aanslag. "Wij zullen jullie niet vergeven, wij zullen jullie niet vergeten, wij zullen het jullie betaald zetten," zei de president in een toespraak vanuit het Witte Huis.

De Amerikanen blijven doorgaan met hun missie om mensen uit Afghanistan te evacueren, beloofde Biden.

biden

Met opzet

Wat er momenteel in Afghanistan gebeurt, is niet zozeer het gevolg van de incompetentie van de regering-Biden, zei Brian Kennedy, voormalig voorzitter van denktank Claremont Institute, in Bannon's War Room.

"Ik denk dat ze dit met opzet doen om zowel het Amerikaanse volk als het Amerikaanse leger te demoraliseren," aldus Kennedy. "Het is niet zo dat Joe Biden één overhaaste beslissing heeft genomen en dat iedereen vervolgens besloot om zich terug te trekken."

Miljoenen migranten

Het volledige militaire apparaat, het ministerie van Buitenlandse Zaken en de inlichtingengemeenschap hebben hier groen licht voor gegeven, zei hij. "Men wist dat de Taliban ons zouden verjagen, zouden proberen ons te vernederen en Amerika voor schut te zetten. Wij wisten dat dit zou gaan gebeuren en we hebben het toch gedaan."

"Dit is de Great Reset: Amerika op de meest vernederende manier laten verdwijnen op het wereldtoneel en de boel laten ontploffen in landen als Afghanistan zodat er miljoenen migranten naar Europa trekken," benadrukte Kennedy.

Dit is geen toeval

"Je zegt vaak dat complotten niet bestaan, maar toeval bestaat ook niet," voegde hij toe. "Dit is geen toeval. Dit is een plan van de Amerikaanse overheid: zij respecteert de Verenigde Staten niet en wil het Amerikaanse volk demoraliseren."

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers