De vraag naar Coronavirus-remedie in Madagaskar groeit in heel Afrika ondanks de WHO-waarschuwingen!

Verschillende landen in Afrika plaatsen bestellingen voor de plantaardige COVID-19-remedie van Madagaskar, ondanks waarschuwingen van de Wereldgezondheidsorganisatie dat de werkzaamheid niet bewezen is.

WHO zei dat het product niet was getest in overeenstemming met internationale normen.

President Andry Rajoelina van Madagaskar en het Instituut voor Toegepast Onderzoek van het land lanceerden de remedie Covid-Organics (CVO), die vorige maand op een persconferentie werd gelanceerd.

“Alle proeven en tests zijn uitgevoerd en de doeltreffendheid ervan bij het verminderen en elimineren van symptomen is bewezen bij de behandeling van Covid-19-patiĂ«nten in Madagaskar”, zei Rajoelina, eraan toevoegend dat de kruidendrank al twee mensen had genezen.

Reuters meldt: Vrijdag arriveerde een Tanzaniaanse delegatie in Madagaskar om hun zending op te halen.

Het tonicum, gebaseerd op de plant Artemisia annua met anti-malaria-eigenschappen, heeft geen internationaal erkende wetenschappelijke tests ondergaan. Hoewel Rajoelina zijn deugden prees, waarschuwde de WHO dat het moet worden getest op werkzaamheid en bijwerkingen.

Madagaskar heeft duizenden flessen “COVID-19 Organics” weggegeven, ontwikkeld door het door de staat gerunde Malagasy Institute of Applied Research.

Tanzania, Equatoriaal-Guinea, de Centraal-Afrikaanse Republiek, de Republiek Congo en de Democratische Republiek Congo, Liberia en Guinee-Bissau hebben allemaal al duizenden doses COVID-19 Organics gratis ontvangen.

Een juridisch adviseur in het kantoor van de president vertelde woensdag aan Reuters dat Madagaskar nu zou beginnen met de verkoop van de remedie, die in eigen land voor ongeveer 40 Amerikaanse cent per fles kan worden gekocht.

“Deze remedie kan op de markt worden gebracht”, zei Marie Michelle Sahondrarimalala, directeur van Legal Studies bij het voorzitterschap, woensdag in een interview met Reuters. “Madagaskar heeft al orders ontvangen van overheidsinstanties in andere landen, maar ook van particulieren.”

Hoofden van andere Afrikaanse landen zeiden dat ze bestellingen plaatsten.

 

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers