Deze arts genas 5000 coronapatiënten met hydroxychloroquine

Arts Brian Tyson uit Californië behandelde in zijn kliniek duizenden patiënten succesvol met hydroxychloroquine. In de studio van One America News zei hij inmiddels bijna 5000 patiënten te hebben genezen. Twee patiënten stierven en zes moesten naar het ziekenhuis. De arts waarschuwde daarnaast dat een experimenteel vaccin mensen nodeloos in gevaar brengt.

“Vroegbehandeling is de sleutel,” legde dr. Tyson uit. Het maakt niet uit hoe oud mensen zijn. Als we ze in een vroeg stadium behandelen, gaat hun toestand erop vooruit, zei hij.

Het grote probleem is volgens hem dat men niet erkent dat de behandeling werkt. Zodoende worden levens in gevaar gebracht. “Ze luisteren niet naar wat we zeggen. Ze luisteren naar mensen die geen patiënten verzorgen.”

hydroxychloroquine

1500 sterfgevallen

We hebben geen vaccin nodig tegen corona, benadrukte dr. Tyson. Hij merkte op dat er bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, 1500 meldingen van sterfgevallen zijn binnengekomen die gerelateerd zijn aan het coronavaccin. Hij zei dat de coronavaccins al meer gevallen van bijwerkingen hebben veroorzaakt dan alle andere vaccins bij elkaar.

Tyson wees erop dat mensen die overlijden aan het vaccin gemiddeld 79 jaar oud zijn. “Het is dus waarschijnlijk geen goed idee om het aan hoogrisicopatiënten te geven,” zei hij. “De voordelen wegen niet op tegen de risico’s.”

Voor dr. Tyson, vele andere artsen en patiënten is hydroxychloroquine nog altijd de beste oplossing.

[OAN]

4.7 15 stemmen

Beoordeel dit artikel

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 23 juni 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

Privé Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers