De verkeerde pandemie

Je ziet ze overal. Mannen en vrouwen die op straat lopen, allemaal met mondkapjes op hun gezicht en mobieltjes in hun handen. Mensen joggen, met mondkapjes op hun gezicht en mobieltjes in hun handen. Moeders die hun babywagens met één hand duwen, met een mobieltje in de andere hand, met een mondkapje dat hun gezicht bedekt.

De wereld is gek geworden.

In mei kondigde de president van Tanzania aan dat een geit, een kwartel en een papaja positief waren getest voor Covid-19. De mensen zijn niet gestopt met het eten van papaja’s. Maar toen gefokte nertsen positief begonnen te testen, was de reactie om ze allemaal te doden, schrijft auteur Arthur Firstenberg.

Nadat enkele nertsen in Nederland in april positief waren getest, werden er 570.000 nertsen afgeslacht. In juni begonnen in Denemarken de nertsen positief te testen en werden ze  gedood. Op 4 november kondigde Denemarken aan dat het de rest van zijn 17 miljoen nertsen zou vernietigen. Uiteindelijk brak er in dat land verstand door een maakte men een einde aan de uitroeiingscampagne, nadat er ‘slechts’ 2,5 miljoen nertsen waren afgeslacht. Maar er zijn ook nertsen gedood in Spanje, Zweden, Griekenland, Frankrijk en de Verenigde Staten.

Leeuwen, tijgers en luipaarden in dierentuinen zijn positief getest.

Mensen hebben hun honden en katten getest, en zie, sommige van hen zijn positief getest, en op 6 mei heeftt Centers for Disease Control een webpagina gemaakt met de titel “What to Do if Your Pet Tests Positive for the Virus that Causes Covid-19“. Dit is wat je geacht wordt te doen: “Isoleer het huisdier van alle anderen, inclusief andere huisdieren”. “Houd uw huisdier op zijn minst 2 meter verwijderd van andere huisdieren en mensen”. “Als u een eigen achtertuin hebt waar u de hond kan uitlaten, neem hem dan niet mee voor een wandeling”. Maar, waarschuwt de CDC, “Wrijf of baad uw huisdier niet met… handreiniger”, en “Probeer niet om een mondkapje op uw huisdier te zetten”.

Het wordt inmiddels duidelijk dat wat je ook test – nertsen, leeuwen, honden, papaja’s, mensen, of wat dan ook – je krijgt positieve resultaten, en dat de resultaten niets betekenen. Wacht maar tot iemand een koe test. Dood alle koeien, en geen vlees of zuivelproducten meer. Vaccineer elk huisdier en elk boerderijdier ter wereld! Doe contact-tracering voor elk huisdier dat in contact komt met een geïnfecteerd huisdier!

We hebben een pandemie, klopt, maar het is een pandemie van krankzinnigheid, niet van Covid-19. De wereld – de hele wereld, niet alleen een paar mensen of een paar landen of een paar culturen – is vergeten wat het leven is. Het leven is een gemeenschap. Het is sociaal contact, aanraken, ademen, delen. Het is zuurstof. Mensen sterven omdat hun mondkapjes hen hypoxisch maken. Als je kanker hebt, en je draagt een mondkapje, dan laat je je kanker groeien. En het leven is bacteriën en virussen. Negenennegentig procent van alle bacteriën en virussen zijn heilzaam en noodzakelijk – noodzakelijk voor het leven, en noodzakelijk voor de evolutie. Als je het oppervlak van de aarde desinfecteert, maak je een einde aan het leven. We hebben de wereld niet gedesinfecteerd voor pokken, griep, mazelen of tuberculose. Maar we doen het voor “Covid-19”.

En we geven de schuld van elk symptoom dat de mens bekend is aan “Covid-19”. Covid-19 is een respiratoir virus, nauw verwant aan de verkoudheid. Maar we hebben er een karikatuur van gemaakt. Plotseling is een Coronavirus een magisch stukje RNA, gemaakt door Dracula, dat je nieren of je hart zal beschadigen of je een beroerte zal geven.

Er is nog een andere, zeer reële pandemie die uit de hand loopt: een stralingspandemie. Een pandemie die naast een longontsteking ook nier- en hartbeschadigingen en beroertes veroorzaakt. De straling wordt geproduceerd door mobiele telefoons. De mobiele telefoons waarmee moeders hun baby’s bestralen en joggers hun harten bestralen. De mobiele telefoons waarmee 7 miljard mensen de vogels, insecten en bloemen om hen heen bestralen. De straling die ons alle 7 miljard mensen zal doden, tenzij we er een einde aan maken.

PCR-bedrog: na Cola is nu ook ijsthee en appelmoes positief getest voor Corona

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 22 mei 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers