Door corona wordt de vrijheid afgeschaft!

Door corona wordt de vrijheid afgeschaft!

Nooit-een-slaaf

Als volksnationalist greep het thema me onmiddellijk aan: begin maart een gevaarlijk virus.  Direct herkenbaar was, dat het plaatje niet klopte!

Daartegenover stelde ik t.o.v. de officiƫle lezing:
-het virus komt niet van een verdwaalde vleermuis; maar werd ontworpen in een lab in Wuhan;
-de Chinese communisten hebben dit virus laten uitbreken; in verstandhouding met de top-elite van de wereld (o.a. Bill Gates). Ze gebruikten daarvoor de angstpsychose door de WHO (World Health Organisation) die eigenlijk bevolen wordt door deze superrijken. Tedros is slechts woordvoerder (pleegde criminele feiten in zijn thuisland);
-reeds 10 maanden wordt gelijkluidend door alle media een gigantische angstpsychose in de wereld gebracht; Covid-19 bestaat, maar is vooral gevaarlijk voor patiƫnten met soortgelijke ziektebeelden.

Twee feiten moeten ieder mens die zelf nadenkt verontrusten:
-alle media hebben doorlopend Ć©Ć©n versie van de feiten gegeven en verboden dat er een tegensprekelijk debat zou plaatsvinden;
-de tegenstanders (hier Viruswaanzin.be en in NL Karel van Wolferen (Gezond Verstand), Willem Engel en tientallen andere groepen) worden op de man/vrouw aangevallen, i.p.v. over de feiten een discussie toe te laten.

DE FEITEN WIJZEN UIT : HET ONTWIKKELEN VAN DEZE PANDEMIE EN DE DAAROP GENOMEN MAATREGELEN ZIJN EEN ā€˜BIJSLUITERā€™ VAN DE ECHTE BEDOELINGEN IN DE WERELD:  een nieuwe wereldorde-systeem invoeren, met een extreme mate van controle over de mensen.  De Agenda van de Great Reset, in november 2019 geregeld door het WEF voorziet in een 10-jarenplan , waarvan Klaus Schwab van het WEF (World Economic Forum) zegt : ā€œIn 2030 zal u niets meer bezitten en u zult gelukkig zijn!ā€.

Voor degenen die met de gebruikelijke aantijging van samenzwerings-geloof afkomen : deze leiders zeggen zelf openlijk (en arrogant) wat ze van plan zijn.  Dit werd vooruit reeds gepland in 2010 : Rockefeller Foundation Scripted Current Pandemic in 2010.  U kan de uitspraken van Bill Gates, Klaus Schwab, Georges Soros, Great Reset, zelf met de zoekmachine vinden!

De grote zwakte van de Vlaamse en Nederlandse Beweging/partijen is dat ze in dit debat niet bewust zijn geworden.  Enkel het Forum voor Democratie in Nederland, bij monde van Thierry Baudet en Wybren van Haga hebben hier duidelijkheid geschapen. De eerste beleidswending van deze Nieuwe Wereld Orde is het afschaffen van allerhande vrijheden: verplaatsingen beteugelen; verplichte mondkapjes (muilkorven); maar vooral het kaltstellen van een deel of de volledige middenstand, vooral de horeca.

Men is in BelgiĆ« daarbij overgegaan tot het massaal schenden van de grondwets-regels, vooral inzake woonstschending; vrijheid van betoging, van verplaatsing en afschaffing van de eredienst.  Maar indien dit in BelgiĆ« niet zo verwonderlijk is, dient de grootste onrust te bestaan dat dit vanaf 15 december van het vorige jaar in Nederland geleid heeft tot de sluiting van zowat de gehele middenstand.  Dit land waar de vrijheid, na Spinoza, ontstaan is, gijzelt nu zijn volk met een uitgebreide lockdown: dit kan slechts gebeurd zijn als onderhorigen aan de echte machten in de wereld.

De eerste fase van deze wereld-hold-up op de bevolking omvat:
-een verzwakking van nationale staten (en volksbewegingen);
-een afbreuk van het traditionele rechtsbeginsel (bv. het Roomse recht), vervangen door een gepolitiseerd recht;
-een alles omvattende controle-beslag over media, cultuur en politieke groepsvorming;
-een bewakingssysteem over de bevolking i.v.m. internetgebruik.

Als laatste bericht is er het vooruitzicht van meer vrijheid, na de vaccinatie-golf.  Dit is een vehikel om tot een groter aandeel vaccinaties te komen.  Voorheen is al aangekondigd dat vrijheidsbeginsels blijvend beperkt zullen worden (verplichte mondmaskers, ingeperkte familie-en andere verzamelingen, vrije eredienst). In het land BelgiĆ« is een regering aan de macht, vnl. van links-liberalen en marxistisch bevlogen figuren.  De realiteit laat zien, ook door een Rutte, dat men bij deze regering(en) van schijnbaar uiteenlopende ideologieĆ«n, komt tot een ratatouille van Ć©Ć©nzelfde dictatoriaal beleid.

De Vlaamse Beweging, zowel politiek als activistisch, moet rekening houden met een blijvende repressie.  Deze heeft eerstens tot doel haar verzwakking, en vervolgens haar uitschakeling!  Er moet een collectief van juristen, alternatieve medici (die zijn er) en activisten ontstaan om de blijvende vrijheidsberoving te betwisten.  Het stemt tevreden dat in Vlaanderen het bewustzijn groeit in de Beweging en in Nederland talrijke groepen verzet plegen (zie blad Gezond Verstand, Weltschmerz en Blue Tiger).

De media zijn quasi 100% omgekocht: blind geloof in hun verhaaltjes tast uw vrijheid blijvend aan!

opslot

ReactNieuws

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zondag 24 september 2023

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl/

PrivƩ Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

What's wrong with the world

Partner

New World Order!

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers